جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۳:۲۰ - ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۴۶۲۰
خارج از گود سیاست

قوانین سرسخت و عجیب زندگی در کاخ سفید (+تصاویر)

زندگی در کاخ سفید دارای قوانین خاصی است بطوری که رئیس جمهور نمی‌تواند سبک زندگی خود را در آنجا پیاده کند. در واقع روسای جمهور به همراه خانواده هایشان ملزم به رعایت برخی قوانین هستند که در ادامه به برخی از جالب‌ترین‌های آن‌ها اشاره کرده ایم.

 

آن‌ها اجازه تغییر دکوراسیون همه کاخ را ندارند

زندگی در کاخ سفید,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

مطمئنا ورود خانواده رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید بسیار هیجان انگیز خواهد بود. کاخ سفید دارای ۱۳۲ اتاق، ۳۲ سرویس بهداشتی و ۶ طبقه مختلف است. اگر بخواهیم جزئی‌تر آن را بررسی کنیم، می‌توانیم بگوییم که در کاخ سفید ۴۱۲ در، ۱۴۷ پنجره، ۲۸ شومینه، ۷ راه پله و ۳ آسانسور وجود دارد. پس بدون شک ورود به این کاخ برای خانواده اول ایالات متحده آمریکا بسیار لذت بخش خواهد بود. علاوه بر تمام اینها، آن‌ها اجازه دارند که یک طراح داخلی استخدام و کاخ را به سلیقه خود تزیین کنند. آن‌ها حتی می‌توانند رنگ دیوار‌های خانه را نیز تغییر دهند، اما نکته‌ای که در اینجا وجود دارد این است که این خانواده تنها مجاز به تغییر دکوراسیون در طبقه دوم و سوم این کاخ هستند. بدین ترتیب اتاق لینکلن که در طبقه اول است و به دو رنگ زرد و زیتونی تزیین شده، همیشه به همان شکل باقی خواهد ماند. اما چرا؟ دلیلش چیست؟ به این دلیل که آن دو اتاق نماد تاریخی دارند و تنها متعلق به افراد آمریکایی الاصل است، نه صرفا افرادی که در آن خانه زندگی می‌کنند.

 

خرج زندگی و خورد و خوراک آن‌ها با خودشان است

زندگی در کاخ سفید,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

زندگی در کاخ سفید با آن همه امکانات رویایی ست، غیر از این است؟ به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۶، ترامپ سالانه ۱۰۰۰۰۰ دلار حقوق می‌گرفت، در کنار آن، ۱۰۰۰۰۰ دلار را برای هزینه‌های مسافرتی، ۱۹۰۰۰ دلار را برای تفریحات و ۵۰۰۰۰ دلار را برای خرج‌های دیگر دریافت می‌کرد. شاید تصور اینهمه پول برایتان سخت باشد و دوست داشته باشید که جای ریس جمهور آمریکا بنشینید، اما واقعیت آنطور که شما می‌بینید نیست.

 

یکی از قوانین کاخ سفید این است که اعضای این خانواده برای کار‌های شخصی خود مثل خرید لباس یا رفتن به آرایشگاه، باید از جیب خود خرج کنند. جالب‌تر آن است که آن‌ها برای هر غذایی که در کاخ می‌خورند، باید هزینه‌ای بپردازند. به همین دلایل بود که بیل کلینتون زمانی که داشت کاخ سفید را در سال ۲۰۰۱ ترک می‌کرد، ۱۵ میلیون دلار بدهکار بود. او در این مورد گفت: «زمانی که ما در کاخ سفید ساکن شدیم، پول زیادی نداشتیم. از طرف دیگر هزینه‌های زندگی زیاد بود، مثلا من مجبور شدم که برای تحصیل فرزندم چلسی وام بگیرم. پرداخت این هزینه‌ها کار ساده‌ای نبود.» بد نیست بدانید که کلینتون تازه در سال ۲۰۰۴ توانست وام خود را بپردازد. اما اینطور به نظر می‌رسد که آن‌ها امروز وضع مالی خوبی دارند به طوری که مجله فوربز در سال ۲۰۱۶، سرمایه او را چیزی حدود ۴۵ میلیون دلار تخمین زد.

 

آن‌ها فقط مجاز به استفاده از یک تلفن همراه هستند

زندگی در کاخ سفید,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

رئیس جمهور آمریکا نمی‌تواند با هر تلفنی که خواست، حرف بزند، زیرا در این شرایط، خطر حک شدن و لو رفتن اطلاعات امنیتی زیاد است. از این رو به رئیس جمهور آمریکا زمانی که وارد کاخ سفید می‌شود، تنها یک گوشی همراه داده می‌شود که او تنها اجازه دارد از آن استفاده کند. طبق گزارشات، ترامپ اکنون ۲ آیفون دارد که با یکی از آن‌ها حرف می‌زند و با دیگری تنها از امکاناتش، مانند اپلیکیشن هایی، چون توییتر و ... استفاده می‌کند.

 

باز کردن پنجره‌ها ممنوع!

زندگی در کاخ سفید,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

باز کردن پنجره‌های خانه در فصل هایی، چون بهار یا اواخر زمستان، لذت وصف نشدنی دارد که خانواده اول آمریکا از آن محرمند. نه تنها پنجره‌های کاخ سفید، بلکه آن‌ها حتی نمی‌توانند شیشه‌های ماشینی که سوار آن هستند را پایین بکشند. بریژیت مکرون، همسر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، در سفرش به واشنگتن دی سی و دیدارش با خانواده ترامپ گفت: «من از این که ملانیا ترامپ اجازه هیچ کاری در کاخ سفید ندارد، تعجب می‌کنم. او نمی‌تواند پنجره‌های خانه اش را باز کند، او نمی‌تواند به بیرون از خانه اش برود، در واقع او هیچ کاری نمی‌تواند بکند. او حتی بیشتر از من محدودیت دارد. من می‌توانم هر روزی که دوست دارم به بیرون از خانه ام بروم و در پاریس بگردم، اما او این اجازه را ندارد و واقعا عجیب است.»

 

بار دیگر هم، زمانی که میشل اوباما در حال صحبت با اپرا وینفری بود، صدای میشل را شنید که بر سر ساشا فریاد زد: «ساشا پنجره را ببند و هیچوقت دیگر آن را باز نکن.» این قانون سخت برای شیشه‌های ماشین هم صادق است؛ و دلیل آن هم تنها محافظت از این خانواده است.

 

آن‌ها اجازه دریافت هیچ هدیه‌ای را ندارند

زندگی در کاخ سفید,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

حتما شما دیده اید که هدایای گوناگونی بین خانواده سلطنتی و میهمانان خارجی آن‌ها رد و بدل می‌شود، اما جالب اینجاست که هیچ کدام از این هدیه‌ها متعلق به خانواده سلطنتی نیست. در واقع آن‌ها نمی‌توانند هدایای دریافتی شان را از آن خود کنند. این هدایا نشانه‌ای از احترام و ارتباط بین کشور‌های مختلف است که جزو دارایی‌های خانواده اول امریکا به حساب نمی‌آید، حتی اگر شخصا به آن‌ها داده شوند. این هدایا در آرشیو ملی نگهداری می‌شود و پس از اتمام دوره ریاست جمهوری یک فرد، به کتابخانه ریاست جمهوری انتقال می‌یابد. البته این قانون شرایط خاصی هم دارد. به این صورت که اگر هر یک از اعضای خانواده سلطنتی بخواهند که آن هدیه را برای خود نگه دارند، باید آن را به قیمت روز بازار خریداری کنند.

 

آن‌ها کلید خانه شان را ندارند

زندگی در کاخ سفید,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

یکی دیگر از قوانین جالب خانواده‌ای که در کاخ سفید زندگی می‌کنند این است که آن‌ها کلید خانه شان را ندارند. کاخ سفید چندین در ورودی دارد که تمام آنها، مگر در زمان رفت و آمد افراد قفل هستند و از آنجا که در جلوی تمام در‌های کاخ سفید نیرو‌های امنیتی حضور دارند، دیگر نیازی به داشتن کلید برای اعضای خانواده نیست. خوبی این قانون این است که آن‌ها نباید مدام نگران گم شدن کلیدهایشان باشند.

 

اسباب کشی از کاخ سفید باید در ۵ ساعت انجام شود

زندگی در کاخ سفید,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

اسباب کشی از کاخ سفید برای رئیس جمهوری که دوران خدمتش به پایان رسیده، در روز تحلیف و استقرار رئیس جمهور جدید، انجام می‌شود، از این رو زمان بسیار کمی برای آن در نظر گرفته شده است. در واقع همه کارکنان رئیس جمهور قبلی و خانواده او فقط چند ساعت زمان دارند تا کاخ سفید را تخلیه کرده و تمیزکاری‌های لازم را به منظور استقرار رئیس جمهور جدید و خانواده اش فراهم کنند. به نظر شما چقدر زمان برای این کار نیاز است؟ آیا ۵ ساعت زمانی که برای این خانواده در نظر گرفته شده تا خانه شان را تخلیه کنند، عادلانه است؟!

 

پردیس بختیاری

 

bartarinha.ir
  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
چه قانون مدار٫اینجوری مردم هم قانونمند خواهندبود وقتی بزرگان کشور اینطورباشن
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش