به گزارش تسنیم؛ در حالی که شورای شهر تهران هفته گذشته لایحه تهران بیدار یا زیست شبانه را با اکثریت آرای اعضای شورای شهر تهران به تصویب رساند و این مصوبه به هیئت تطبیق فرمانداری تهران ارسال شد.
بر همین اساس عیسی فرهادی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به تصویب مصوبه زیست شبانه توسط شورای شهر تهران اظهار کرد: در این شرایط این طرح در تهران معنای ندارد چرا که ما درگیر ویروس کرونا هستیم.
وی گفت: هم اکنون ما با ویروس کرونا روبرو هستیم و بنا بر مصوبات ستاد ملی کرونا هر گونه تجمع ممنوع است و به همین دلیل طرح زیست شبانه در شرایط کرونایی امکان پذیر نیست.
فرماندار تهران ادامه داد: تا زمانی که کرونا در تهران وجود داشت ما نیز با اجرای آن مخالفیم!
پیش از نیز لایحه اشاره شده به تصویب شورای شهر تهران رسیده بود و شورای شهر با اجرای آن مخالفت کرده بود.
مصرف آب در تهران به دلیل کرونا ۱۲ درصد افزایش یافتهاست
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران،گفت: هم اکنون میزان مصرف آب در مقایسه با سال گذشته، به دلیل کرونا، بین ۱۰ تا ۱۲ درصد بیشتر است.
به گزارش ایرنا از شرکت آبفای تهران، محمدرضا بختیاری روز شنبه اظهار داشت: در دوران شیوع کرونا با وجود حجم بالای مصرف آب، هیچگاه کیفیت آب پایین نیامده است.
وی گفت: در ابتدای همهگیری بیماری که نگرانیها به نوعی بیشتر بود میزان مصرف حتی تا ۲۵ درصد افزایش یافت اما بعد از مدتی این وضعیت متعادل شد.
مدیرعامل آبفای تهران، با اشاره به مصرف بالای آب در پایتخت گفت: همه ساله مصرف آب در زمستان به حدود دو میلیون و ۶۰۰ هزار مترمکعب میرسید اما امسال در هیچ روزی مصرف آب شهر کمتر از سه میلیون مترمکعب نشده است و در تابستان حتی از سه میلیون و ۹۰۰ هزار مترمکعب هم فراتر رفت.
بختیاری افزود: متوسط مصرف روزانه آب شرب امسال بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰ هزار مترمکعب نسبت به سال گذشته بیشتر شده و این افزایش مصرف در برخی از روزها بسیار فراتر از این میزان بوده است، به طوری که اضافه مصرف تهرانیها در ۲۰ روز تابستان معادل کل آب شرب مصرفی در شهر اصفهان بود.
وی ادامه داد: با توجه به برنامهریزیهایی که صورتگرفته سال آینده جیرهبندی آب نخواهیم داشت؛ تصفیهخانه ششم و هفتم وارد مدار شده است و این دو تصفیهخانه کمک میکند که مشکلی در تامین آب شرب مردم نباشد.
- 12
- 6