به گزارش ایلنا، حسن ساسانی معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان، متوسط دراز مدت حجم این سد را ۲۳ میلیون متر مکعب ذکر و تصریح کرد: نسبت به میانگین بلندمدت حجم این سد ۹۰ درصد کاهش داشته است.
ساسانی افزود: وضعیت دیگر سدهای سمیرم نیز خوب نبوده و سد قره آقاچ با ۵۵ درصد کاهش نسبت به میانگین دراز مدت هم اکنون ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار متر مکعب ذخیره آب دارد.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اصفهان دبی آب ورودی به سد حنا را ۷۵ لیتر بر ثانیه و دبی ورودی به سد قره آقاچ را ۴۵ لیتر بر ثانیه اعلام نمود و خاطر نشان کرد: این دبی با بارشهای اخیر به این میزان رسیده است.
ساسانی افزود: با توجه به وضعیت بحرانی در سمیرم، توسعه بهره برداری منابع آب زیرزمینی در دشتهای سمیرم، مهرگرد، کمه و قبرکیخا در استان اصفهان سال گذشته ممنوع اعلام شد.
وی تصریح کرد: درراستای اجرای مواد ۴ و ۱۲ قانون توزیع عادلانه آب و آیین نامه اجرایی آن و با هدف صیانت از منابع آب موجود، پیشنهاد ممنوعیت دشتهای سمیرم، کمه، قبرکیخا و مهرگرد واقع در استان اصفهان در سال ۹۶، به شرکت مدیریت منابع آب ایران ارائه شد و برای چهار سال ممنوعیت این دشتها مورد تصویب وزارت نیرو قرار گرفت تا از افت بیشتر آب زیرزمینی این دشتها جلوگیری به عمل آید.
ساسانی هم چنین، ذخیره کنونی سد زاینده رود اصفهان را ۱۹۴ میلیون مترمکعب که معادل ۱۳ درصد حجم کل مخزن است، اعلام و تآکید نمود: با توجه به شرایط موجود حداقل صرفه جویی ۳۰ درصدی در مصرف آب شرب و بهداشت ضروری است.
- 10
- 5