چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۰:۲۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۵۳۸۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

عبدالله‌ ناصری:

صداوسیما یک جناح سیاسی است/ دلواپسان از محبوبیت ظریف هراس دارند

عبدالله‌ ناصری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
عبدالله‌ ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، گفت: در دو دهه اخیر، هر چهره‌ای که صداوسیما بنای تخریبش را داشته، مورد توجه خاص مردم قرار گرفته است.

قطع پخش کنفرانس ظریف توسط شبکه‌ خبر در هفته گذشته بار دیگر نشان داد صداوسیما همچنان به همسویی با گروهی در خارج اصرار دارد که این روزها تحدید ظریف را اولویت برنامه‌هایشان می‌دانند.

عبدالله‌ ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین، عنوان کرد که با توجه به رفتار و سیاست‌های صداوسیما، قطع پخش مستقیم کنفرانس ظریف زیاد هم عجیب نمی‌نماید. او در همین‌ راستا، از سیاست‌های کلی صداوسیما صحبت کرد.

خیلی از جهت‌گیری‌های سیاسی صداوسیما همسو با منافع ملی نیست

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به پخش نیمه‌کاره کنفرانس خبری ظریف در شبکه خبر، گفت: این کار فی‌نفسه عجیب است، اما اگر به رفتار و سیاست صداوسیما نگاهی بیندازیم، می‌بینیم که قطع پخش مستقیم کنفرانس ظریف زیاد هم عجیب نیست. در واقع خیلی از جهت‌گیری‌های سیاسی صداوسیما همسو با منافع ملی نیست.

این چهره همچنین ادامه داد: صداوسیما از همان ابتدا هم مخالف برجام بود و با ساخت سریال «گاندو» ثابت کرد از نظر آنها دیپلماسی حرفه‌ای و همگرایانه معنی‌ای ندارد و به‌ همین دلیل سردمدار دیپلماسی کشور را که امضاکننده برجام است نهایتاً به عنوان یک جاسوس در میهن معرفی کردند.

نگران هستند که ظریف در صحنه رقابت وارد شود

ناصری اضافه کرد: به‌ همین دلیل شاید در پخش کنفرانس، صداوسیما حواسش نبوده و اشتباه کرده و وقتی متوجه شده‌، برنامه را قطع کرده‌ است. صداوسیما از ابتدا نباید کنفرانس آقای ظریف را پخش می‌کرد، چون نمی‌توان هیچ نسبتی بین رویکرد ظریف با رویکرد صداوسیما پیدا کرد. بنابراین قطع‌ کردن کنفرانس آقای ظریف به‌ صورت زنده یک همسویی با سیاست‌های تحریمی ضدظریف است و به‌ همین دلیل نباید از قطع برنامه تعجب کرد.

عضو سابق شورای‌ عالی‌ اصلاحات، با اشاره به محبوبیت ظریف، گفت: به این نکته هم توجه کنید که آقای ظریف بعد از برجام و تلاش‌های زیاد در عرصه بین‌المللی، در دوره معاصر یکی از مردان موثر نظام در جمهوری اسلامی شده است؛ یعنی اگر بخواهیم چند نفر را در ۴۰ سال اخیر نام ببریم، حتماً آقای ظریف یکی از افرادی است که در ایران از محبوبیت بالای اجتماعی برخوردار است که خب، این خودبه‌خود در نهایت برای دلواپسان و صداوسیمایی‌ها خطرناک است. چون آنها نگران هستند که ظریف در صحنه رقابت وارد شود، اگرچه خودش چنین قصدی ندارد.

صداوسیما از محبوبیت چهره‌های اثرگذار دیپلماسی در بین افکار عمومی، هراس دارد

ناصری ادامه داد: در واقع صداوسیما از محبوبیت دولتی‌ها و به خصوص چهره‌های اثرگذار دیپلماسی در بین افکار عمومی، هراس دارد و بر همین مبنا تلاش‌ می‌کند تا به زعم خود این چهره‌ها را تخریب کند. البته آنها نمی‌دانند در دو دهه اخیر هر چهره‌ای که صداوسیما بنای تخریبش را داشته است، مورد توجه خاص مردم قرار گرفته است. بنابراین هیچ جای نگرانی بابت نگاه اقشار مختلف جامعه به آقای ظریف نیست.

صداوسیما یک جناح سیاسی است

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره اینکه «صداوسیما به‌ عنوان نهادی حاکمیتی این قبیل رفتارها را از خود بروز می‌دهد»، گفت: در اساسنامه صداوسیما این نهاد حکومتی است. اما از سال ۷۲ به بعد گروهی صداوسیما را به یک جناح سیاسی قدرتمند تلفیقی از اصولگرایی و جریان دلواپسان تبدیل کردند که همیشه خط تندروی و افراطی‌گری و مقابله با اصلاح‌طلبی را با شدت و حدت زیادی دنبال کرده و همچنان دنبال می‌کند و همواره یک‌ طرف بازی‌های سیاسی بوده و حاکمیتی بودنش فقط در اساسنامه آمده است.

عبدالله‌ ناصری در پایان، درباره اینکه برخی توقع دارند بر صداوسیما نظارت بیشتری شود، گفت: گروهی در جمهوری‌ اسلامی بعد از پایان جنگ نشان داده‌اند که بعضی از نهادها و چهره‌ها را قبول ندارند و در قبال تخریب آنها هیچ واکنشی نشان نمی‌دهند.

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش