به گزارش ایسنا، سرهنگ جهانی درباره شلوغی مراکز تعویض پلاک خودرو، اظهار کرد: به طور طبیعی باید منتظر چنین شرایطی در مراکز تعویض پلاک میبودیم و به خاطر اینکه مشکلات مردم در این رابطه به حداقل برسد برنامه زوج و فرد را ابلاغ کردیم تا شهروندان بر اساس پلاک خودرو به این مراکز مراجعه کنند.
وی افزود: برای پیشگیری از تجمع و تراکم در داخل سالن ها، خودروها در بیرون از مراکز شماره گذاری به صورت صف قرار می گیرند و شهروندان برای اینکه ارتباط به حداقل برسد، باید در خودروهای خود باشند؛ در تلاش هستیم تا این فاصلهها به حداقل برسد و مردم به تدریج در این مراکز حاضر شوند.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در بحث وکالت نامههای فروش خودرو، پلیس با ستاد ملی مبارزه با کرونا مکاتبه کرده و امیدواریم به زودی این مسائل در ستاد مطرح و تصمیم گیری شود زیرا زمان وکالتنامهها محدود بوده و اعتبار آنها در روزهای پایانی است.
وی افزود: با توجه به اینکه در ستاد ملی مبارزه با کرونا رئیس جمهور و نمایندگان قوه قضائیه حضور دارند، امیدواریم تصمیم خوبی در این خصوص گرفته شود.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا تصریح کرد: پلیس راهور از ۳ سال پیش به مردم اعلام کرد که خودرو را به صورت وکالتی خرید و فروش نکنند، در صورتی که ماشین را به فرد دیگری بفروشیم و فرد مورد نظر با پلاک من تردد، تخلف، جرم یا جنایتی کند؛ فروشنده ماشین پاسخگوست، زیرا پلاک آن وسیله نقلیه، پلاک فرد است.
براساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ جهانی گفت: قبل از شیوع بیماری ویروس کرونا و تعطیلی مراکز تعویض پلاک به مردم ابلاغ کردیم که وکالتی خرید و فروش نکنند و اگر وکالت نامه ای تنظیم شد، حتما مدت اعتبار آن حداقل سه ماهه تنظیم شود اما متاسفانه برخی از فروشندگان و خریداران، این موضوع را رعایت نکرده اند.
- 17
- 4