دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۵ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۳۰۹۲
حقوقی، قضایی و انتظامی

پدر میترا استاد:

از اختلافات نجفی و دخترم خبر نداشتم

مرگ میترا استاد,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
بعدازظهر پنجشنبه جسد میترا استاد، همسر دوم محمدعلی نجفی در حالی در بهشت سکینه کرج به خاک سپرده شد که پدر و مادرش هنوز برای طرح شکایت به دادسرای جنایی تهران نرفته‌اند. از سوی دیگر، بعدازظهر دیروز متهم پرونده به برج آرمیتا در سعادت‌آباد منتقل شد و در حضور بازپرس پرونده و سرپرست دادسرای جنایی تهران صحنه قتل را بازسازی کرد.

به گزارش همشهری، ۴ روز پس از جنایتی که در طبقه هفتم برج آرمیتا در سعادت‌آباد تهران رخ داد و کشور را در شوک فرو برد، هنوز افکار عمومی پیگیر این پرونده است و به‌دنبال سؤالاتی که هنوز پاسخی قانع‌کننده برای آنها پیدا نشده است. شهردار سابق تهران در دومین روز از دستگیری‌اش در برابر خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ داد و از ماجرای آشنایی‌اش با مقتول گفت و ازدواج با وی و اختلافاتی که با او داشت و در نهایت قتل این زن. همسر اول او و دخترخوانده‌اش نیز از رفتار خوب وی، تحت فشار بودنش و همچنین نامه‌هایی گفتند که نجفی پیش از جنایت از خودش به‌جا گذاشته و در آن انگیزه‌اش از قتل را شرح داده بود. با این حال، خبری از خانواده مقتول نبود و هیچ‌ اظهارنظری از آنها منتشر نشده بود. تا اینکه روز پنجشنبه خبرنگار همشهری باخبر شد که قرار است مراسم خاکسپاری میترا استاد در قطعه مجاور ۱۰در بهشت سکینه کرج برگزار شود.

 

 این مراسم حدود ساعت ۳بعدازظهر و با حضور پدر، مادر، برادر و پسر میترا و دیگر اقوامشان که تعداد آنها بیشتر از ۴۰نفر نمی‌شد، برگزار شد و به این ترتیب پیکر میترا در حالی به خاک سپرده شد که مادرش بر بالین پیکر بی‌جان دخترش گریه می‌کرد و به زبان کردی می‌گفت: «‌میترا آرام بخواب. قول می‌دهم که تقاص‌ات را بگیرم. قول می‌دهم که انتقامت را بگیرم.» 

پدر میترا نیز در گفت‌وگویی کوتاه با همشهری گفت: میترا فرزند بزرگم بود و خبر مرگش، کمرم را شکست. من وقتی خبر را شنیدم شوکه شدم. چون در همه این مدت از چیزی خبر نداشتم. حتی نمی‌دانستم که دخترم با شوهرش دچار مشکل و اختلاف شده است. من در شهرمان بودم که فرزندانم زنگ زدند و گفتند که دخترم توسط شوهرش به قتل رسیده است. حالا هم کاری به شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و چیزهایی که می‌گویند، ندارم. همه‌‌چیز دست قانون است و ما هم همه‌‌چیز را به قانون می‌سپاریم.

 

بازسازی سریع صحنه جنایت 

یک روز پس از خاکسپاری میترا استاد، اتفاق عجیبی در پرونده رخ داد؛ اتفاقی که خبر از رسیدگی سریع و ویژه به این پرونده می‌دهد و به‌نظر می‌رسد دادسرای جنایی تهران عزمش را جزم کرده که در کمترین زمان ممکن، این پرونده را به سرانجام برساند. ماجرا اما از این قرار بود که بعدازظهر دیروز محمدعلی نجفی در سکوت کامل خبری به برج آرمیتا منتقل شد تا در محل جنایت صحنه قتل همسر دومش را بازسازی کند. تیم پلیس حتی برای اینکه از دید خبرنگاران پنهان بمانند، شهردار سابق تهران را از در پارکینگ و مخفیانه وارد ساختمان کردند و پس از آن اجازه حضور خبرنگاران در ساختمان داده نشد. به این ترتیب پلمب در آپارتمانی که جنایت در آنجا رخ داده بود، باز شد و بازسازی صحنه قتل از ساعت ۱۴:۱۰تا حدود ۱۵:۱۵‌ انجام شد و پس از آن، در آپارتمان مجددا پلمب شد و تیم تحقیق برج آرمیتا را ترک کرد و متهم پرونده نیز به اداره آگاهی منتقل شد.

 

قال‌گذاشتن وکلا

اما دقایقی از رفتن تیم تحقیق از محل حادثه می‌گذشت که وکلای متهم، یعنی لاله عقبایی و سیدمحمود علیزاده طباطبایی سر رسیدند. به آنها اعلام شده بود که بازسازی صحنه قتل ساعت ۴بعدازظهر انجام می‌شود و آنها وقتی به محل حادثه رسیدند و باخبر شدند که بازسازی انجام و تیم تحقیق آنجا را ترک کرده‌اند، شوکه شدند.

 

فیلم قدیمی

وکلای شهردار سابق تهران در گفت‌وگو با خبرنگاران به بیان جزئیاتی از پرونده پرداختند و گفتند: انتظاری که از دستگاه قضایی داریم، این است که همانطور که رئیس قوه قضاییه اعلام کرده، قانونی عمل کند. آنها همچنین درباره فیلمی که از صدا و سیما و ساعاتی پس از تسلیم‌شدن نجفی منتشر شد، گفتند: بخش‌هایی از این فیلم مربوط به گذشته است. خود آقای نجفی گفت صحنه‌هایی که در آن وی در حال سلام‌کردن با مأموران است، متعلق به گذشته است که مونتاژ شده است. حتی بازپرس پرونده از آقای نجفی پرسید که قصد دارد از خبرنگار صدا‌و‌سیما به‌خاطر این کار شکایت کند، که او جواب داد: « نه. قصد شکایت ندارم.» 

 

وکلای متهم پرونده با بیان اینکه این حادثه سیاسی نبوده و ما نمی‌خواهیم مسائل سیاسی به این ماجرا کشیده شود، به خانواده مقتول تسلیت گفتند و برای آنها آرزوی صبر کردند.

 

 

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش