پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۹ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۰۵۳۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

برخورد صدا و سیما با فراکسیون امید شبیه ممنوع التصویرهاست/ اصلاح طلبان روی صداوسیما حساب نکنند

اصلاح طلبان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
اصلاح طلبان از عملکرد صدا و سیما گلایه دارند و می‌گویند برخورد صدا و سیما با فراکسیون امید شبیه ممنوع التصویرهاست.

چندی پیش فریده اولاد قباد نماینده تهران در جمع خبرنگاران گفته بود که «عدم دعوت صدا و سیما از عارف رییس فراکسیون امید برای بیان دیدگاه‌ها و دفاع از عملکرد این فراکسیون باعث شده که ذهن بسیاری از مردم و مخصوصاً اصلاح‌طلبان نسبت به فراکسیون امید مخدوش شود.» این در حالی است که منتقدان اصلاح طلبان مجلس معتقدند کم‌کاری و انفعال فراکسیون امید ارتباطی با دعوت به صدا و سیما به عنوان رسانه رسمی جمهوری اسلامی ندارد. در آستانه برگزاری انتخابات مجلس یازدهم این سوال را مطرح کرده‌ایم که چقدر از تغییر ذهنیت مردم به نداشتن تریبون صدا و سیما باز می‌گردد و چقدر به عملکرد خود فراکسیون امید.

عابدی: مشکل از فراکسیون امید است نه صدا و سیما

حیدرعلی عابدی نماینده اصفهان به رویداد۲۴ می‌گوید: اینکه خبر می‌رسد که مردم از فراکسیون امید رضایت ندارند و فکر می‌کنند بسیاری از این افراد در مسیر نمایندگی عملکرد ضعیفی دارند، بخشی از آن به رویکرد صداوسیما برمی‌گردد، ولی همه موضوع متوجه رسانه ملی نیست.

او معتقد است یکی از عمده دلایل این تفکر در جامعه این است که اصلاح‌طلبان نتوانستند رسانه فراگیری را برای پوشش اخبار خود ایجاد کنند. عابدی می‌گوید: بنده منتقد عملکرد روابط عمومی فراکسیون امید هستم و اگر این تشکیلات قوی بود ما خودمان و بدون اتکا به صداوسیما می‌توانستیم صدای خود را به مردم برسانیم و آن‌ها را نسبت به امور جاری کشور آگاه کنیم.

عابدی خاطرنشان کرد: اما اینکه خیلی‌ها عملکرد فراکسیون امید مجلس را ضعیف ارزیابی می‌کنند به بازی سیاسی رقیب برمی‌گردد. به‌هرحال رقیب تمام تلاش خود را به‌کار می‌بندد که ما را در جامعه ناکارآمد معرفی کند. من رقیب را هرکسی که در مقابل ما باشد می‌دانم و تنها به گروه خاصی اشاره نمی‌کنم؛ هرچند که معتقدم عملکرد صداوسیما در برخورد با اعضای فراکسیون امید در یک سال گذشته متفاوت‌تر از دو سال قبل از آن بود و حقیقتاً آن‌ها تا حدود قابل توجهی فرصت را برای بیان دیدگاه‌های ما آماده کردند. از طرفی اگر روابط عمومی فراکسیون امید بابرنامه‌تر بود می‌شد فضای را برای همکاری بیشتر با صداوسیما هم آماده کرد.

محمدی: صدا و سیما در اختیار طیف رقیب اصلاح طلبان است

داوود محمدی نماینده تهران به رویداد۲۴ می‌گوید: انتظار ما از صداوسیما این است که همیشه و در تمام بخش‌ها عادلانه و بدون سیاسی‌کاری رفتار کند. صداوسیما به‌عنوان رسانه ملی باید پذیرای همه جناح‌ها و گروه‌های سیاسی باشد تا آن‌ها بتوانند نظرات خود را بیان و راه‌حل‌هایی را برای عبور از مشکلات ارائه دهند.

وی افزود: متاسفانه عملکرد صداوسیما نشان می‌دهد که به یکی از طیف‌های سیاسی کشور نزدیک‌تر است و برنامه‌های آن، حول محور افراد آن جناح خاص است. کاش صداوسیما در این سال‌ها بیشتر از اعضای فراکسیون امید برای حضور در برنامه‌هایش استفاده می‌کرد، چون حضور این افراد، فرصتی را ایجاد می‌کرد که آن‌ها بتوانند از عملکرد و پیگیری کار‌هایی که انجام دادند دفاع کنند و مردم بیش از پیش متوجه شوند که دغدغه وکلای آن‌ها در خانه ملت چیست.

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: وقتی یک نماینده نتواند از رسانه ملی برای بیان طرح‌ها و نظارت‌هایی که داشته استفاده کند پس به چه نحوی باید صدای خود را به عموم مردم برساند؟ باید قبول کنیم که تاثیرگذاری صداوسیما در کشور بالاست و از این طریق است که می‌توان جامعه را نسبت به بسیاری از امور آگاه کرد.

قمی: فراکسیون امید برنامه‌ای قوی برای پیگیری در دستور کار خود نداشت

محمد قمی نماینده پاکدشت و یکی دیگر از اعضای فراکسیون امید در گفت‌وگو با رویداد۲۴ می‌گوید: در اینکه صداوسیما در دعوت از اعضای فراکسیون امید برای حضور در برنامه‌هایش کوتاهی کرده شکی نیست، اما فراکسیون امید نمی‌تواند همه تقصیر‌ها را به گردن صداوسیما بیندازد، چون از شروع مجلس نه فراکسیون امید و نه آن دو فراکسیون دیگر برنامه قوی را برای پیگیری در دستور کار خود نگذاشتند و زمانی که رویکرد‌ها این باشد، مطمئناً مردم هم حق دارند ابراز نارضایتی کنند.

شیخ: صدا و سیما طوری با ما برخورد می‌کند که انگار ممنوع‌التصویر هستیم

مهدی شیخ دیگر نماینده تهران به رویداد۲۴ گفت: در بحث عملکرد صداوسیما اصلاً نباید موضوع اطلاح‌طلبی و اصولگرایی مطرح باشد. در حال حاضر تهران ۳۰ نماینده در مجلس دارد، اما اگر بررسی دقیقی شود می‌بینیم که صداوسیما پوشش شایسته‌ای از کار‌های این افراد نداشته است. اینکه به ما فرصت حرف زدن بدهند، پیشکش؛ طوری با ما برخورد می‌شود که انگار ممنوع‌التصویر هستیم. به‌طور مثال زمانی که ما در مراسمی حضور پیدا می‌کنیم طوری برنامه را پوشش می‌دهند که تصویری از ما منتشر نشود.

وی در پاسخ به اینکه چه راهکاری را به اصلاح‌طلبان پیشنهاد می‌کند، گفت: من، چون در کمیسیون فرهنگی مجلس حضور دارم هرگاه این تذکرات را به دوستان صداوسیمایی می‌دهم می‌گویند من‌بعد از شما در برنامه‌ها دعوت خواهیم کرد؛ بعد در یک روز و ساعت بی‌موقعی از ما می‌خواهند که به‌عنوان مهمان در فلان برنامه حاضر شویم که این روش به‌هیچ عنوان شایسته و قابل قبول نیست. من معتقدم اعضای فراکسیون امید مجلس نباید هیچ حسابی روی صداوسیما داشته باشند و بهتر است برای ارتباط با مردم و گزارش عملکرد و بیان دیدگاه‌هایشان از رسانه‌های موجود خود به نحو احسن استفاده کنند.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش