سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۱۰۲۵
شهری و روستایی

استاندار تهران: اینکه گفته شده تهران تنها برای ۹۰ روز آب شرب دارد صحیح نیست/ استاندار یزد: وضعیت آب شرب مردم استان بحرانی است

استاندار تهران,محسن منصوری
استاندار تهران با تاکید بر اینکه برای تامین آب شرب تهران مشکلی وجود ندارد، گفت: اینکه گفته شده تهران تنها برای ۹۰ روز آب شرب دارد صحیح نیست، لذا شهروندان نگران نباشند.

به گزارش ایسنا، محسن منصوری درباره برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه تهران تنها برای ۹۰ روز آب شرب دارد، گفت: این صحبت صحیح نیست و اطلاعات درستی نیست؛ لذا شهروندان نباید نگران شوند.

وی افزود: البته نمی‌توان گفت وضعیت منابع آبی سدها خوب و یا مطلوب است؛ ما با مشکل خشکسالی مواجه هستیم و در حوزه تامین آب کشاورزی دچار مشکل هستیم؛ ولی به لحاظ تامین آب شرب مشکلی نداریم و جای نگرانی نیست. البته شهروندان تهرانی باید با توجه به شرایط موجود همانند گذشته در مصرف بهینه و صرفه جویی منابع آبی مشارکت موثر داشته باشند.

در روزهای گذشته اخباری درباره اینکه تهران تنها برای ۹۰ روز آب شرب دارد در برخی رسانه ها منتشر شده بود.

***

استاندار یزد: وضعیت آب شرب مردم استان بحرانی است

نخستین نشست هم اندیشی استاندار یزد و معاونان با اصحاب رسانه استان برگزار شد و رسانه ها دغدغه های مردم یزد با اولویت آب، خشکسالی و فرونشست به استاندار یزد انتقال دادند.

به گزارش ایلنا، مهران فاطمی در نشست هم اندیشی با رسانه ها با استقبال از موارد مطرح شده از سوی خبرنگاران اظهار داشت: رسانه ها برادران نزدیک و صمیمی مدیران هستند و نگاه مدیران هم باید به این دلسوزی و نکته سنجی رسانه ها و تذکراتشات توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه رسانه ها دیده بان های صدیق مدیران هستند افزود: مدیران باید به رسانه بها دهند و از سوی دیگر نیز رسانه ها نقد منصفانه داشته باشند و مواردی را که باید رعایت شود مورد توجه قرار دهند.

استاندار یزد با بیان اینکه بنا داریم در دولت سیزهم فراتر از آنچه که بوده در ارتباط با رسانه ها داشته باشیم که لازم است از سوی طرفین مواردی رعایت شود ادامه داد: رسانه ها یزد را در تراز ملی معرفی کنند و با تحلیل محتوای ۱۰ ساله از بازتاب اخبار و گزارش ها، جایگاه یزد را مقایسه کنند و فاصله مطالب با تراز یزد را دریابند و یزد و ظرفیت ها و پتانسیل های یزد را آنگونه که هست معرفی کنید.

وی با تاکید بر اینکه همه ما رسالتی برای یزد فارغ از سلایق و جناح بندی سیاسی داریم عنوان کرد: دولت سیزدهم هیچ انتظاری برای تمجید در استان یزد ندارد و چون خود را عقل کل نمی دانیم از رسانه ها نیز انتظار نقد سازنده داریم.

فاطمی در انتقاد از رسانه ها با بیان اینکه رسانه های یزد در شان و تراز یزد ظاهر نشده و اقدامات مناسبی نداشته و در موارد متعددی تحلیل و خبر درستی را نداشتند و قدرت ریسک پذیری مدیران را نیز کاهش داده اند و اجازه کار به مدیر را نداده اند تصریح کرد: البته وظیفه مدیران و مسئولان نیز این است که مطالبات صنفی رسانه ها را مورد توجه قرار داده و یکبار برای همیشه این موضوع را حل و فصل کند که نمونه آن تخصیص تسهیلات کم بهره در حوزه مسکن است.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه باید ارزیابی بیشتری از فعالیت های رسانه ای در استان داشته باشیم عنوان کرد: ارزیابی باید در همه موضوعات باشد و بر اساس نتیجه این ارزیابی ها بتوانیم اقدامات حمایتی را شکل بدهیم.

وی با اشاره به اینکه انتقادات و مواردی که از رسانه ها مطرح شد اضافه کرد: مواردی که رسانه ها در خصوص مباحث مختلف و ظرفیت های استان مطرح کردند قابل انجام است و مدیران دستگاه های مختلف در این زمینه اقدام کنند و پاسخگو باشند.

فاطمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اقتصاد و تولید پرداخت و عنوان کرد: رتبه چهارم صنعت را در کشور داریم اما ۴۰ هزار بیکار در استان یزد به دنبال شغل هستند که موضوع بهره وری نیروی انسانی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد و بیانگر این است که باید به علم و فناوری توجه ویژه داشت.

وی با تاکید بر اینکه خط قرمز رسانه های استان یزد باید علم و فناوری باشد اظهار داشت: ریل گذاری استان به سمت اقتصاد دانش بنیان در دولت قبل پررنگ شد و قابل تقدیر است اما این روند باید با حمایت رسانه ها سرعت بیشتری بگیرد تا بتوانیم توسعه یزد را رقم بزنیم.

استاندار یزد به دغدغه مردم پیرامون موضوع آب پرداخت و با بیان اینکه وضعیت آب شرب مردم یزد بحرانی است و در استان کمتر از ۲۴ ساعت توان تامین آب را داریم افزود: در سال گذشته ۶۵ میلیون مترمکعب آب شرب از خط انتقالی به یزد آمد در حالی که تخصیص ما ۹۸ میلیون مترمکعب است و متوسط ابی که در طول این ۲۰ سال به یزد تحویل داده شده ۵۵ میلیون متر مکعب بوده است که سال گذشته، ۵۶ میلیون مترمکعب آن ۱۰۰ درصد برای شرب مردم یزد مصرف شده است.

وی با بیان اینکه ۴ میلیون مترمکعب از این آب به روستاهای ورزنه اصفهان، پادگان ها و نیروگاه های در مسیر داده شده است عنوان کرد: ۲ میلیون مترمکعب از این آب پرتی دارد که ناشی از فرسودگی و تعمیرات است و کلا ۳ میلیون مترمکعب از این آب با ۱۲ میلیون مترمکعب آب شور تلفیق شده و در اختیار صنایع و فعالیت های اقتصادی و تولیدی قرار گرفته است.

استاندار با بیان اینکه کل مصرف آب شرب ۱۳۷ میلیون مترمکعب است و ۵۷ میلیون مترمکعب مصرف صنعت است گفت: تنها ۹ درصد از آب انتقالی در اختیار صنعت است که ۵ درصد آن نیز مصرف شرب واحدهای صنعتی است و در حال حاضر هم با اجرای سند سازگاری با کم آبی در مصرف آب استان بهینه سازی شده است.

وی در خصوص برقراری امنیت خط آب انتقالی و پیگیری های مسئولان کشور در این خصوص ادامه داد: مصوباتی برای حفظ پایداری خط صورت گرفته و نظام نیز عزم جدی برای حل مشکل آب هر چهار استان دارد و تاکید شده اگر اتفاقی هم صورت گیرد برای این چهار استان است که اعتبارات خوبی هم با دستور معاون اول تخصیص یافته است تا آب شرب مردم در هر چهار استان حل شود.

تشکیل کنسرسیوم آبی در استان برای تأمین آب

استاندار عنوان کرد: عملیات اجرایی انتقال آب از خرسان نیز در دستور کار قرار گرفته و روزی نیست که ما مسئله آب را پیگیری نکنیم چون عقدیه داریم توسعه با وجود آب امکان پذیر است که این اقدامات در حوزه تامین آب است و برای مدیریت مصرف آب و افزایش بهره وری هم برنامه های جداگانه ای در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه برنامه هایی نیز مبتنی بر آخرین تغییرات در اختیار رسانه ها قرار می گیرد تا رئوس کار را مطلع باشند افزود: معدن از ظرفیت های ما در استان است و استراتژی ما نیز در این زمینه تکمیل زنجیره ارزش است و خام فروشی نخواهیم داشت.

فاطمی با بیان اینکه از دیگر قابلیت های ویژه در استان یزد حوزه گردشگری است تصریح کرد: به دنبال ایجاد منطقه ویژه گردشگری با توجه به مزیت های یزد هستیم که امیدواریم در مصوبات مورد توجه قرار گیرد و تصویب شود.

  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش