پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۰۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۴۹۱
محیط زیست و گردشگری

چینی‌ها سگ و گربه را زنده در آب جوش می‌اندازند تا گوشت‌شان خوشمزه‌تر شود!

سگ,نحوه پختن سگ ها در چین
دوستداران و حامیان حقوق حیوانات در سطح بین‌الملل از رفتار ظالمانه چینی‌ها با حیوانات شکایت دارند و از این کشور می‌خواهند که ظلم به حیوانات، به‌ویژه سگ و گربه را متوقف کنند. اما همچنان حیوانات در چین از شرایط نامطلوبی برخوردار هستند.

به گزارش جامعه ۲۴، هفته گذشته یکی از رسانه‌های جریان اصولگرا در پیشنهادی غیرانسانی و غیراخلاقی پیشنهاد داد سگ‌های بدون صاحب به چین صادر شوند، ترفندی تلخ برای اینکه به دلیل رفتار غیرانسانی با این حیوانات بی‌پناه شاهد اعتراضات مداوم گروه‌های حامیان حیوانات نبوده و کشتار این حیوانات به کشور دوست و برادر چین واگذار شود. 

پیشنهادی که مشخص است ارائه‌دهندگان آن به خوبی از آنچه بر سر این سگ‌ها در چین خواهد آمد و نحوه برخورد مردم این کشور با حیوانات آگاه بوده‌اند. 

چینی‌ها از حیوانات گوناگونی برای تغذیه، تهیه دارو‌های سنتی چین یا محصولات عجیب‌وغریب استفاده می‌کنند. بنابرگزارش «CNN»، سالانه حدود ۱۰ هزار سگ در جشنواره گوشت سگ در چین کشته می‌شوند. همچنین بیش از ۱۵۰۰ گونه متفاوت از حیوانات برای تهیه دارو‌های سنتی چین مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این محصولات حیوانی می‌توان به شاخ کرگدن، مشک، پوست الاغ، صفرای خرس، فلس‌های پنگولین و ... اشاره کرد.

این رفتار‌ چینی‌ها صدمات بیشماری به این حیوانات وارد کرده و حتی برخی از گونه‌ها را در خطر انقراض قرار داده است. برخی از چینی‌ها، به‌ویژه مردمی که در مناطق جنوب غربی این کشور زندگی می‌کنند نسبت به رفتار‌های ظالمانه‌شان در حق حیوانات، بی‌تفاوت هستند و حتی این رفتار‌ها را بدون اشکال می‌دانند.

البته در مصاحبه‌هایی که با چینی‌ها در مورد خوردن گوشت انواع حیوانات شده است، برخی معتقدند که وقتی در سه سال ۱۹۵۹تا ۱۹۶۱، قحطی بزرگ چین رخ داد، مردم برای فرار از گرسنگی به همه‌چیزخواری، از لایه بیرونی درخت گرفته تا خاک، روی آوردند. هنوز خاطره آن قحطی در حافظه چینی‌ها هست. در آن سه سال که به «سه سال تلخ» معروف شده، بین ۱۵ تا ۴۵ میلیون نفر جان خود را از دست می‌دهند.

از طرفی بیشتر مردم چین برای درمان برخی از بیماری‌های خود مانند سرطان، از دارو‌های سنتی که ریشه حیوانی دارند استفاده می‌کنند. بیشتر این به‌اصطلاح درمان‌ها در باور‌های غلط آن‌ها که از نسلی به نسل دیگر رسیده است منشاء دارد و مردم کورکورانه آن‌ها را پذیرفته‌اند.

مشکل دیگری که وجود دارد، نداشتن آموزش‌های مورد نیاز درباره خوش‌رفتاری با حیوانات است. البته نسل جوان چین که در دهه ۱۹۸۰ به بعد متولد شده‌اند، به واسطه تحصیلات و تعامل با دنیای مدرن، با حیوانات رفتار بدی ندارند.

پرورش خرس برای کشیدن کیسه صفرا

پرورش خرس برای استخراج صفرا از کیسه صفرای آن‌ها به‌منظور ساخت دارو‌های سنتی در چین رواج دارد. برخی از حیوانات پستاندار، در اسارت به شدت صدمه می‌بینند و دچار بیماری می‌شوند. حتی برخی از آن‌ها به دلیل ناامیدی و اسارت به خود صدمه می‌زنند.

در بیشتر مزارع پرورش خرس، خرس‌ها را در قفس‌هایی بسیار کوچک نگهداری می‌کنند و آن‌ها حتی نمی‌توانند سر پا بایستند. برخی از توله‌خرس‌ها از همان بدو تولد تا ۳۰ سال بعد در قفس مانده و هرگز آزاد نمی‌شوند.

توحش چینی‌ها نسبت به حیوانات اسیر

وجود باغ وحش‌ها، پارک‌های سافاری و سیرک‌ها غیرمعمول نیست و تقریبا کشور‌های دیگر هم از این مکان‌ها برای جذب توریست دارند، اما وضعیت حیوانات چین در این مکان‌ها بسیار ناراحت‌کننده است. بیشتر این حیوانات در شرایط بدی نگه داشته می‌شوند. بیشتر حیوانات وحشی مانند فیل‌ها تمام زندگی خود را با زنجیری بر پای خود می‌گذرانند.

در باغ‌وحش‌ها و پارک‌های سافاری هم حیواناتی مانند گاو، الاغ، خوک و مرغ‌های وحشت‌زده را به محل نگهداری شیر و ببر‌های گرسنه می‌فرستند تا اسباب سرگرمی و تفریح بازدیدکنندگان این مکان‌ها را فراهم کنند.

زجرکش کردن سگ‌ها و گربه‌ها برای مصرف خوراکی

میلیون‌ها سگ و گربه در خیابان‌های چین سرگردان هستند. برخی از آن‌ها حیوانات خانگی بوده‌اند که صاحبان‌شان آن‌ها را رها کرده‌اند. زندگی برای سگ‌ها و گربه‌ها در چین بسیار خطرناک است. مردم چین به این حیوانات به چشم «آفت» نگاه می‌کنند.

از طرفی تجارت این حیوانات در چین رواج دارد. در واقع سالانه حدود ۱۰ میلیون سگ و ۴ میلیون گربه به خاطر گوشت‌شان سلاخی می‌شوند. حمل‌ونقل این حیوانات و روش کشتار آن‌ها بسیار بی‌رحمانه است. بیشتر مواقع هنگام جابه‌جایی، دست‌ها و پاهایشان می‌شکند و تا مدت طولانی به آن‌ها آب و غذا داده نمی‌شود. در حقیقت این حیوانات تا لحظه مرگ بسیار شکنجه می‌شوند.

رفتار ظالمانه با حیوانات در چین

بیشتر مواقع سگ و گربه‌ها از خیابان‌ها جمع‌آوری و حتی اگر قلاده و صاحب داشته باشند، ربوده شده و به دست تاجران گوشت این حیوانات می‌افتند. گاهی سگ‌ها و گربه‌ها در مقابل یکدیگر با ضربات سنگین چماق کشته می‌شوند. بعضی مواقع هم این حیوانات را همانطور زنده زنده در آب جوش می‌اندازند تا پوست‌شان به‌راحتی از بدن‌شان جدا شود. البته برخی از حیوانات دیگر مانند خرچنگ، هشت‌پا یا ماهی‌ها را هم قبل از خوردن، زنده زنده در آب جوش می‌اندازند یا روی شعله آتش قرار می‌دهند. آن‌ها معتقدند، با این روش پخت، گوشت این حیوانات نه‌تنها تازه می‌ماند، بلکه به دلیل ترشح هورمون استرس، خوش‌طعم هم می‌شود. زجری که حیوانات، به‌ویژه سگ‌ها و گربه‌ها در این سرزمین متحمل می‌شوند، فراتر از باور است.

مشکل دیگری که در این کشور وجود دارد این است که قانونی برای مصرف مواد غذایی بهداشتی و در عین حال جلوگیری از این نوع رفتار‌های بی‌رحمانه با حیوانات وجود ندارد.

فعالان حقوق حیوانات در چین

حامیان حقوق حیوانات در چین در تلاش‌اند تا به این وحشت پایان دهند. آن‌ها سال‌هاست به کمک این حیوانات آمده‌اند و برخی از این سازمان‌ها مدعی‌اند که از ۲۰ سال پیش تاکنون توانسته‌اند جان حداقل ۷۰۰ خرس را نجات دهند. این گروه با آموزش نسل جوان چین در تلاش هستند تا این قساوت و بی‌رحمی علیه حیوانات را متوقف کنند.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
امان از قوم ظالم .....خدایا خودت فریادرس این حیوانات زبون بسته باش...فکرش هم درد اوره که چه زجری میکشند این بیچاره ها....کارد بخوره به اون شکم اشغالتون.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش