جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۴۱ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۲۰۹۸۱
شهری و روستایی

میرلوحی: در پرونده املاک نجومی، ۳۹ ملک برنگشت/ شهرفروشی دوره قالیباف بازگشته است

محمود میرلوحی,صحبت های میرلوحی درباره املاک نجومی
میرلوحی درباره ملک‌هایی که واگذار شده گفت: «قرار شد ۱۱ ملک به شهرداری برگردد و ۳۹ ملک دیگر باقی مانده بود که برنگشت. این ملک‌ها بزرگ و کلانی بود و در بهترین مناطق واقع شده است. مدیریت کنونی شهر نیز به همان روش دوره قالیباف بازگشته است و به شهرفروشی، باغ فروشی و ایجاد بدهی‌های سنگین روی آورده است.»

به گزارش دیده بان ایران، شکاف بین اصولگرایان در مجلس دوازدهم به اوج خود رسیده و به ستیز و جدل تبدیل شده است. نوک پیکان این جدال‌ها اما محمدباقر قالیباف، رئیس کنونی مجلس را نشانه گرفته است آنهم به طمع رسیدن به صندلی‌اش در پارلمان. حمید رسایی در رسانه ملی به راحتی نام محمدباقر قالیباف را می‌آورد و می‌گوید که رسانه‌های حامی رئیس کنونی مجلس به حمایت از او به رسایی توهین کرده‌اند آنهم با قصد رسیدن دوباره قالیباف به صندلی ریاست مجلس. بسیاری از نمایندگان کنونی و فعالان سیاسی بر این عقیده‌اند که گروه تندرویی که در انتخابات مجلس رای آورده‌اند برای به دست آوردن کرسی‌های ریاست مجلس، هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌ها قالیباف را در صدا و سیما تخریب کرده و بر او تاخته‌اند، تا نشان دهند که او دیگر در اوج قرار ندارد.

قالیبافی که به سودای ریاست جمهوری، شهرداری را به سکوی پرتاب خود کرده بود و نهایتا مجبور شد به ریاست مجلس رضایت دهد. اما قرار است این ریاست هم از او گرفته شود. چرا که گذر زمان و انتشار موضوعاتی مانند سیسمونی گیت، اقامت پسرش در کانادا و... قدرت او را هر روز تضعیف‌تر کرد. در این میان قالیباف هم آرام ننشست و از کسانی که موضوعی را درباره‌اش مطرح کرده بودند شکایت و آنها را محکوم کرد. یکی از این افراد که قالیباف چند بار از او شکایت محمود میرلوحی، عضو سابق شورای شهر تهران و فعال سیاسی اصلاح‌طلب است.

کسی که پیگیر املاک نجومی شهرداری در دوره پنجم مدیریت شهری بود و به گفته خودش پرونده‌های بسیاری در راستای تخلفات دوره قالیباف به قوه‌قضائیه ارسال کرده است.

محمودمیرلوحی درباره این پرونده‌ها، گفت: «در منطقه ۲۲ برج‌ها سر به فلک کشیدند اما خدمات۷ گانه در این منطقه ایجاد نشده بود و در حال حاضر از کمبود مدرسه و دیگر سرانه‌ها رنج می‌برد. شهرداری منابعی دارد که از طریق تفکیک یا مشارکت در پروژه‌ها به دست می‌آورد و باید آن را به خدمات اختصاص می‌دهد. متاسفانه منابع شهرداری تبدیل شده بود به ۲هزار واحدی که بدون مجوز و به صورت غیرقانونی در اختیار اشخاص حقیقی قرار گرفت، چرا که فکر کردند این منابع باد آورده است.»

او افزود: «در دوره قبل از ما دارایی‌های شهر را فروختند تا منابع مورد نیاز دست یابد. در حالی که در دوره پنجم مدیریت شهری ما نشان دادیم که می‌توان بدون فروش شهر و دارایی‌های آن به منابع پایدار رسید. آنهم در شرایطی که کرونا شیوع پیدا کرده بود. حضرات مستحضر باشند که فروش دارایی باعث ورشکستگی شهر می‌شود.»

در پرونده املاک نجومی، ۳۹ ملک برنگشت

میرلوحی درباره ملک‌هایی که واگذار شده به دیده بان ایران گفت: «قرار شد ۱۱ ملک به شهرداری برگردد و ۳۹ ملک دیگر باقی مانده بود که برنگشت. این ملک‌ها بزرگ و کلانی بود و در بهترین مناطق واقع شده است. مدیریت کنونی شهر نیز به همان روش دوره قالیباف بازگشته است و به شهرفروشی، باغ فروشی و ایجاد بدهی‌های سنگین روی آورده است.»

۳ سال است که دو تحقیق و تفحص از هولدینگ یاس به قوه‌قضائیه ارسال کنیم

این فعال اصلاح‌طلب درباره هلدینگ یاس نیز گفت: «با کمال تاسف باید بگویم نزدیک به ۳ سال است که دو تحقیق و تفحص به قوه‌قضائیه تسلیم کردیم، اما هیچ پاسخی به افکار عمومی نمی‌دهند. من اعلام می‌کنم بیش از یک تن پرونده در شعب مختلف از جمله شعبه ۱۵دادسرای کارکنان دولت نسبت به شهرداری وجود دارد. آقای نوری، یکی از بازپرس‌ها به من گفت: «فقط یکی از این پرونده‌های شهرداری ۵۰جلد است.» او یک کمد را به من نشان داد که پرونده‌های شهرداری در آن نگهداری می‌شود. با این تفاسیر سوال این است که چرا هنوز تکلیف این پرونده یک تنی روشن نشده است؟ چرا این دو تحقیق و تفحص که باید خارج از نوبت به آن رسیدگی می‌شد تعیین تکلیف نشده است؟ چطور آقای قالیباف من را ۳ میلیون تومان محکوم کرده است؟ با کمال تاسف باید بگویم که آن ۳میلیون تومان را به سرعت از من گرفتند اما هنوز تکلیف این یک تن پرونده هنوز روشن نشده است.»

میرلوحی درباره محکومیتش نیز توضیح داد: «این ۳میلیونی که آقای قالیباف من را محکوم کرده را با یک میلیون دارایی خودش جمع کنیم، موجودی دارایی‌اش ۴میلیون تومان می‌شود. این جریمه را به دلیل این گرفتند که من گفته بودم شهرداری ۶۵هزار میلیارد تومان بدهی دارد. تاسف می‌خورم که قوه‌قضائیه حق را به او داد و ۳میلیون از من اخذ و به او پرداخت کرد، اما از رسیدگی به یک تن پرونده و دو تحقیق و تفحص خبری نیست.»

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش