سید مصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتا استان اصفهان در گفتوگو با فارس اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر برداشت ۳۰۰ میلیون ریال بصورت غیرمجاز از حساب بانکی وی رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی در روزهای اخیر اقدام به پرداخت وجه از طریق اپلیکیشن جعلی «یارانه من» کرده و طراح اصلی این برنامه با دسترسی به پیامکهای گوشی تلفن همراه شاکی رمز پویا را سرقت و از این طریق اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی وی کرده است.
مرتضوی تصریح کرد: کارشناسان این پلیس با رصد هوشمندانه در فضای مجازی نهایتاً متهم را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند که وی پس از مواجه با مدارک و مستندات ارائه شده به جرم خود اعتراف کرد.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به تحویل متهم به مرجع قضائی گفت: به شهروندان توصیه میکنیم در فرآیند ثبتنام و ارائه اطلاعات برای یارانهها به دفاتر مجاز و معتبر پیشخوان خدمات دولتی مراجعه و از ورود به لینکها و نصب اپلیکیشنها و درج اطلاعات هویتی و بانکی خودداری کنند.
وی ادامه داد: همچنین شارژهای تلفن همراه مورد نیاز خود را فقط از طریق اپلیکیشنهای تایید شده اپراتورها یا سایتهای مرجع و تایید شده تهیه کنند و به هیچ عنوان از طریق موتورهای جستجو یا شبکههای اجتماعی خرید نکنند.
مرتضوی خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.gov.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان این پلیس ارتباط گرفته و موارد خود را ثبت کنند.
- 9
- 1