به گزارش مهر، به نقل از تکنولوژی ریویو، شرکت حفاری معدنی Rio Tinto از ۷۳ کامیون غول پیکر روباتیکی استفاده می کند که به طور ۲۴ ساعته مشغول به کار هستند. آنها به دل خاک سرخ و غنی از آهن بخشی از شمال غرب استرالیا زده اند. این بخش از سرزمین کانگروها از حیث رنگ و ظاهر دسته کمی از مریخ ندارد و همین نکته بر جذابیت آن افزوده است.
این کامیونها در کنار سیستمهای حفاری که آنها نیز خودکار هستند فرآیند استخراج و انتقال را با سرعت قابل توجهی به پیش می برند. اما جالب اینجاست که سیستم ریلی به کار گرفته شده در فرآیند جابجایی نهایی محموله های استخراج شده نیز در حال به روزرسانی بوده تا عملا همه چیز به طور خودکار صورت گیرد. در واقع بارگیری و تخلیه آنها به صورت روباتیکی انجام می شود.
تکنولوژی ریویو ادامه می دهد: استراتژی شرکت Rio Tinto بر این اصل استوار شده که همزمان با کاستن از شمار نیروهای انسانی و سپردن کارها به سیستمهای روباتیکی، فرآیند حفاری و استخراج از معادن مختلف را به نحوی چشمگیر و با بازدهی بالا توسعه دهد. کاستن از هزینه و افزایش ظرفیت استخراج موجب می شود که شرکتهای حفاری و نفتی تعریف دوباره ای از این صنایع ارایه کرده و خطرات مربوط به توسعه کارهای مربوطه را کمتر از قبل کنند.
البته این تنها Rio Tinto نیست که به روباتها برای توسعه کارهایش دل خوش کرده است. شرکت BHP Billiton به عنوان بزرگترین شرکت حفاری معدنی در دنیا نیز با استفاده از کامیونهای روباتیکی به عمق توده های غنی از آهن در بخش دیگری از استرالیا حمله کرده است. حتی شرکت Suncor که بزرگترین شرکت نفتی کانادا محسوب می شود نیز استفاده از کامیونهای روباتیکی بدون نیاز به راننده را در میدانهای نفتی پوشیده از شن آلبرتا آغاز کرده است.
- 18
- 3