چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۵۱ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۱۲۱۲
حقوقی، قضایی و انتظامی

مدیرکل وقت اموال تملیکی آذربایجان غربی بازداشت شد/ متهم شدن دو معاون سابق وزیر صمت در پرونده ثبت سفارش خودرو

مدیرکل وقت اموال تملیکی آذربایجان غربی,دادگاه متهمان پرونده ثبت سفارش خودرو
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از دستگیری مدیرکل وقت اموال تملیکی استان خبر داد.

به گزارش مهر، ناصر عتباتی در این زمینه اظهار کرد: در پی نابسامانی اموال سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان و ترک فعل‌هایی که در جهت عدم تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای استان اتفاق افتاده و حتی یک مورد هم آتش‌سوزی صورت گرفته بود موضوع به سازمان بازرسی محول شد.

وی ادامه داد: پس از تشکیل پرونده مدیرکل وقت اموال تملیکی استان آذربایجان غربی تحت تعقیب قرار گرفت و با صدور قرار وثیقه به زندان معرفی شد.

***

دادگاه متهمان پرونده ثبت سفارش خودرو برگزار شد/ قاچاق ۶ هزار و ۸۱۶ خودرو

جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده موسوم به ثبت سفارش خودرو، امروز شنبه ۱۵ آبان به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

مدیرکل وقت اموال تملیکی آذربایجان غربی,دادگاه متهمان پرونده ثبت سفارش خودرو

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، موضوع اتهامی این پرونده که دارای ۹۹ متهم است، قاچاق سازمان یافته ۶ هزار و ۸۱۶ دستگاه خودرو است که ۱۲ متهم این پرونده شرکت‌های ثبت سفارش خودرو هستند که در زمره متهمان حقوقی قرار دارند.

در ابتدای جلسه دادگاه با اعلام قاضی صلواتی، یزدانی فر نماینده دادستان برای قرائت کیفرخواست ۲۵۰ صفحه‌ای پرونده در جایگاه قرار گرفت و گفت: ابوالفضل صیادی مدیر اجرایی وقت شرکت فناوران اعتماد راهبر متهم ردیف اول این پرونده است و متهم به مشارکت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در قاچاق سازمان یافته خودرو خارجی به تعداد ۶ هزار و ۸۱۶ دستگاه با علم به موثر بودن اقدام در مقابله با نظام جمهوری اسلامی، مشارکت در جعل رایانه‌ای در جریان ثبت سفارش خودرو و مشارکت در نقض قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی است.

نماینده دادستان تصریح کرد: متهم ردیف دوم پرونده مجتبی خسرو تاج معاون سابق وزیر صمت و رئیس سابق سازمان توسعه تجارت متهم است به معاونت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور با علم به موثر بودن اقدام در مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران در جریان جلوگیری از اجرای مقررات منتهی به وقوع بزه قاچاق سازمان یافته خودرو خارجی به تعداد ۶ هزار و ۸۱۶ دستگاه است.

نماینده دادستان گفت: متهم ردیف سوم علی علی آبادی فرهانی مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه و تجارت متهم است به معاونت دراخلال در نظام اقتصادی کشور در جریان جلوگیری از اجرای مقررات.

وی ادامه داد: متهم ردیف چهارم فرزاد محمدی معاون دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت متهم است به اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور؛ همچنین متهم ردیف پنجم شیده مسافت رئیس گروه ثبت سفارش سازمان توسعه و تجارت متهم است به معاونت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور.

نماینده دادستان بیان داشت: متهم ردیف ششم، ولی الله افخمی معاون وقت وزیر صمت و رئیس سابق سازمان توسعه تجارت متهم است به مباشرت در تصرف غیرمجاز وجوه دولتی به مبلغ دو میلیارد و ۹۲۵ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۱۷۴ ریال و مشارکت در نقض قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی.

وی ادامه داد: متهم ردیف هفتم مریم رحیمی مدیرعامل شرکت تجارت فراداده کوشا همسر متهم ردیف اول پرونده متهم است به نقض مقررات منع مداخله کارکنان دولتی در معاملات دولتی؛ همچنین متهم ردیف هشتم محمد آذرمهر متهم است به مشارکت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در قاچاق سازمان یافته کالای ممنوعه.

نماینده دادستان اظهار داشت: متهم ردیف نهم پرونده محمدحسین ممتحن متهم است به مشارکت در قاچاق سازمان یافته کالای ممنوعه؛ متهم ردیف دهم هاشم روایی نیز متهم است به مشارکت در قاچاق سازمان یافته کالای ممنوعه؛ همچنین شرکت پندار خودرو رایکا به عنوان شخصیت حقوقی متهم یازدهم پرونده است که اتهام آن ناظر بر مشارکت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در قاچاق کالای ممنوعه می‌باشد.

متهمان ردیف دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم مصطفی‌نمینی شاد مدیرعامل شرکت «پندار خودرو رایکا»، سعید نوروزی ترخیص‌کار و فرشته تنگستانی هر سه متهم به مشارکت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در قاچاق سازمان‌یافته از حیث کالای قاچاق به تعداد هزار و ۸۳ دستگاه انواع خودروی خارجی جمعاً به ارزش ۳ هزار و ۶۷ میلیارد و ۱۲ میلیون و ۵۱۰ هزار ریال و همچنین ۳۵ فقره جعل رایانه‌ای ثبت سفارش هستند.

متهمان ردیف پانزدهم، شانزدهم، هفدهم و هجدهم وحید عمران زاده، حسین سلیمان زاده ترخیص کار، مهدی معینی و رضا رادمهر همگی متهم به معاونت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور از طریق تسهیل و فراهم آوردن قاچاق سازمان‌یافته کالای ممنوع به تعداد هزار و ۸۳ دستگاه انواع خودروی خارجی به ارزش ۳ هزار و ۶۷ میلیارد و ۱۲ میلیون و ۵۱۰ هزار ریال هستند.

متهم ردیف نوزدهم، شرکت «پیشرو تجارت» از حیث حقوقی و متهم ردیف بیستم، رسول سیروانی ترخیص کار هر دو متهم به مشارکت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور از طریق قاچاق سازمان یافته کالای ممنوع هزار و ۸۳ دستگاه انواع خودروی خارجی به ارزش ۳ هزار و ۶۷ میلیارد و ۱۲ میلیون و ۵۱۰ هزار ریال هستند.

متهم ردیف بیست و یکم شرکت «ساینا آرشام اروند» و متهم ردیف بیست و دوم شهرام بحرینی مدیرعامل شرکت ساینا آرشام هر دو متهم به مشارکت در اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در قاچاق سازمان یافته از حیث کالای قاچاق ۵۱۲ دستگاه انواع خودروی خارجی جمعاً به ارزش یک هزار و ۱۷۶ میلیارد و ۲۴۶ میلیون ریال و همچنین ۲۹ فقره جعل رایانه‌ای ثبت و سفارش هستند.

متهمان ردیف بیست و سوم، بیست و چهارم و بیست و پنجم احمد گلابیان‌فر، داود امینی و سیامک حسین نژاد معاون امور بین الملل بندر لنگه متهم به مشارکت در کالای قاچاق ۲۲ دستگاه قاچاق خودرو لکسوس به ارزش ۴۰ میلیارد و ۸۶ میلیون ریال هستند.

متهم ردیف بیست و ششم، فریبرز خسروی مسئول سرویس ارزیابی بندر لنگه متهم به معاونت در کالای قاچاق ۲۲ دستگاه قاچاق خودرو لکسوس به ارزش ۴۰ میلیارد و ۸۶ میلیون ریال است.

متهم ردیف بیست و هفتم شرکت «یاران خودرو الوند» متهم به قاچاق سازمان یافته ۴۳۱ دستگاه خودرو خارجی به ارزش گمرکی ۹۶۷ میلیارد و ۶۶۲ میلیون و ۵۵۱ هزار ریال و همچنین مشارکت در جعل رایانه‌ای ۱۳ فقره ثبت سفارش است.

متهمان ردیف بیست و هشتم، بیست و نهم، سی‌ام و سی و یکم ایمان کوشستانی، مریم بختیاری، محمدرضا بقایی و حسین محمدخان همگی متهم به مشارکت در قاچاق سازمان یافته ۴۳۱ دستگاه خودرو خارجی به ارزش گمرکی ۹۶۷ میلیارد و ۶۶۲ میلیون و ۵۵۱ هزار ریال و همچنین مشارکت در جعل رایانه‌ای ۱۳ فقره ثبت سفارش هستند.

متهم ردیف سی و دوم شرکت بازرگانی «گسترلیان» و متهم ردیف سی و سوم مهدیه بحرانی یعقوبیان هر دو متهم به مشارکت در قاچاق سازمان یافته ۲۶۹ دستگاه خودرو خارجی به ارزش گمرکی ۵۳۴ میلیارد و ۸۶۵ میلیون و ۲۵ هزار و ۳۱۷ ریال و همچنین مشارکت در جعل رایانه‌ای ۹ فقره ثبت سفارش هستند.

متهمان ردیف سی و چهارم و سی و پنجم شرکت خدماتی «مرزبان بندر» و ایمان بیگی مدیرعامل شرکت خدمات مرزبان هر دو متهم به مشارکت در قاچاق سازمان یافته ۱۵۱ دستگاه خودرو خارجی به ارزش گمرکی ۳۶۳ میلیارد و ۴۳۴ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۸۷۳ ریال و همچنین مشارکت در جعل رایانه‌ای ۱۴ فقره ثبت سفارش هستند.

متهم ردیف سی و ششم و سی و هفتم شرکت «دنیز گستر پارسیان» و علیرضا خدری مدیرعامل شرکت دنیز گستر پارسیان هر دو متهم به مشارکت در قاچاق سازمان یافته ۱۳۱ دستگاه خودرو خارجی به ارزش گمرکی ۳۳۴ میلیارد و ۳۸۴ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۳۷۹ ریال و همچنین مشارکت در جعل رایانه‌ای ۱۲ فقره ثبت سفارش هستند.

متهمان ردیف سی و هشتم و سی و نهم محمدرضا منصورپور و مرجان سادات باقری هر دو متهم به مشارکت در قاچاق سازمان یافته ۱۳۱ دستگاه خودروی خارجی به ارزش گمرکی ۳۳۴ میلیارد و ۳۸۴ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۳۷۹ ریال و همچنین مشارکت در جعل رایانه‌ای ۱۲ فقره ثبت سفارش است.

در ادامه جلسه دادگاه، یزدانی‌فر نماینده دادستان ضمن قرائت مشخصات متهمان ردیف‌های ۴۰ تا ۶۶ پرونده حاضر گفت: حمید صفایی فرد، اسماعیل مجاهد مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی «پرواز موتور شیراز»، یوسف گلزار مدیر شرکت بازرگانی «کار گلزار ایرانیان»، قاسم ملازاده، مریم اسداللهی، مسعود منصوری مدیرعامل شرکت «آسان‌کار پادرا»، سید حسن بارانی بهبهانی مدیر شرکت بازرگانی «معین موتور»، پیمان غلامرضابیگی مدیر شرکت «دریاتجارت هم‌یاران خلیج فارس»، حیدر محبی مدیر شرکت «معتمد تجارت سهیل گناوه»، فرزانه یادگاری مدیر شرکت «نگین تندیس الماس» همگی متهم به مشارکت در قاچاق سازمان یافته کالای ممنوعه مشخصاً خودروهای خارجی هستند.

نماینده دادستان ادامه داد: همچنین مهدی منصوری، آرش پرتابی ترخیص کار گمرک، یوسف شاهین پیرعلیلو، رضا نمدیان مدیرعامل شرکت «نیمانگین پاسارگاد»، علیرضا باتمانقلیچی‌فرد، پیام رستمی مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی «حامی تجارت جام‌جم»، روح‌الله شفیعی مدیرعامل شرکت «امین جاوید بوشهر» نیز همگی متهم به مشارکت در قاچاق سازمان یافته کالای ممنوعه مشخصاً خودروهای خارج هستند.

نماینده دادستان در ادامه اسامی و عناوین متهمان ردیف‌های ۶۷ تا ۸۰ این پرونده را قرائت کرد و گفت: متهمان علی شجاعی، مجید نوروزی، شرکت «تجارت آرکا»، محمد مهدی ترک آبادی، شرکت «اطلس خودرو آرشین»، محمدرضا اعتکایی، شرکت بین‌المللی «توسعه تجارت آرشار»، حمیدرضا حقانی آذر، شرکت «آرکا تجارت کوشا»، پدرام قاسمی پور، محمدرضا میرزاخانی، بهزاد بنک‌دار، شرکت «دشتی خودرو جنوب» و حمدالله دشتی‌زاده متهم به مشارکت و قاچاق سازمان یافته کالا ممنوعه مشخصاً خودروهای خارجی هستند.

نماینده دادستان در ادامه اسامی و عناوین اتهامی متهمان ردیف‌های ۸۰ تا ۹۸ این پرونده را قرائت کرد و افزود: شرکت «رادکار موتور»، محمدرضا ابرطلب، شرکت تجاری «ستاد ایرانیان»، شاهرخ یزدانی، مرتضی زعفران، «الماس تجارت طبرستان»، امیرمسعود شاه حسینی، سعید عینی، شرکت بازرگانی «نوید زردپوشان»، محمد عشایری، شرکت خدمات بازرگانی «مهرفروزان ادیب»، علیرضا مرزبان، شرکت «بهین پیام گستران»، محمدرضا نوآور، شرکت «تلاش نوین گنجینه پارس»، امید مختومی، شرکت «توسعه تجارت نیاوران» و عباس مداح همگی متهم به مشارکت قاچاق کالای سازمان یافته ممنوعه مشخصاً کالاهای خارجی هستند.

وی اتهام متهم ردیف ۹۹ این پرونده را اخذ رشوه و ادعای نفوذ عنوان کرد و افزود: محمدرضا نجفی خواه آخرین متهم این پرونده به اتهام اخذ رشوه و ادعای نفوذ متهم است.

در پایان این جلسه دادگاه، قاضی صلواتی ضمن اعلام ختم جلسه، زمان برگزاری جلسه بعدی دادگاه را فردا ساعت ۹ صبح اعلام کرد.

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش