فائزه پور شهلا در گفتگو با ایسنا با بیان این که تعطیلی مدرسه ها و ماندن در منزل به مدت طولانی امکان دارد تعارض هایی را برای کودکان به وجود آورد ، گفت:در درجه اول سفارش می شود که مواجهه با خبرهای کرونا را کم تر و محدودتر کنیم.
او تأکید کرد:ما پایگاه امن بچه ها هستیم و کودکان استرسی را که در ما می بینند فاجعه سازی کرده و احساس امنیت شان زیر سؤال می رود.
او اضافه کرد:با محدود کردن اخبار، ضمن حفظ آرامش روانی خودمان می توانیم به آرامش روانی بچه ها هم کمک کنیم.
این روانشناس با بیان این که برترین واکنش، پرسیدن نظرات و دانسته های بچه ها و باخبر شدن از نظرات آنها است، ذکر کرد :این روش هم به پردازش احساسات کودکان و هم به تخلیه هیجان آنها کمک کرده و هم به شما اجازه می دهد تا از ذهنیات و اطلاعات موجود در ذهن کودکان آگاه شوید.
وی یاد آوری کرد :احتمالا بخشی از اطلاعات و ترس های کودکان اشتباه باشد و شما با باخبر شدن از آن و صحبت کردن با کودک، میتوانید با آموزش درست و تغییر افکار آنها به آرامش آن ها کمک کنید.
روانشناس مرکز بهداشت تبریز با تأکید بر این که برای جلوگیری از آشفتگی و بی برنامگی، تلاش کنید نظم زندگی را حفظ کنید، خاطرنشان کرد :توصیه می شود نظم سابق زندگی علی الخصوص در مورد ساعات خواب، بیداری و غذا خوردن را مانند روال قبلی حفظ کنید، اگرچه میتوان تغییرات و انعطافی هم در نظر گرفت.
- 20
- 6