به گزارش سایت نود، او به کاخ باکینگام رفت و تا الان هم از کاخ بیرون نیامده؛ در حالی که غیر از جامجهانی ۱۹۵۰ در همه ادوار حضور انگلیس در این رقابتها، شخص اول کشورش بوده است؛ اتفاقی که برای هیچ یک از شخصیتهای اول سیاسی کشورهایی با سابقه حداقل ۳ حضور در جامجهانی رخ نداده است. از زمان به قدرت رسیدن او، ۱۳ نخست وزیر در انگلیس آمده و رفتهاند اما فقط ملکه موفق شده غیر از یک دوره در تمامی ادوار حضور کشورش در جامجهانی، نفر اول سیاسی باشد!
آمار سیاسی ۳ تیم دیگر نیمهنهایی
شخصیت اول سیاسی ۳ کشور بلژیک، فرانسه و کرواسی، نسبت به آخرین باری که آنها به نیمهنهایی رسیدند، تغییر یافته. رئیس جمهور فرانسه در جامجهانی ۲۰۰۶، ژاک شیراک نام داشت. بلژیک وقتی در جام ۱۹۸۶ به نیمهنهایی رسید که «بودووین» پادشاهش بود و پس از او این کشور ۲ پادشاه دیگر عوض کرده است. کروسی، سال ۱۹۹۸ با زمامداری «تودمان» (دوست نزدیک میروسلاو بلاژویچ مشهور) به نیمهنهایی جامجهانی رسید و حالا خانمی به نام «کیتاروویچ» به عنوان شخص اول سیاسی این کشور در حال لذت بردن از موفقیتهای شطرنجیهای بالکان است.
در واقع بین تیمهای دارای سابقه بیش از یک قهرمانی در جامجهانی، ایتالیا تنها کشوری بوده که شخص اول ممکلتش، ۲ قهرمانی مردان ملیپوشش در جهان را در دوران زمامداریاش جشن گرفته و ملکه انگلیس در صورت قهرمانی سهشیر به نفر دوم این لیست تبدیل میشود؛ با این تفاوت که بنیتو موسولینی، رهبر حزب فاشیسم ایتالیا تنها ۴ سال برای دیدن دومین قهرمانی فوتبال کشوش در دنیا انتظار کشید اما الیزابت دوم خوشبین به پایان انتظار ۵۲ ساله است!
- 20
- 3