یک شرکت استرالیایی در یک پروژه انقلابی توانسته است باتری های قدیمی را به کود تبدیل کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، یک شرکت استرالیایی توانسته است عناصر روی (زینک) و منگنز را از باتری های مصرف شده و کهنه بازیابی کند و با استفاده از گرد فلز اقدام به ایجاد یک مکمل میکرو مغذی برای کودهای گیاهی کند.
این شرکت موسوم به "لیتیوم استرالیا" یک بیانیه مطبوعاتی منتشر کرد که در آن گزارش شده است که با موفقیت از این مکمل برای رشد گندم در گلدان در یک آزمایشگاه استفاده کرده است.
این شرکت استرالیایی به دنبال ایجاد یک اقتصاد باتری چرخه ای است و بر تهیه مواد پایدار و اخلاقی برای شرکت هاي باتری تمرکز دارد.
بخش بازیافت این شرکت موسوم به "Envirostream Australia" توضیح داد که سالیانه حدود ۶۰۰۰ تن باتری قلیایی در کشور استرالیا فروخته می شود، یعنی حدود ۱۵۸ میلیون باتری و تقریباً ۹۷ درصد از آن ها بعد از استفاده به محل های دفن زباله راه می یابند. شرکت "لیتیوم استرالیا" امیدوار است که ردپای کربن را در صنعت باتری به حداقل برساند و یکی از روش های مدنظر این شرکت نیز بازیافت اجزای باتری ها به کود است.
نوع باطری هایی که این شرکت از آن ها برای این کار استفاده کرده است، باتری های کوچکی است که معمولاً در ریموت ها و اسباب بازي های کوچک استفاده می شوند. این شرکت راهی برای استخراج روی و منگنز از آن ها که اجزای اصلی باتری های قلیایی هستند، پیدا کرده است و آن ها را به مکمل های کود تبدیل می کند.
"لیتیوم استرالیا" اکنون آزمایشاتی را روی محصول جدید خود انجام داده و قصد دارد این آزمایش را به زمین های کشاورزی در غرب کشور استرالیا، جایی که این کشور بيش ترین میزان گندم های خود را پرورش می دهد، گسترش دهد. از آنجا که خاک این منطقه با کمبود روی و منگنز روبرو است، این کود میتواند به تقویت محصولات کشاورزی آن کمک کند.
دفع ایمن و پایدار باتری های قلیایی به یک مسأله مهم در سرتاسر دنیا تبدیل شده است. بدین ترتیب یافتن راه و روشی برای استفاده دوباره از آن ها به روشی ایمن و مفید، ضروری است.
- 20
- 2