دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۶ - ۲۲ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۹۰۰
حقوقی، قضایی و انتظامی

وکیل خانواده هاشمی: احمدی نژادی ها در اتفاقات اخیر دست داشتند

علیزاده طباطبایی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
علیزاده طباطبایی با تاکید بر ضرورت آشتی و وفاق ملی گفت: چرا اکنون قبلا از تریبون نماز جمعه علیه جریان سیاسی حاکم صحبت می شد و الان می گویند همه باید به دولت کمک کنیم. حتما باید این اتفاقات می افتاد؟

به گزارش نامه نیوز، در جریان ناآرامی های اخیر، جریان های سیاسی موجود به نحوی همسو با یکدیگر تجمعات خشونت آمیز را محکوم کرده و همزمان از ضرورت گفت وگو میان مسئولان، آشتی ملی و حق اعتراضات مدنی سخن گفتند. محمود علیزاده طباطبایی فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با «نامه نیوز» ضمن تاکید بر این ضرورت ها گفت: «زمان احمدی نژاد از نظر اقتصادی واقعا دچار مشکل شدیم.

 

خودش مصاحبه می کرد و می گفت که  ما یک فقیر در ایران نداریم. به این صراحت خلاف واقع می گفت. مردم تحمل می کردند و حامیانش نیز حمایت میکردند. درست نیست که اکنون با کوچکترین مشکلی مردم را تحریک کنیم و به صحنه آوریم،باید مراقب باشیم.  این انقلاب خیلی هزینه داده و ساده به دست نیامده پس برای حفظ آن راهی غیر از آشتی ملی نداریم. همه گروه ها باید با همراه باشند.»

 

وی افزود: « حضرت امام (ره) مبنای انقلاب را بر حضور مردم در صحنه گذاشتند و این نظام در قالب یک مردم سالاری دینی شکل گرفت. وقتی حکومت ما بر مبنای مردم سالاری دینی است همه مسئولین، گروه های سیاسی و ... باید به مردم خدمت کنند و اگر می خواهند که مورد حمایت مردم قرار بگیرند باید با هم وفاق داشته باشند» 

 

علیزاده طباطبایی با طرح این سوال که «مگر می شود که با هم اختلاف داشته باشیم ، سر قدرت دعوا و کشمکش کنیم و مردم متوجه نشوند؟» گفت: « یک سری مسایل در سال ۸۸ و در مقاطع دیگر ایجاد شد . اتفاقاتی افتاد اما بالاخره همه فهمیدند که بهترین  راه انتخابات است. همین که آقای روحانی در انتخابات ۹۶ بیشتر از ۹۲ رای آورد نشان میدهد که مردم خواستند پای صندوق بیایند و رئیس جمهور خود را انتخاب کنند. اگر مشکلاتی وجود دارد باید رفع شود و اجازه دهیم که مردم حرف خود را  بزنند . از سوی دیگر باید مراقب باشیم که اغتشاشگران از این فرصت سوء استفاده نکنند. هیچ کس موافق این نیست که بانک و اتوبوس آتش بزنند. مردم  اهل این کارها نیستند اما وقتی ما به مردم احترام نگذاریم، دیگران از  احساسات آن ها سوء استفاده می کنند و نتیجه همین می شود که دیدیم».

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه «بهترین راه آشتی ملی است»، گفت: « کسانی که از قبل از انقلاب با نظام بودند و دلشان برای انقلاب می سوزد باید با یکدیگر وفاق داشته و همکاری کنند. مردم نیز در این صورت از آن ها حمایت کامل خواهند کرد».

 

وی در پاسخ به این پرسش که اگر زمینه های آشتی ملی وجود دارد، چرا از حد حرف فراتر نمی رود؟ گفت: « مثال می زنم. چرا قبلا از تریبون نماز جمعه بر علیه جریان سیاسی حاکم صحبت می شد و اکنون می گویند همه به دولت کمک کنیم. حتما باید یک اتفاق بیافتد؟ حتی یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری بعد از این جریان مصاحبه کرد و گفت که مشکلات اقتصادی مربوط به این دولت نیست و همه مسئول هستند. چرا باید این ها را الان گفت . حتما که نباید یک اتفاق بد بیفتد بعد به دنبال وفاق بریم. به نظر من زمینه های لازم برای آشتی ملی وجود دارد فقط باید کمی از «من» های خود بگذریم. اگر این گذشت را داشته باشیم به راحتی به وفاق ملی می رسیم. 

 

علیزاده طباطبایی در ادامه پیرامون چرایی سکوت احمدی نژاد و هوادارانش در مقابل ناآرامی های اخیر، گفت: « شک نکنید که آن ها در  این جریان {literal}{‪{/literal}‬ ناآرامی های اخیر{literal}}‪{/literal}‬ در شهرهای کوچک دست داشتند. یعنی پالس هایی فرستاند و اقداماتی کردند. این طورنیست که سکوت کرده باشند . آن ها دلشان برای انقلاب و نظام نمی سوزد. اگر می سوخت طی هشت سالی که اداره ملکت را به عهده و هشتصد میلیون دلار درآمد داشتند؛ مملکت را به این روز نمی انداختند. آن ها فقط به دنبال این هستند که به قدرت بازگردند».

 

وی افزود: « خوشحالم که احمدی نژاد دوره دوم نیز رئیس جمهور ماند و دستش برای همه کسانی که از او حمایت می کردند رو شد. قبل از آن هر چه می گفتیم که این ها اولا آدم های کوچکی هستند و شایستگی اداره کشور ندارند و دوما معلوم نیست به کجا وابسته اند  که می خواهند بزرگانی مثل هاشمی و ناطق را از صحنه خارج کنند؛ کسی  قبول نمی کرد. اگر دستش رو نمی شد شاید بعدا می توانست به عنوان قهرمان ملی بازگردد اما الان می بینیم که زنبیل دست می گیرند، بست می نشینند و ... کسی از آن  ها حمایت نمی کند».

 

 

 

 

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش