یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۸:۴۴ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۲۳۸۷
شهری و روستایی

قالیباف:

شرمنده مردم هستم

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,قالیباف
شهردار تهران خود را از نوکر مردم پایین‌تر خطاب کرد و گفت: شرمنده مردم هستم که نتوانستم جانم را در راه خدمت به آنها بدهم.

به گزارش ایسنا محمدباقر قالیباف در جلسه نوبت عصر شورای شهر تهران که به منظور بررسی ابعاد حادثه پلاسکو انجام شد با بیان اینکه بر اساس گفته مقام معظم رهبری مسئولان نوکر مردم هستند گفت: من از نوکر مردم هم پایین‌تر هستم و فقط و فقط از مردم به این خاطر که هر روز در هر میدانی پای کار آمدم تا جان بدهم عذر خواهی می‌کنم و شرمنده مردم هستم که نتوانستم جان خود را در راه خدمت به آنها فدا کنم.

 

وی با بیان اینکه اگر لازم باشد برای مردم جان و آبروی خود را می‌دهم گفت: اما در بحث حرف غیر کارشناسی که جریانی سیاسی در پس آن است و باج دادن به دشمنان ضد انقلاب می‌شود، تا آخر ایستاده‌ام و می‌خواهم که برای مردم جان خودم را فدا کنم.

 

قالیباف در ادامه بیانات خود با بیان اینکه از ساعت یک ربع به ۱۲ تا یک ربع به ۱۷ با کسر ۴۵ دقیقه زمان نماز و نهار اعضای شورا، نظرات خود را در مورد حادثه پلاسکو بیان کردند که اگر بخواهم به آنها پاسخ دهم طولانی خواهد شد، گفت: به نظر می‌رسد باید ابهامات و پاسخ‌های ما در یک کمیته تخصصی بررسی شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا مستندسازی از حادثه پلاسکو انجام شده است تصریح کرد: یک گروه مستندساز از ابتدای وقوع حادثه پروژه مستندسازی خود را آغاز کرده و در حال جمع بندی اطلاعاتشان هستیم.

 

شهردار تهران با بیان اینکه به مدرک تحصیلی من ایراد وارد شد که مرتبط با مدیریت بحران نیست افزود: من در سال ۷۱ و ۷۲ بحث پدافند غیر عامل و مدیریت بحران را در دانشگاه‌ها در سطح دکتری تدریس می‌کردم اما ادعایی در این زمینه ندارم.

 

وی با بیان اینکه جزو اولین کسانی بودم که در سن ۱۷ سالگی در زلزله طبس حاضر شدم گفت: در زلزله رودبار نیز جزو اولین کسانی بودم که با یک گروه ۳۰۰ نفره پس از طی کیلومترها مسیر آن هم به طور پیاده به کمک زلزله زدگان پرداخته و در زمان حادثه بم نیز از آنجایی که فرمانده ناجا بودم صبح قبل از طلوع آفتاب اولین روز در بم حضور داشتم و حالا یک نفر چقدر عمر می‌خواهد که در حوزه نظری و تجربی بتواند کارهایی در مورد مدیریت بحران انجام دهد.

 

قالیباف با بیان اینکه برنامه ۵ ساله دوم شهرداری در حوزه مدیریت بحران دغدغه‌مند ظاهر شده است تصریح کرد: یکی از اعضای شورا انتقاد کرده است که چرا اطلس آتش نشانی شهر تهران را ارائه نکردید که باید بگویم در تاریخ ۱۱ آذرماه من این اطلس را امضا کرده و در ۱۳ آذرماه نیز این نامه در شورای شهر ثبت شده است و حالا نمی‌دانم کجای شورای شهر است؟

 

وی با بیان اینکه من نمی‌خواهم بحث دو طرفه شود و لازم است ابهامات و ابعاد حادثه پلاسکو در جلسات تخصصی مورد بحث قرار گیرد گفت: در حوزه تجهیزات هرگز ادعا نداریم که تجهیزات ما کامل است چرا که قطعا اگر به مانند حادثه پلاسکو دو اتفاق دیگر همزمان رخ می‌داد قادر به اداره کردن آن نبودیم.

 

شهردار تهران با بیان اینکه هرگز مدعی نبودیم که تجهیزات ما مدرن است گفت: جای سوال است که آیا در بقیه دنیا حریق ساختمان‌های بلندمرتبه را با نردبان خاموش می‌کنند یا آئین نامه مقرراتی را اجرا می‌کنند؟

 

وی با بیان اینکه چه کسی مسئول این است که آتش نشانان ما تجهیزات خود را با پله از ساختمانی به ارتفاع ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ متر بالا بردند گفت: حالا که می‌گوییم ساختمانی بلندمرتبه در کوچه ۶ متری ساخته شده تاریخش را هم بفرمایید و بگویید که چه کسی باید رسیدگی کند؟

 

قالیباف با بیان اینکه اعضای شورا عنوان کردند که ۲۵۰ ساختمان بلندمرتبه پروانه ندارند گفت: تاریخ ساختش را هم نگاه کنید و بگویید که در زمان چه کسانی مجوز گرفته‌اند.

 

وی با بیان اینکه در پردیس ۸۰۰ برج بالای ۱۲ طبقه وجود دارد گفت: جای سوال است آیا پردیس آتش نشانی دارد؟ جاده دسترسی دارد؟ بیمارستان دارد؟ در زمان مدیریتی چه کسی ساخته شده؟

 

وی با بیان اینکه مثال پردیس به این دلیل نیست که بگوییم در تهران اشکالی وجود ندارد، ادامه داد: ما در تهران مدعی هستیم کارمان در بین همه شاگردهای تنبل و تجدیدی بهتر است و ما بین تجدیدی‌ها، شاگرد زرنگ هستیم.

 

وی با بیان اینکه برخی از اعضای شورا نسبت به درخواست بودجه برای خرید دوربین گلایه دارند گفت: نگوییم برای دوربین ۲۰۰۰ میلیارد تومان بودجه خواستید اما برای آتش نشانی هیچ. یادمان نرود مهمترین چالش تهران آلودگی هوا و تلفات این آلودگی بیشتر از پلاسکو است و دوربین را برای درست کردن آلودگی هوا می‌خواهیم و یادمان نرود که ما مسئول هستیم که همه شهر را و نه یک بخش را اداره کنیم.

 

وی با بیان اینکه در مورد تجهیزات آتش نشانی باید ساعت‌ها جلسه کمیته فنی بگذاریم گفت: نمی‌شود در یک جلسه قضاوت کنیم.

 

وی با اشاره به مغرور خواندنش گفت: من اگر مورد خطاب قرار نگرفته بودم صحبت نمی‌کردم اما باید بگویم من هیچ وقت ادعایی نداشته‌ام ولی ما در کشوری زندگی می کنیم که به نسبت کارهای دیگران قضاوت می شویم.

 

وی با اشاره به صحبت‌های یکی از اعضا در مورد نحوه مدیریت غلط بحران گفت: شما عضو دولتی بودید که یک هواپیما با ۱۰۵ مسافر در فرودگاه اصفهان در فاینال باند ۲۹ فرودگاه دچار حادثه شد و این هواپیما در ساعت ۲۰:۴۰ شب دچار حادثه شد و تا ساعد ۶:۳۰ صبح روز بعد مدیریت بحران آن دوره نتوانست ردی از این هواپیما پیدا کند و این در حالی بود که مسافران با استفاده از موبایل‌های خود به دیگران زنگ می‌زدند و باید بگویم با توجه به‌ آن حادثه و مدیریتش به مدیریت حادثه پلاسکو افتخار می‌کنم.

 

وی با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی اسبق که هفته‌ای یکبار مقاله می نویسد در سال ۸۲ در کارنامه‌اش قطار نیشابور را دارد که دو قطار به یکدیگر برخورد کردند و آتش سوزی در دل بیابان رخ داد که ۳۲۰ نفر به دلیل عدم مدیریت صحنه جان خود را از دست داده و حتی جسد برخی‌ها نیز کشف نشد و این در حالیست که در آن حادثه ۴۶۰ نفر مجروح شدند و علاوه بر ۲۴ آتش نشان فرماندار نیز جان خود را از دست داد اما ما بی عرضه هستیم و قبول داریم. انشالله خدا به ما عرضه بدهد.

 

وی با بیان اینکه ما ادعایی نداریم گفت: ۴۳ نفر در حادثه حریق اتوبوس در جاده قم در آتش سوختند اما حرفی زده نشد.

 

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش