به گزارش دیده بان ایران، شکاف بین اصولگرایان در مجلس دوازدهم به اوج خود رسیده و به ستیز و جدل تبدیل شده است. نوک پیکان این جدالها اما محمدباقر قالیباف، رئیس کنونی مجلس را نشانه گرفته است آنهم به طمع رسیدن به صندلیاش در پارلمان. حمید رسایی در رسانه ملی به راحتی نام محمدباقر قالیباف را میآورد و میگوید که رسانههای حامی رئیس کنونی مجلس به حمایت از او به رسایی توهین کردهاند آنهم با قصد رسیدن دوباره قالیباف به صندلی ریاست مجلس. بسیاری از نمایندگان کنونی و فعالان سیاسی بر این عقیدهاند که گروه تندرویی که در انتخابات مجلس رای آوردهاند برای به دست آوردن کرسیهای ریاست مجلس، هیات رئیسه و روسای کمیسیونها قالیباف را در صدا و سیما تخریب کرده و بر او تاختهاند، تا نشان دهند که او دیگر در اوج قرار ندارد.
قالیبافی که به سودای ریاست جمهوری، شهرداری را به سکوی پرتاب خود کرده بود و نهایتا مجبور شد به ریاست مجلس رضایت دهد. اما قرار است این ریاست هم از او گرفته شود. چرا که گذر زمان و انتشار موضوعاتی مانند سیسمونی گیت، اقامت پسرش در کانادا و... قدرت او را هر روز تضعیفتر کرد. در این میان قالیباف هم آرام ننشست و از کسانی که موضوعی را دربارهاش مطرح کرده بودند شکایت و آنها را محکوم کرد. یکی از این افراد که قالیباف چند بار از او شکایت محمود میرلوحی، عضو سابق شورای شهر تهران و فعال سیاسی اصلاحطلب است.
کسی که پیگیر املاک نجومی شهرداری در دوره پنجم مدیریت شهری بود و به گفته خودش پروندههای بسیاری در راستای تخلفات دوره قالیباف به قوهقضائیه ارسال کرده است.
محمودمیرلوحی درباره این پروندهها، گفت: «در منطقه ۲۲ برجها سر به فلک کشیدند اما خدمات۷ گانه در این منطقه ایجاد نشده بود و در حال حاضر از کمبود مدرسه و دیگر سرانهها رنج میبرد. شهرداری منابعی دارد که از طریق تفکیک یا مشارکت در پروژهها به دست میآورد و باید آن را به خدمات اختصاص میدهد. متاسفانه منابع شهرداری تبدیل شده بود به ۲هزار واحدی که بدون مجوز و به صورت غیرقانونی در اختیار اشخاص حقیقی قرار گرفت، چرا که فکر کردند این منابع باد آورده است.»
او افزود: «در دوره قبل از ما داراییهای شهر را فروختند تا منابع مورد نیاز دست یابد. در حالی که در دوره پنجم مدیریت شهری ما نشان دادیم که میتوان بدون فروش شهر و داراییهای آن به منابع پایدار رسید. آنهم در شرایطی که کرونا شیوع پیدا کرده بود. حضرات مستحضر باشند که فروش دارایی باعث ورشکستگی شهر میشود.»
در پرونده املاک نجومی، ۳۹ ملک برنگشت
میرلوحی درباره ملکهایی که واگذار شده به دیده بان ایران گفت: «قرار شد ۱۱ ملک به شهرداری برگردد و ۳۹ ملک دیگر باقی مانده بود که برنگشت. این ملکها بزرگ و کلانی بود و در بهترین مناطق واقع شده است. مدیریت کنونی شهر نیز به همان روش دوره قالیباف بازگشته است و به شهرفروشی، باغ فروشی و ایجاد بدهیهای سنگین روی آورده است.»
۳ سال است که دو تحقیق و تفحص از هولدینگ یاس به قوهقضائیه ارسال کنیم
این فعال اصلاحطلب درباره هلدینگ یاس نیز گفت: «با کمال تاسف باید بگویم نزدیک به ۳ سال است که دو تحقیق و تفحص به قوهقضائیه تسلیم کردیم، اما هیچ پاسخی به افکار عمومی نمیدهند. من اعلام میکنم بیش از یک تن پرونده در شعب مختلف از جمله شعبه ۱۵دادسرای کارکنان دولت نسبت به شهرداری وجود دارد. آقای نوری، یکی از بازپرسها به من گفت: «فقط یکی از این پروندههای شهرداری ۵۰جلد است.» او یک کمد را به من نشان داد که پروندههای شهرداری در آن نگهداری میشود. با این تفاسیر سوال این است که چرا هنوز تکلیف این پرونده یک تنی روشن نشده است؟ چرا این دو تحقیق و تفحص که باید خارج از نوبت به آن رسیدگی میشد تعیین تکلیف نشده است؟ چطور آقای قالیباف من را ۳ میلیون تومان محکوم کرده است؟ با کمال تاسف باید بگویم که آن ۳میلیون تومان را به سرعت از من گرفتند اما هنوز تکلیف این یک تن پرونده هنوز روشن نشده است.»
میرلوحی درباره محکومیتش نیز توضیح داد: «این ۳میلیونی که آقای قالیباف من را محکوم کرده را با یک میلیون دارایی خودش جمع کنیم، موجودی داراییاش ۴میلیون تومان میشود. این جریمه را به دلیل این گرفتند که من گفته بودم شهرداری ۶۵هزار میلیارد تومان بدهی دارد. تاسف میخورم که قوهقضائیه حق را به او داد و ۳میلیون از من اخذ و به او پرداخت کرد، اما از رسیدگی به یک تن پرونده و دو تحقیق و تفحص خبری نیست.»
- 18
- 6