چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۶ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۲۰۰۶۳۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

محمود ميرلوحى: اصولگرایان در آستانه انتخابات به جان هم افتاده‌اند

محمود میرلوحی,اصولگرایان در انتخابات 1400
چهره سیاسی اصلاح‌طلب گفت: هرگاه اصلاح‌طلبان از صحنه انتخابات به ویژه از طریق مکانیزم استصوابی خارج شدند، اصولگرایان در درون خودشان بایکدیگر دچار مشکل و اختلاف شدند و نتوانستند به وحدت برسند. بنابراین اصلاح طلب هراسی ابزار گردهمایی و اجتماع آنها است.

"محمود میرلوحی"، چهره سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگو با "نواندیش" در پاسخ به این سوال که اختلافات و در عین حال روند رسیدن به وحدت در جریان اصولگرایی، با توجه به سهم‌خواهی طیف‌هایی چون پایداری‌ها را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: اصولگرایان به خاطر فرصت و مزیتی که شورای نگهبان و نظارت استصوابی در اختیارشان گذاشته به معنای واقعی آنگونه که باید رفتارشان با افکار عمومی و رأی ‌دهندگان، همیشه تابع یک سلسله مسائل غیر حقیقی است. در مقابل اما جریان اصلاحات تکلیفش مشخص است و با مردم و رأی مردم سر و کار دارد و از این رو می‌خواهد با زبان مردم سخن بگوید و با ابزار و مکانیزم‌های سیاسی، معمول و علمی با افکار عمومی مواجه شود اما آنها همواره یک سری امکانات و فرصت‌هایی را در اختیار داشته‌اند.

او افزود: به رغم اینها، هرگاه که اصلاح‌طلب‌ها از صحنه انتخابات به ویژه از طریق مکانیزم استصوابی خارج شدند، اصولگرایان خودشان هم دچار مشکل و اختلاف شدند و نتوانستند به وحدت برسند. بنابراین می‎توان گفت به نوعی اصلاح طلب هراسی ابزار گردهمایی و اجتماع آنها است وقتی جریان اصلاحات از صحنه کنار می‌رود آنها دچار اختلاف می‌شوند. به عنوان مثال در دوران احمدی نژاد اصولگرایان تصور می‌کردند شرایط تک‌صدایی فراهم است اما آنچنان با یکدیگر درگیر شدند که آن یکشنبه سیاه مجلس را رقم زدند بنابراین در حال حاضر خودشان به جان هم افتاده‌اند.

این عضو حزب اتحاد ملت ادامه داد: حال اگر اصلاحات به صحنه بیاید اصولگرایان می‌توانند همانطور که تاکنون عمل کرده‌اند عمل کنند به قول آقای توکلی که گفتند در سال ۸۸ نمی‌خواستم به احمدی نژاد رأی بدهم ولی...!، متاسفانه این اماها، اغلب تصمیمات اصولگرایان را احاطه کرده است وضعیتی که هم اکنون هم حاکم است.

این عضو شورای شهر تهران عنوان کرد: در انتخابات ۹۸، ما ظاهر ماجرا را دیدیم و در نتیجه خروجی آن یک لیست بود اما همه گفته ها و مباحث اصولگرایان در شب انتخابات را خودشان بهتر می‌دانند مبنی بر این که آنجا چه گفته‌اند که این لیست واحد نوشته شد و بعد از تشکیل مجلس هم شاهدیم که هنوز هم اختلافات پابرجاست و در حال حاضر هم این وضعیت حاکم است اگر شانس با اصولگرایان همراه باشد و فضا فضای رقابتی شود شاید اصولگرایان هم به یک وحدت مانند سال ۹۶ برسند اگر نه، فضا، فضای رقابتی شکل نگیرد و اصلاحات نتواند به صحنه بیاید و اصولگرایان با خودشان به رقابت بپردازند همانگونه که الان شاهد هستیم کاری از پیش نخواهند برد.

میرلوحی خاطرنشان کرد: همه آنهایی که یک روزی از جامعتین با قداست یاد می‌کردند در حال حاضر شاهدیم که درباره جامعه روحانیت مبارز از چه ادبیاتی استفاده می‌کنند از جمله شورای وحدت، شورای ائتلاف و جامعه روحانیت. بنابراین به نظر می‌رسد در جریان اصولگرایی، مسائل و چالش‌های مربوط به وحدت و ائتلاف واقعی و جدی است اما اصلاح‌طلبان درست است که دارای چالش‌ها اساسی در انتخابات هستند و مهمترین چالش آنها چالش نظارت استصوابی و شورای نگهبان است اما در درون خودشان و در گفتگویی با مردم بهتر می توانند عمل کنند بنابراین اگر اصلاح‌طلبان از چالش نظارت استصوابی و شورای نگهبان عبور کنند شاید بتوان انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری فراهم کرد که چندان دور از ذهن و دور از دسترس نیست.

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش