دانشمندان موفق به توسعه سیستم هوش مصنوعی جدیدی شده اند که میتواند خواب و رؤیا را تجزیه و تحلیل کند.
به گزارش آنا از دییجتال ترندز، شبکه های اجتماعی و جستجوهای گوگل (Google) بهترین ابزار برای بررسی ایده ها، نگرانی ها و انتظارات میلیون ها نفر از مردم دنیا است. با استفاده از تجزیه و تحلیل کلان داده ها و روبات های کاوشگر میتوانند اطلاعات موجود در شبکه های اجتماعی و گوگل را آنالیز کرده و دریابند که در ذهن کاربران چه می گذرد.
حال دانشمندان دانشگاه کمبریج ابزاری به نام «رویاگیر» یا «دریم کچر» توسعه داده اند که با استفاده از هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) و الگوریتم قادر به شناسایی موضوع گزارش های کاربران شبکه های اجتماعی درباره خواب هایشان است. این سیستم هوش مصنوعی برای آنالیز خواب از فرضیه تداوم استفاده می کند. در این فرضیه که مبتنی بر شواهد و نتایج تحقیقات چند دهه ای است، بیان می شود که رویاهای انسان بازتابی از نگرانی های روزمره و ایده های رویاپردازانه آنهاست.
رویاگیر دانشگاه کمبریج نوعی آنالیزگر اتوماتیک خواب است که توصیفی کتب خواب ها را تجزیه کرده و سپس مقیاس پذیری آن ها را براساس فهرست آنالیز خواب «هال ون دی کسل» می سنجد. این فهرست شامل امتیازاتی است که با توجه به تعداد عناصر موجود در خواب داده می شود. این عناصر شامل احساسات مثبت یا منفی، تعاملات تهاجمی میان کاراکترها، حضور کاراکتورهای تخیلی و ... می شود.
رویاگیر بطور مستقیم تعبیری ارائه نمی دهد بلکه جنبه های جالب یا ناهنجار خواب ها را مشخص می کند. این ابزار هوض مصنوعی با استفاده از ۲۴ هزار گزارش در خصوص خواب و رویا آموزش دیده است.
- 13
- 6
مهدی
۱۴۰۳/۲/۲۵ - ۶:۱۹
Permalink