دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۰۰۰۰۵۸

حقایق جالبی درباره مثلث برمودا و نخستین نشانه های آن

مثلث برمودا,همه چیز درباره مثلث برمودا,مثلث برمودا چیستمثلث برمودا به علت رخدادهای اسرارآمیز در اطرافش به عنوان مثلث شیطان شناخته می شود
مثلث برمودا از دیرباز تا به همین امروز یکی از عجیب و غریب ترین معماهایی بوده است که انسانها با آن روبرو شده اند. آیا واقعاً نقطه ای در میانه های اقیانوس اطلس وجود دارد که منطق و علم در آن از کار می افتند.

مثلث برمودا

مثلث برمودا که به نام مثلث شیطان هم شناخته می شود. برمودا یک گروه جزیره است و تحت حکمرانی دولت بریتانیا می باشد. ۱۳۸ جزیره دارد و در اقیانوس اطلس شمالی واقع شده است. نزدیک ترین قاره به مثلث برمودا، آمریکای شمالی است و مردم می گویند که این مثلث از جزایر برمودا شروع شده، از میامی می گذرد و در جزیره پورتوریکو به پایان می رسد.

مثلث برمودا قسمت بسیار بزرگی از اقیانوس اطلس را تشکیل می دهد ولی روی هیچ یک از نقشه های چاپی زمین مشخص نشده است چون آنرا بطور رسمی بعنوان ناحیه ای از اقیانوس اطلس نپذیرفته اند. احتمالا دلیل دیگر نیاوردنش در نقشه ها این باشد که کسی نمی داند واقعاً محدوده و بزرگی آن چه قدر است ولی تخمین زده می شود که لااقل ۱۲۹۵۰۰۰ کیلومترمربع باشد و حدود ۵۰۰۰۰۰ مایل مربع از اقیانوس را در ناحیه جنوب شرقی فلوریدا پوشش می دهد و جزو قلمرو پادشاهی کشور انگلستان نیز به حساب می آید.

جالب است که بدانید زمانی که کریستف کلمب از مثلث برمودا در نخستین سفر خود به جهان جدید که یکی از نام های مورد استفاده برای اکثریت نیمکره غربی زمین است، مخصوصا امریکایی ها (من جمله جزایر نزدیک جزایر کارائیب و برمودا) و اقیانوسیه، عبور کرد، گزارش داد که یک شعله آتش بزرگ (احیانا یک شهاب سنگ ) در یک شب به دریا افتاد و یک نور عجیب و غریب در فاصله چند هفته بعد ظاهر شد، او نیز در خصوص سرگردانی قطب نماها نوشت، سرگردانی قطب نماها احتمالا بدین دلیل است که در آن هنگام نقطه ای از مثلث برمودا که یکی از اماکن کوچک در زمین بود، شمال واقعی و شمال مغناطیسی در آن قرار می گرفت.

راز مثلث برمودا,مثلث برمودا,عکس های مثلث برمودانزدیک ترین قاره به مثلث برمودا، آمریکای شمالی است

نخستین نشانه های مثلث برمودا

اصطلاح "مثلث برمودا" برای نخستین بار در مقاله ای نوشته شده توسط وینسنت "H.Gaddis" برای مجله آرگوسی"Argosy" در سال ۱۹۶۴ مورد استفاده قرار گرفت و در این مقاله، Gaddis ادعا کرد که در این دریای عجیب و غریب تعداد زیادی از کشتی ها و هواپیماها بدون توضیح از بین میروند و گادیس اولین کسی نبود که به این نتیجه رسید. اولین گزارش از مفقود شدن کشتی در ۱۶ سپتامبر سال ۱۹۵۰ میلادی، (۲۶ شهریور ماه ۱۳۲۹) توسط «ادوارد ون وینکل جونز» در نشریه آسوشیتدپرس به چاپ رسید. دو سال بعد مجله «فیت» با چاپ مقاله ای کوتاه از «جورج ایکس»، تحت عنوان «رمز و رازهای دریا» اسرار منطقه برمودا را فاش کرد.

در این مقاله بطور اجمالی به مفقود شدن پرواز شماره ۱۹ در مثلث برمودا که در مورد پنج هواپیمای نظامی امریکایی و ناپدید شدن تیم ۱۳ نفره از اعضای نیروی دریایی امریکا اشاره شده است. در ماه آوریل سال ۱۹۶۲ میلادی مجله «لژیون» امریکایی ادعا کرد نکته مهمی در علل سقوط یا ناپدید شدن پرواز شماره ۱۹ وجود داشته که اسرار آمیز است. بر اساس ادعای مدیران این مجله و تحقیق های به عمل آمده، پنج هواپیمای نظامی هم قبل از ناپدید شدن، ورود به منطقه ای عجیب را به برج مراقبت گزارش داده بودند ولی مجله «ارگزوا» در مقاله ای به نام «مثلث برمودای قاتل» و انتشار کتابی در این زمینه، برمودا را به غولی آدمخوار تشبیه کرد.

چه عواملی باعث ناپدید شدن کشتی ها و هواپیماها در مثلث برمودا می شوند؟

۱- ابر شش ضلعی و بمب های هوایی در مثلث برمودا:

از تصاویر ماهواره ای هواشناسی جدیدا ابرهای شش ضلعی عجیبی در مثلث برمودا کشف شده که قادر به انفجار بادها در اقیانوس اطلس با سرعت زیاد هستند و چنین طوفان های بادی در اقیانوس میتواند امواج را به بلندی ۴۵ فوت ایجاد کند. هواپیماها و کشتی ها در این ابر امکان دارد که غرق شوند.

۲- گاز متان در مثلث برمودا:

گاز متان یکی دیگر از عوامل است که در بررسی هایی که صورت گرفته وجود آن در مثلث برمودا قطعی است و کارشناسان وجود این گاز را دلیلی بر مفقود شدن کشتی ها و هواپیماها می دانند، به دلیل آن که گاز متان اثر زیادی بر امواج می گذارد و همین مسئله سبب می شود که کشتی ها با سرعت بیشتری غرق شوند، همینطور خاصیت فوران و جهش بالای گاز متان از علل سوختن و سقوط کردن هواپیماهایی است که بر بالای منطقه برمودا پرواز می کنند.

اطلاعاتی درباره ی مثلث برمودا,اطلاعاتی در مورد مثلث برمودا,مثلث برمودا مِهی که در مثلث برمودا ظاهر می‌شود مه الکتریکی است و هر چیزی در تماس با آن تلپورت می‌شود

۳- نظریه اوتِک درمورد مثلث برمودا:

بعضی از افراد بر این باورند که این منطقه پایگاهی برای موجودات فرا زمینی است و این حوادث و ناپدید شدن ها به علت وجود آنها در منطقه برمودا است، البته نمی توان این فرضیه را هم با قطعیت رد کرد به دلیل آن که اخیرا افرادی که طرفدار این فرضیه هستند با استفاده از گوگل ارث، توانسته اند به کشف سازه هایی عجیب در اعماق اقیانوس اطلس در منطقه ساحلی باهاما دست یابند که همه این ها وجود فرازمینی ها را در این تحقیقات پر رنگ می کند و ضمنا وجود گره دریایی در منطقه برمودا یکی دیگر از نظریه ها برای مفقود شدن کشتی ها در مثلث برمودا است.

۴- وجود گره دریایی در مثلث برمودا:

تازه ترین تحقیقات و پژوهش های انجام شده، علت ناپدید شدن و حوادث عجیب مثلث برمودا را به نوعی گره دریایی میان سواحل فلوریدا، پورتوریکو و برمودا نسبت داده اند. پژوهشگران این چنین بیان می کنند که در اثر سه طوفان بزرگ و مهیبی که از سه جهت گوناگون به هم پیوند می خورند، گره ای به وجود می آید که امواجی مرتفع با قدرتی فرازمینی تشکیل میدهند و این پدیده را علل اصلی کشش زیاد برمودا می دانند.

۵- آتلانتیس یا مثلث برمودا:

خیلی از تئوری ها می گویند که مثلث برمودا خانه ای است که در شهر گم شده آتلانتیس قرار دارد. یکی از موضوعات جالب در مورد مثلث برمودا وجود هرم های شیشه ای است که توسط یک اقیانوس شناس معروف در سال های قبل کشف شد، او توسط ردیاب صوتی زیردریایی به وجود دو هرم صیقلی عظیم و غول پیکر که در عمق ۲ هزار متری قرار داشتند، پی برد، در سال های گذشته هم دانشمندان در حال پژوهش در این منطقه، هرمی ایستاده که ۲۰۰ متر ارتفاع داشت و از جنس کریستال بوده، کشف نموده اند که نور را از خود عبور می دهد و مسئله عجیب در مورد این اهرام اینکه در بالای هر کدام از آنها دو حفره بزرگ وجود دارد که وجود آنها سبب می شود آب با سرعت زیاد از حفره دوم حرکت کند و باعث بوجود آمدن امواج بزرگ و غول آسا گردد.

 به گفته دانشمندان همین پدیده علت اصلی ناپدید شدن سفاین و هواپیماها در مثلث برمودا میباشد، به اعتقاد بعضی دیگر این هرم ها سبب جذب اشعه های شفا بخش کیهانی میشوند و نیروی عظیمی را در اختیار قاره آتلانتیس ناپدید شده می گذارند. نظریه این است که این کریستال های انرژی در حالت متفاوتی هستند و اشعه های انرژی را که ناوبری اشتباه می گیرند، ارسال می کنند. 

مثلث برمودا,در مورد مثلث برمودا,اسرار مثلث برمودامثلث برمودا روی مسیر یک جریان بسیار تند آب گرم اقیانوسی به نام گُلف اِستریم قرار گرفته است

۶- مه الکتریکی مثلث برمودا:

بعضی دیگر به مه الکترونیک اشاره می کنند که میتواند هم رویت و هم ابزار را مسدود کند. ابری عجیب و غریب که از ناکجا ظاهر می شود و یک کشتی یا یک هواپیما را در بر می گیرد. ابزار شروع به کارکرد نادرست می کند و در آخر کشتی و یا هواپیما بدون هیچ ردی در مثلث برمودا ناپدید می شوند.  

حوادث و اتفاقات مثلث برمودا

برخی از اتفاقات رخ داده در مثلث برمودا عبارتست از:

>> ناپدید شدن سایکلوپ در مثلث برمودا:

U.S.S.‎ Cyclops کشتی بزرگ زغال سنگ بود که در سال ۱۹۱۸ بعد از ترک بارابادوس به سمت بالتیمور بدون به جای گذاشتن هیچ گونه اثری همراه با ۳۰۶ خدمه و مسافرش در مثلث برمودا ناپدید شد. این بزرگ ترين ضربه ای است که تا به حال به نیروی دریایی آمریکا بدون نبرد وارد شده است.

>> کونمارا پنجم:

کونمارا پنجم یک قایق بادبانی سرگردان در اقیانوس اطلس در جنوب برمودا بود که در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۱۹۵۵ پیدا شد. (برلیتز و واینر) تمام خدمهٔ قایق بادبانی ناپدید شدند در حالیکه قایق بادبانی در طول سه روز طوفان در دریا جان سالم به در برد. در سال ۱۹۵۵، یکی از سنگین ترین طوفان های اقیانوس اطلس وزید که احتمال میرود باعث ناپدید شدن خدمهٔ این قایق بادبانی در مثلث برمودا شده باشد.

کشتی تانکری حمل سولفور به نام ملکه سولفور" Sulfur Queen" بود که سولفور گداخته را حمل میکرد و در سال ۱۹۶۳ در ساحل جنوبی فلوریدا از بین رفت و هیچ گزارشی از انفجار این کشتی وجود نداشته و تمامی ۳۹ خدمه آن ناپدید شدند و در حالیکه ناپدید شدن کشتی در چند کتاب در خصوص مثلث برمودا ذکر شده است، نویسندگان پیوسته این نکته را ذکر نمی کنند که گارد ساحلی گزارش کرده بود که این کشتی در وضع بسیار بدی قرار داشت و نمی بایست هرگز به دریا فرستاده می شد.

درباره ی مثلث برمودا,مثلث برمودا,تصاویر مثلث برمودامثلث برمودا مسئول ناپدید شدن بیش از ۵۰ کشتی و ۲۰ هواپیما در طول قرن گذشته بوده است

همچنین گزارش شد که آتش به صورت خیلی یکنواخت بر روی این کشتی شعله ور شد به دلیل آن که این کشتی را ضعیف می نامیدند و این به این معنی بود که زمانی که این کشتی در معرض ضربه خوردگی قرار گرفت به آسانی به دو نیم تبدیل شده و واژگون شده بود به دلیل آنکه مأموریت آن تغییر کرده و ساختار آن از یک کشتی حمل نفت برای انتقال سولفور مایع تبدیل شده بود و این تغییر کشتی را تبدیل به یک مرکز گرانش شدید کرده بود که احتمال واژگون شدن آنرا افزایش داد و سرزنش مثلث برمودا برای این فاجعه عادلانه نبود.

>> پرواز ۱۹:

پرواز ۱۹ یکی از پیچیده ترین حوادث مثلث برمودا بوده است. در دسامبر ۱۹۴۵، پنج بمب گذار دریایی با چهارده مسافر از فورت لادردیل فلوریدا به یک ماموریت بمب گذاری که به نام پرواز ۱۹ معروف بود، سفر کردند. ساعاتی بعد از پرواز ستوان یکم چارلز تیلور با برج مراقبت تماس برقرار کرده و وضعیت خود را به طرز عجیبی شرح داد، بعد از آن که برج مراقبت توصیه کرد تا هواپیماها ۱۸۰ درجه تغییر مسیر دهند تا در جهت فلوریدا قرار بگیرند، خلبان برای برج مراقبت توضیح داد که دستگاهی برای تشخیص درجه ها و جهت ها نداریم و آنها از کار افتاده اند. صدای خلبانان ضعیف و ضعیف تر شد تا به کلی قطع شد و هواپیماها برای همیشه ناپدید شدند. هواپیماها از بین هوا پرواز کردند، گم شدند، تا هنگامی که از سوخت خارج شدند. این شعله ای بود که آتش رمز و رازهای مثلث برمودا را برافروخت. حتی افرادی که سعی کردند تیم ستوان تیلور را نجات بدهند (یک هواپیمای نجات با ۱۳ نفر سرنشین) نیز ناپدید شدند. این ماجرا به رازآلودی اش افزود و آنرا بیش از پیش شایسته عنوان مثلث شیطان کرد.

اطلاعات درباره ی مثلث برمودا,عکس هایی از مثلث برمودا,مثلث برموداپرواز ۱۹ یکی از پیچیده ترین حوادث مثلث برمودا بوده است

>> پروتئوس:

USS Proteus کشتی زغال سنگ نیروی دریایی آمریکا است که به کشتی تجاری تبدیل شده بود. در ۲۳ نوامبر ۱۹۴۱ زمانی که پروتئوس از سنت توماس در جزایر ورجین عازم بندری در ساحل شرقی آمريکا بود، این کشتی ۱۶۵ متری حامل ۵۸ خدمه و محموله ای از سنگ معدن بوکسیت آلومینیوم بدون هیچ ردی در مثلث برمودا ناپدید شد، دو خواهر از سه خواهر دیگر این کشتی هم به سرنوشتی شبیه پروتئوس دچار شدند.

ناپدید شدن ستاره آریل در مثلث برمودا

اعتقاد بر این است که مثلث برمودا مسئول ناپدید شدن بیشتر از ۵۰ کشتی و ۲۰ هواپیما در طول قرن گذشته بوده است. در ۱۷ ژانویه ۱۹۴۹ هواپیمای ستاره ی آریل منتسب به بریتیش ایرویز آمریکای جنوبی در حالیکه از کیندلی به طرف کینگستون جامائیکا پرواز میکرد، در شرایط آب و هوایی کاملاً آرام در این منطقه ناپدید شد و هیچ اثری از هواپیما و ۷ خدمه و ۱۳ مسافر آن یافت نشد.

مثلث برمودا,درباره مثلث برمودا,عکس مثلث برموداکریستوف کلمب، اولین شخصی بود که حوادث عجیب رخ داده در مثلث برمودارا ثبت کرد

گردآوری: بخش علمی سرپوش

  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش