دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۶۰۱۲۶

همه چیز در مورد پرورش قورباغه

پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغهپرورش قورباغه
قورباغه یکی از حیوانات دوزیست است که به وفور در کشور ما دیده می شود. گوشت این حیوان برای بسیاری از مردم آسیا و آمریکا بسیار لذیذ بوده و به عنوان غذایی پرطرفدار محسوب می شود. در این مقاله سرپوش به صورت کامل میتوانید درباره پرورش قورباغه بخوانید.

قورباغه:

قورباغه از جمله حیوانات دوزیست است که به وفور در تمامی نقاط ایران دیده می شود، با گوشت این دوزیست غذاهای پرطرفداری در تعداد زیادی از کشورهای آسیایی و آمریکایی پخته می شود. به دلیل تمایل مردم به تنوع غذایی؛ مصرف قورباغه به عنوان منبع غذایی در حال گسترش است حتی سرمنوی رستوران های گران قیمت ایران نیز قرار گرفته است.

باتوجه به آینده ای که از این موضوع مشخص است به نظر می رسد سرمایه گذاران بتوانند سود زیادی از این موضوع کسب کنند. در نتیجه هزینه کم، زمان و زحمت برای این موضوع بی نتیجه نمی ماند. 

پرورش قورباغه فعالیتی جدید نیست و قبل از انقلاب در ایران دیده می شد. در آن زمان کشور ما به عنوان یکی از کشورهای صادر کننده گوشت قورباغه به کشورهای دیگر مانند ترکیه، فرانسه، آلمان، ترکمنستان، آذربایجان، ارمنستان و بسیاری دیگر شناخته می‌شد.

بعد از انقلاب تولید گوشت این حیوان حرام اعلام شد اما بعد از صدور حکم شرعی بودن گوشت قورباغه؛ بعد از مدتی مجددا فعالیت‌های مربوط به پرورش این دو زیست آغاز شد. پافشاری سرمایه گذاران در مورد این موضوع موجب شد تا وزارت جهاد کشاورزی درصدد شود و تا اجازه و تائید پرورش قورباغه را از مراجع تقلید بگیرد. درنهایت مراجع عنوان کردند که؛ پرورش قورباغه در صورت عدم استفاده در داخل و تنها به منظور مصارف صادراتی مانعی ندارد.

پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغه,پرورش قورباغه در ایرانپرورش قورباغه و استفاده از گوشت آن

مناطق مناسب برای پرورش قورباغه در ایران:

شرایط آب و هوایی در ایران سبب شده که برای پرورش قورباغه منطقه ای بسیار مناسب باشد. همین موضوع سبب شده است که سرمایه گذاران در در نواحی گرم به خصوص نواحی گرم و مرطوب جنوب، نواحی مرطوب شمال و استفاده از تالاب‌ها و آبگیرها به پرورش قورباغه اقدام کنند. صنعت پرورش این دو زیست بسیار پرسود و رونق است، یکی از دلایلی که ایران برای این کار مناسب است وجود حشرات، ماهیان ریز و کرم هایی است که می توان برای تغذیه قورباغه از آنها استفاده کرد؛ همین موضوع سبب می شود که پرورش قورباغه در ایران با هزینه کمتری نسبت به کشورهای دیگر صورت بگیرد و در نهایت سود بیشتری برای سرمایه گذاران به همراه داشته باشد. 

در صورتی که منطقه ای باتلاقی داشته باشید می توانید اطراف آن را حصار بکشید و قورباغه ها را پرورش دهید، مناطق جنونی هم که دارای آب و هوایی گرم و مرطوب هستند برای این کار مناسب خواهد بود. 

پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغه,پرورش قورباغه خوراکیپرورش قورباغه در مناطق مناسب ایران

قدم اول برای پرورش قورباغه:

در قدم اول باید زمینی مناسب برای پرورش قورباغه را پیدا کنید. بهترین مناطق برای این کار زمینی با آب و هوای پرباران و مرطوب است. مساحت پیشنهادی برای شروع کار حداقل یک هکتار است، البته باید اشاره کرد که شروع کار می تواند با سطوح کمتر هم صورت بگیرد، اما برای آغاز فعالیت تجاری به فراهم کردن شرایط خاص نیاز می باشد. 

برای جلوگیری از فرار قورباغه ها یا ورود حیوانات موذی مانند مار باید حصار مناسب احداث کرد، در قدم های بعدی نیز تاسیس استخر آب، اتاق نگهبانی و کارگری باید صورت بگیرد. 

پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغه,روش پرورش قورباغهپرورش قورباغه؛ ایجاد حصار مناسب

تهیه مجوز فعالیت:

فعالیت های اقتصادی بدون مجوز رسمی چندان دوام ندارند؛ به خصوص اگر شما به دنبال تجاری سازی باشید، برای گرفتن مجوز مربوط به پرورش قورباغه باید به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مراجعه کنید، در این مرحله باید از کمک مشاوره کارشناسان جهاد کشاورزی استفاده کنید.

تهیه قورباغه مولد:

بهترین نوع قورباغه که وزن خوبی می گیرد؛ قورباغه بزرگ امریکایی است. تمامی بخش های یک قورباغه آمریکایی قابل استفاده هستند اما ران این نوع قورباغه به تنهایی می تواند به وعده غذایی باشد و به دلیل درشتی بازار مصرف خوبی را به خود اختصاص می دهد. 

از آنجایی که دسترسی به این نژاد قورباغه چندان آسان نیست باید به دنبال نژادی در دسترس تر و کم هزینه تر بود. کارشناسان نژاد قورباغه "رانا" را برای پرورش مناسب معرفی می کنند. قورباغه رانا در استان‌های شمالی به ویژه در منطقه انزلی با فراوانی زیاد دیده می شوند. از آنجایی که نژاد رانا با شرایط محیطی ایران سازگاری دارد و به آنچه برای تغذیه دردسترس قرار دارد قانع می شود برای پرورش قورباغه مناسب خواهد بود.

قورباغه مولد رانا با توانایی تخم ریزی به تعداد هزاران عدد؛ اجازه خالی ماندن مزرعه پرورشی از قورباغه را نخواهد داد. برای تغذیه این نوع قورباغه می توان از لامپ‌های مهتابی برای جذب حشرات استفاده کرد.

هزینه های پرورش قورباغه تا اینجا به احداث تاسیسات محدود می شود، با درنظر گرفتن سایر هزینه ها می توان گفت هزینه های جاری برای این پرورش کم خواهد بود.

پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغه,تهیه قورباغه مولدپرورش قورباغه؛ تهیه نوع مولد آن

قورباغه های آماده صادر شدن:

مسلما تمامی قورباغه های پرورشی برای صادرات مناسب نخواهند بود، نوعی از آن برای صادرات مناسب خواهد بود که حداقل ۲ تا ۳ کیلوگرم وزن داشته باشند. همه اعضای بدن قورباغه قابلیت مصرف دارند اما ران با داشتن حجمی بزرگتر مشتریان بیشتری خواهد داشت. 

قورباغه هایی که جثه ای مناسب دارند، بعد از شناسایی، صید و فریز شدن برای صادرات آماده می شوند، در حال حاضر ترکیه مقصد صادراتی بیشتر قورباغه‌های ایرانی می باشد، این کشور به عنوان واسط عمل کرده و محصولات ما را به دست سایر مشتریان در کشورهای متقاضی خواهد رساند. 

پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغه,سوددهی پرورش قورباغهپرورش قورباغه و صادرات

سوددهي پرورش قورباغه:

مالزی به عنوان پیشگام تولید قورباغه محسوب می شود، از طرفی دیگر آمریکا نیز به عنوان بزرگترین صادرکننده و وارد کننده محسوب می شود. 

در اروپا طرفداران خاصی برای غذاهایی با قورباغه وجود دارد و برای تهیه ران سرخ شده آن مقدار زیادی را هزینه می کنند. 

نکته این دیگر که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که برخلاف آنچه به نظر می رسد پرورش قورباغه کایر آسان نخواهد بود و کارآفرین باید منتظر چند سال سخت باشد، زیرا در پرورش قورباغه تا ۲ الی ۳ سال نباید منتظر سوددهی باشید. 

پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغه,آموزش پرورش قورباغه گوشتیپرورش قورباغه تا رسیدن به درآمد

در ابتدای کار خود هدف از پرورش قورباغه، مزایا و معایب پرورش، محل زندگی، روش‌های پرورش و... مشخص کنید. کمک گرفتن از سایر افراد موفق در این زمینه می تواند راهنمای بسیار مفیدی باشد. 

در مورد پرورش قورباغه واقع بین باشید، مسیری سخت را در نظر بگیرید که نیاز به صرف زمان، تجربه، مکان و تا حدودی پول دارد. این فعالیت زمانی که به سود خواهد رسید که شما تمام فوت و فن کار را آموخته باشید که به ۲ تا ۳ سال زمان نیاز دارد. زمانی که پرورش شما به یک سوددهی برسد، خواهید توانست با صرف هزینه پایین و درآمد عالی به نتیجه رسید. 

گردآوری: بخش علمی سرپوش

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش