جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳
۱۱:۰۲ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۱۵۸۶
حقوقی، قضایی و انتظامی

اگر می‌خواستم حاضر بودند کل لواسان را به نامم کنند

طبری در جلسه دوم دادگاه: اتهامات مربوط به گذشته است و بیشتر آنها مختومه شده/ ۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه قضائیه داشته ام

دومین جلسه رسیدگی به اتهامات «اکبر طبری»,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
دومین جلسه رسیدگی به اتهامات «اکبر طبری» معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه‌ قضاییه و دیگر متهمان این پرونده، روز چهارشنبه به ریاست قاضی بابایی در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران آغاز شد.

به  گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، در اولین جلسه دادگاه، نماینده دادستان کیفرخواست متهمان این پرونده را قرائت کرد.

قاضی: تنها مرجع رسیدگی به  اتهام متهمان دادگاه است

در ابتدای جلسه، قاضی ضمن اعلام برگزاری جلسه علنی دادگاه گفت: قبل از شروع محاکمه لازم است مطالبی را از باب تذکر اعلام کنم.

وی ادامه داد: دادگاه به عنوان قانون تنها مرجع رسیدگی و دادرسی کامل درباره اتهام متهمان است و تصمیم به رای دادگاه پس از استماع و دفاع متهمان و بررسی دلایل خواهد بود. بنابراین دیگران از هرگونه پیش‌داوری خودداری کنند.

قاضی بابایی افزود: برگزاری جلسات دادگاه و موضوعات مطروحه نباید دستمایه تسویه حساب اشخاص و گروه ها باشد، و جریانات هم از تولید اخبار کذب و متهم کردن دیگران به نام متهمان این پرونده اجتناب کنند.

وی ادامه داد: به همه کسانی که در دادگاه سخن می‌گویند اعم از نماینده دادستان، شکات، متهمان و وکلا تذکر می‌دهم صرفا در محدوده کیفرخواست و سئوالات دادگاه اظهارنظر کنند .

قاضی یادآور شد: فایل صوتی و تصویری هر یک از متهمان پرونده که در خارج از کشور به سر می‌برند دارای اثر مثبت بوده و امیدواریم او و دیگران به سخن خویش عمل کنند و با حضور در جلسه دادگاه و دفاع از اتهامات، به روشن شدن حقایق به این دادگاه کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: همانگونه که اخیرا سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد، قاطبه قضات و همکاران اداری، افرادی سالم، متدین و عادل هستند و عموم قضات تلاش دارند تا با تخلفات انجام شده برخورد کنند.

طبری:  ۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه قضائیه داشته ام

در ادامه قاضی بابایی از متهم اکبر اتباعی طبری خواست در جایگاه قرار گیرد و بعد از تفهیم اتهام به وی از او خواست ابتدا دفاعیات خود را در باب زمین‌های کلاک ارائه دهد.

متهم طبری گفت: علی رغم تلاش یک ساله نتوانستند کوچکترین بهانه و دست آویزی برای اتهام زنی مرتبط با شغل و سمت من ارائه کنند؛ ۲۰ سال خدمت صادقانه به قوه قضائیه داشته ام.

دومین جلسه رسیدگی به اتهامات «اکبر طبری»,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی

جهه حضوری متهم نزد بازپرس قرائت کرد و خطاب به متهم طبری گفت: با توجه به این اظهارات پاسخ دهید.

متهم طبری گفت: با آقای مشایخ قراردادی را با هم منعقد کردیم و با توجه به رشته تخصصی من کارهایشان را انجام می‌دادم.

این متهم افزود: در مورد آن مبلغ اطلاعی ندارم، در سال ۹۰ مطلبی شنیدم و کسی به من گفت اگر فلانی به تو این پول را داده است پس بده، من ۴ و ۲۰۰ (چهار و دویست) از پول را برگرداندم و کتبا هم نوشتم که کل پول را بر می‌گردانم.

قاضی پرسید: تنظیم دست نوشته برای چه بوده است؟

متهم پاسخ داد: برای این نوشتم که قسمتی از پول را برگردانده ام و قسمتی را ساخت و ساز انجام دادم هنوز قراردادی که با آقای مشایخ بسته ام در مورد زمینی که به من واگذار کرد تا بسازم را به من نداده‌اند.

قاضی بابایی خطاب به متهم طبری گفت: اظهارات مشایخ در پرونده برخلاف اظهارات شماست.

طبری در ادامه مدعی شد: آن را نمی دانم ولی اضافه می‌کنم پولی هم از نجفی نگرفته ام.

دومین جلسه رسیدگی به اتهامات «اکبر طبری»,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی

قاضی سوال کرد: درباره زمین قریه نجارکلای لواسان توضیح دهید.

متهم طبری گفت: با نجفی قرارداد داشتم و در صندوق امانات است و با خودکار سبز امضا شده است.

قاضی بابایی از نماینده دادستان خواست تا اظهارات خود را بیان کند.

قهرمانی بیان کرد: فرایند اتفاق افتاده در خصوص نجفی را تشریح می‌کنم. در کلاک لواسان چند فرآیند وجود دارد؛ نجفی قطعات زمین مختلفی را خریداری می‌کند که این اراضی در حاشیه رودخانه جاجرود و سد لتیان بود و خارج از محدوده لواسان و دارای کاربری زراعی بود.

نمانیده دادستان افزود: سال ۸۲ چه اتفاقی می‌افتد؟ نجفی با شهرداری لواسان توافقنامه امضا می‌کند که ۵۰ درصد از زمین زراعی را به شهرداری بدهد و در ازای آن، شهرداری زمین‌ها را داخل محدوده لواسان بیاورد و کاربری زمین نیز تغییر کند. ممنوعیت‌های قانونی متعددی وجود دارد؛ طبق قانون حفظ اراضی شهرداری نمی‌تواند تغییر کاربری انجام دهد، اما این اقدام صورت گرفته و شهرداری موظف به رعایت مصوبات شورای عالی شهرسازی بوده است. همچنین در ماده ۱ قانون حفظ اراضی نیز آمده که تغییر کاربری ممنوع است و شورای عالی امنیت ملی نیز در ۲۵ آذر ۷۹ مصوبه می‌کند که اراضی کلاک در حاشیه سد لتیان است.

وی با اشاره به این نکته که سال ۸۵ در این فرایند بسیار مهم است، تصریح کرد: کمیسیون ماده ۵ شهرداری تشکیل می‌شود و مصوبه را ابلاغ می‌کند، اما به دلیل اینکه خلاف مقررات بوده کسی جرات انجام دادن را ندارد. خانواده نجفی به دیوان عدالت اداری شکایت می‌کند و در دیوان رد می‌شود و پرونده به شعبه دوم دادگاه حقوقی لواسان می‌رود و حکم بر علیه شهرداری صادر می‌شود تا توافق را انجام دهد و در سال ۸۸ حکم دادگاه حقوقی صادر می‌شود.

نماینده دادستان در ادامه به روزهای دستگیری طبری اشاره کرد و گفت: زمانی که آقای طبری دستگیر شد در مورد کلاک اطلاعات ما به مرور کامل شد؛ آن زمان اطلاعات ما بیشتر در حوزه آقایان دانیال زاده و سرخوش بود، آقای نجفی بعد از دستگیری مشایخ از کشور فرار کرد.


وی اضافه کرد: ما اطلاعات ۱۵ سال از حساب‌های آقای مشایخ را بررسی کردیم، در حساب آقای مشایخ پول‌هایی است که در ۸۴، ۸۳ تا ۸۸ واریزی‌هایی از سوی آقای مشایخ به آقای طبری وجود داشته است. به آقای مشایخ گفتیم که این پول‌ها چیست که برای آقای طبری واریز کردی که آقای مشایخ گفت من ۷ میلیارد به آقای طبری بابت ساخت و ساز دادم.


نماینده دادستان گفت: در ادامه به سراغ آقای طبری رفتیم و گفتیم این پول‌هایی که آقای مشایخ واریز کرده بابت چیست؟ آقای طبری گفت مشایخ چهار میلیارد بابت ساخت و ساز داده است و این اولین تناقض در عدد واریزی است.


وی افزود: تحقیقات ادامه داشت تا اینکه مشایخ اعلام کرد اسناد او در ویلایش در لواسان است و ضابطان بلافاصله به ویلا  رفتند و اسناد را بدست آوردند.


قهرمانی خاطر نشان کرد: اولین سند دست خط آقای طبری است.


رییس دادگاه خطاب به متهم طبری گفت: آیا این دستخط شماست؟


متهم طبری گفت: بله


نماینده دادستان نیز ادامه داد: صورت جلسه‌ای به خط آقای طبری نوشته شد که به آقای مشایخ داده می‌شود در این دستنوشته، نوشته شده که نظر به توافق فی ما بین آقای مشایخ مبلغ ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بابت مشارکت در ساخت و ساز در اختیار بنده قرار داده است. اولین سوال این است که چرا این افراد ضد و نقیض صحبت می‌کنند. از طرفی این به ذهن آمد که آقای مشایخ در سال ۸۴، هشت میلیارد از کجا آورده است. در این خصوص با آقای مشایخ صحبت کرده‌ام که گفت اگر تمام زندگی و کارخانه‌های خود را بفروشد شاید این میزان بشود.


قهرمانی اظهار داشت: در تحقیقات اسنادی پیدا کردیم و دیدیم یک مبایعه نامه به نام آقای مشایخ است و ملکی را مشایخ در کریمخان که ۳۰۰ متر است به آقای طبری می‌دهد و سند رسمی به نام آقای طبری می‌شود.


وی گفت: سئوال این است زمانی که کسی زمینی برای مشارکت در ساخت می‌آورد یا به صورت ۵۰ - ۵۰ شریک می‌شود و یا آورده‌ای برای آن فرد دارد؛ این چه جور مشارکت در ساخت است که همان ابتدا سند به نام او زده می‌شود بنابراین حساسیت ما بیشتر شد و ما اطلاعات را قطره چکانی جمع کردیم.


وی تصریح کرد: آقای مشایخ پشت صحنه این حوادث را افشا کرد. آقای مشایخ فردی است که از ۳۰ سال گذشته با آقای نجفی دوست است و از طریق نجفی با آقای طبری دوست می‌شود، در شرکت‌های آقای نجفی نیز سمت داشته است.


نماینده دادستان گفت: آقای مشایخ گفته است که پول‌ها برای بنده نیست و توسط حسن نجفی داده شده که به آقای طبری بدهم. ۸ میلیارد و ۴۰۰ در چندین مرحله بوده است.


وی اضافه کرد: در خصوص ملک کریمخان نیز گردش آن را درآوردیم و متوجه شدیم که سابقا به نام فردی بوده که به نام آقای مشایخ می‌زند. او را آوردیم و گفت مشایخ را نمی‌شناسم. ضابطی گفت بنده دو قطعه زمین در لواسان از آقای نجفی خریداری کردم و بابت ثمن معامله ده چک و یک زمین در کریم خان دادم. به من گفت امضا بزن و در دفتر خانه امضا زدم.


در ادامه نماینده دادستان از متهم طبری پرسید آیا با آقای نجفی مراوده دارید یا نه؟

 
متهم پاسخ داد: ۳۰ سال است با آقای نجفی آشنا هستم.


نماینده دادستان خطاب به متهم ردیف اول گفت: شما قبلا گفته بودید که او را نمی‌شناسید.


متهم گفت: شاید شما گوشتان اشتباه شنیده است.


متهم در خلال جلسه چند بار در این خصوص اظهارات متفاوت و متناقضی بیان کرد.


در ادامه نماینده دادستان گفت: مشایخ به عنوان نماینده شرکت پوشینه برای آقای نجفی، به او وکالت می دهد. در این میان آقای طبری قرارداد مشاوره و کارشناسی می نویسد و توجیه می کند اگر ما به دام افتادیم بگوییم این پول های کارشناسی است.


وی ادامه داد: کدام کارشناس رسمی دادگستری ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دستمزد کارشناسی می گیرد؟ این در حالی است که آقای طبری در سال ۸۴ این میزان پول به حسابشان آمده است.


نماینده دادستان اضافه کرد: آقای مشایخ در اظهارات خود اعلام کرد که ملکی به نام آقای طبری زده که سند آن نیز موجود است و برای آنکه ردی از مراودات مالی باقی نماند این سند را با واسطه به نام آقای طبری زده اند.


وی ادامه داد: زمانی که در تحقیقاتمان جلوتر رفتیم وکالت نامه ای دستمان آمد که متوجه شدیم خواهران آقای حسن نجفی وکالتی به آقای مشایخ در مورد زمینی در لواسان که در سال ۸۳ بوده است داده اند که در سال ۸۴ آقای مشایخ با این وکالت نامه کلیه حقوق خود را به آقای طبری می دهد و وی نیز با این وکالت نامه ملک را به نام خود می زنند.


قهرمانی ادامه داد: در ادامه تحقیقات به مجتمعی به نام سانا برخورد کردیم که متوجه دو واحد ۳۱۹ و ۳۱۳ شدیم. بعد از بررسی ها فهمیدیم که مالک واحد ۳۱۳ به نام آقای طبری نیست بلکه به نام حمیدرضا نجفی است.
وی تصریح کرد: در این میان متوجه شدیم که آقای طبری این واحد را برای وسایل عکاسی دخترش امانت گرفته است سپس آقای طبری مجوز اتحادیه عکاسان را برای این واحد اخذ می کند تا آنجا برای عکاسی دخترشان باشد. حال این سوال باقیست که اگر این واحد برای آقای طبری نبوده چرا اقدام به اخذ مجوز کرده و اگر برای ایشان است چرا انکار می کند.


نماینده دادستان اظهارات مشایخ در مورد دریافت رشوه و اقدامات مابه ازای رشوه و پولشویی را قرائت کرد و گفت: با پیگیری‌های سازمان بازرسی، طبری نگران می‌شود و قراردادی با مشایخ منعقد می‌کند و بعد از آن ملک کریمخان را به نام دانیال زاده می‌زنند.


نماینده دادستان افزود: آقای مشایخ ۳۸ هزار سهم سهام می‌خرد و وکالت آن را به طبری می دهد.

توضیح نماینده دادستان دربار  ادعای یکی از متهمان پرونده 
قهرمانی همچنین در ارتباط با پیام متهم منصوری به دادسرا و عنوان کردن عدم حضورش به دلیل بیماری گفت: او هیچ گواهی پزشکی به دادسرا ارائه نداده و اگر ادعایی دارد آن را برابر اصل به سفارت ایران تحویل دهد. او یک ماه بعد از دستگیری طبری از ایران خارج شد و تلفن خود را در ایران گذاشت.


بعد از اظهارات نماینده دادستان، متهم طبری گفت: یک نفر از اعضای شهرداری را بیاورید که بگوید بنده دخالتی در کلاک داشتم. 


وی ادامه داد: کار من ساختمانی بوده است در مورد سانای یک واحدی را مقابل شماره ۳۱۳ خریدم و بیش از ۷۰ درصد پول آن را پرداخت کردم و ۲۰ درصد دیگر ماند پس از آماده شدن سند تفکیکی.


متهم طبری افزود: آقای مشایخ سالی یک بار در ایران نیست و ۱۱ ماه در خارج از کشور است به او گفتم واحد خودم را به شما می‌دهم و شما واحد خود را به من بدهید و او به عنوان امانت کلیدش را به من داد و تلفنی قرار داد بستیم، اما هر دو واحد را دست نزدیم و گذاشتیم تا کارهای ثبتی و پایان کار انجام شد. ساختمان به عنوان امانت دست من بوده است.


قاضی پرسید: برای چه امانت گرفتی؟


متهم پاسخ داد: رفیقمان است.


رییس دادگاه از متهم طبری پرسید: آقای منصوری را چطور می‌شناختید؟


متهم طبری که سعی داشت پاسخ ندهد و می‌گفت وکیلم پاسخ خواهد داد گفت: فقط یک دیدار با منصوری، نجفی و مشایخ داشتم.


قاضی بابایی پرسید: اظهارات مشایخ را قبول ندارید؟


متهم طبری گفت: اصلا قبول ندارم، منصوری کاره ای نبود. 


قاضی بابایی پرسید: وجوه دریافتی بابت چه موضوعی بوده است؟


متهم طبری پاسخ داد: وجوه دریافتی از مشایخ بابت کارهای ساختمانی بوده و از نجفی هیچی نگرفته ام.
قاضی بیان کرد: طبق اسناد و مدارک، شما تحت پوشش مشایخ، وجوه و اراضی دریافت کردید.


متهم طبری گفت: آیا از موقعیت شغلی خود سوءاستفاده کرده ام؟ آیا کج دستی کرده ام؟ از کدام قاضی پیگیری کاری را مطالبه کرده ام؟ 


قاضی بابایی اضافه کرد: درباره همه مسائل به جز اتهامات صحبت می کنید.


متهم طبری گفت: اصلا مورد کلاک را قبول ندارم و از نجفی هیچی نگرفته ام. اگر سهام خریده ام، تاکنون چه استفاده ای کرده ام؟ مشایخ بدون اجازه برایم سهام خریده است.


قاضی بابایی گفت: فرهاد پورتمن در اظهاراتش گفته که نجفی برای حل مشکل لواسان از طبری مساعدت می‌خواست.


متهم طبری گفت: نجفی هروقت به ایران می آمد چهار روز بود و پس از آن به خارج از کشور می رفت.


متهم طبری در ادامه گفت: آقای مشایخ با آقای نجفی می آمدند و مرا می دیدند جلسه نبود و ما مانند سه برادر بودیم.


این متهم افزود: اگر من ۸۰۰ میلیارد هم بخواهم این برادرانم می دهند و اگر کل لواسان و کارخانه اش را بخواهم به نام من می کند. این رفاقت است. اگر شما از این دوستان ندارید به من ارتباطی ندارد.اگر آنها نیز از من بخواهند من نیز برای آنها انجام میدهم.


وی گفت: مشایخ و نجفی هیچ وقت کار اداری از من نخواستند .


قاضی بابایی در ادامه از متهم طبری خواست تا در خصوص زمین مشجر در قریه نجار کلای لواسان توضیح دهد.
این متهم گفت: آن را مشایخ در قالب قرارداد آورد که البته هیچ کاری انجام ندادیم قرار بود بسازیم، اما صرفا دور آن را دیوار کشی کردیم این موضوع مربوط به ۱۶ سال قبل است.
وی گفت: من نمی دانم که مال کیست مشایخ آورده بود مشایخ نماینده تام الاختیار نجفی بود و من از مشایخ گرفته ام.


قاضی خطاب به متهم طبری گفت: مشایخ وکالت واگذاری داشته است.


متهم طبری گفت: مشایخ وکالت واگذاری خیلی از زمین‌ها را دارد این واگذاری در قالب قرارداد مشارکت بوده است. 
نماینده دادستان خطاب به متهم طبری گفت: دستمزد کارهایی که شما مدعی هستید در ساختمان انجام می دادید چقدر بوده است؟


متهم گفت: هر چقدر باشد کار من ارزش داشت به کسی ربطی ندارد که دریافتی من زیاد بوده است.


رییس دادگاه خطاب به متهم طبری گفت: اظهارات حسین نصیری در خصوص زمین هایی که صحبتش شد این است که زمین متعلق به اکبر طبری بوده و به من گفت تا به آن سر بزنم تا کسی نیاید آن را بگیرد. در این خصوص چه توضیحی دارید؟


متهم گفت: در لواسان از این موارد زیاد است عده ای صحنه سازی می کنند من به او (حسین نصیری) وکالت کاری داده بودم .


قاضی خطاب به متهم طبری گفت: آیا توضیح دیگری دارید؟


متهم طبری پاسخ داد: خواهشم این است که در جلسه بعد شهردار وقت و رییس شورای وقت را احضار کنید و بیاورید. 


قاضی در ادامه از نماینده دادستان خواست تا در مورد زمین مشجر ۱۶۷۵ متر مربع و در خصوص نحوه واگذاری آن در لواسان توضیح دهد؟


نماینده دادستان گفت: این ملک اساسا به نام خواهران آقای نجفی بوده که وکالتی به آقای مشایخ دادند و مشایخ بعد از یک سال به آقای طبری وکالت داد و آقای طبری زمین را به نام خود می زند و آقای مشایخ می گوید که این کار به دستور آقای نجفی انجام شده است.


نماینده دادستان تصریح کرد: آقای طبری گفتند که این افراد دوست داشتند تا به من پول بدهند کاملا درست است آقای طبری محبوب دل های متهمان اقتصادی بودند.


قهرمانی ادامه داد: آقای طبری می‌خواهد خروج آقای نجفی از کشور را عادی جلوه دهد، اما ما برای اینکه مستند سازی کنیم مستندات خروج آنها را در چند سال گذشته گرفتیم چنین سابقه ای یافت نشد که چندین ماه خارج شده باشند و به کشور بازنگشته باشند. صحبت های آقای طبری برای این است که خروج آقای نجفی را عادی جلوه دهد.
نماینده دادستان در ادامه گفت: آقای طبری در خصوص ملک کریمخان پاسخ مرا ندادند.

متهم خطاب به قاضی دادگاه گفت: وکیل من فرصت پیدا نکرده ۱۶ هزار صفحه پرونده را مطالعه کند.


قاضی در ادامه خطاب به وی گفت: ما وقت رسیدگی را عقب انداختیم تا وکلای شما بتوانند پرونده را مطالعه کنند.


متهم گفت: البته دادگاه همکاری خوبی با وکلای من داشت.


قاضی خطاب به متهم طبری گفت: الان دیگر قصوری از سوی دادگاه نیست.


در ادامه نماینده دادستان اظهارات متهم را یک به یک پاسخ داد.


نماینده دادستان گفت: در مورد اینکه آقای طبری می‌گویند در یکی از املاک را اصلا باز نکرده‌ام، آقای طبری شما ملک‌های زیادی دارید که هنوز در آن را باز نکردید که این ملک‌ها بسیار چشم نواز و لوکس هستند که توسط یک فرد سرشناس بانکی به شما داده شده است؛ شما چندین ملک در کیش و ولنجک تهران دارید که همه این‌ املاک در حال بررسی است.


نماینده دادستان درباره اظهارات متهم در خصوص آقای منصوری گفت: اولا چرا دفتر شما کانون مراجعه این آدم‌ها بوده است. شما کارشناسان و مسئولان پرونده را چهار ساعت پشت در نگه می‌داشتید اما آقایان منصوری، نیازآذری، نجفی و دیواندری راحت به دفتر شما می‌آمدند.


وی ادامه داد: آقای طبری از آقای منصوری درخواست دارد تا موضوع کلاک را به نفع آقای نجفی پیگیری کند.
نماینده دادستان گفت: متهم می گوید نماینده دادستان خارج از کیفرخواست حرف می‌زند اما من درخواست دارم که قانون را مطالعه کنند تا ببینند خارج از کیفرخواست یعنی چه.


در ادامه قاضی درباره دریافت وجه از سوی متهم طبری از او پرسید که آیا این اتهام را قبول دارد؟
متهم پاسخ داد: قبول ندارم.


در ادامه قاضی اظهارات مشایخ را قرائت کرد و گفت: آقای مشایخ گفته نجفی ۵۰۰ هزار یورو به قاضی منصوری در پنج نوبت پرداخت کرده است و ۸۴ میلیارد ریال نیز طی یک قرارداد شما دریافت کرده‌اید آیا این موارد را قبول دارید؟
متهم پاسخ داد: اصلا این ادعاها را قبول ندارم.


قاضی پرسید: چرا مبالغ را گرفتید؟


متهم پاسخ داد: کار عمرانی می‌کردیم، اتهامات را نمی‌پذیرم. نمی‌دانم پولی که مشایخ به من داده ۷۰۰ و ۸۰۰ بوده یا ۸۰۰ و ۴۰۰  میلیارد چون از این حرف‌ها با هم نداشتیم. ما هر شب با هم تماس تلفنی داشتیم.
این متهم ادامه داد: در مورد دیدن خانه ها هم آقای دانیال زاده می‌داند من در ساختمانی را که خریدم را هم باز نکردم. 


پس از پایان دفاعایت متهم طبری، قاضی ختم جلسه را اعلام کرد و گفت: در جلسه بعدی دفاعیات وکیل اخذ می‌شود.

به گزارش ایرنا، نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری و ۲۱ متهم روز یکشنبه ۱۸ خرداد ماه در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی بابایی برگزار شد.

نماینده دادستان در جلسه نخست درباره عناوین اتهامی اکبر طبری در کیفرخواست گفت: متهم ردیف اول اکبر طبری فرزند احمد متولد بابل، ایرانی، شیعه، معاونت وقت اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه است که بر اساس کیفرخواست متهم است به مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری در ارتشا، با وصف سردستگی، اخذ رشوه از حسن نجفی به مبلغ بیش از ۸۰ میلیارد ریال وجه نقد، اخذ زمین به مساحت ۳۰۰ متر مربع در خیابان کریم خان، اخذ زمینی مشجر به مساحت هزار و ۶۵۷ متر مربع واقع در قریه نجار کلای لواسان، اخذ آپارتمان اداری به مساحت ۱۰۸ متر مربع در مجتمع سانا، تسهیل وجه نقد به مبلغ ۱۰۰ هزار یورو، پولشویی از طریق تبدیل وجه نقد به سهام شرکت سیمان به مبلغ ۴۲ میلیارد ریال، دریافت رشوه از رسول دانیال زاده به مبلغ ۱۸۳ میلیارد و ۲۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال، دریافت رشوه از مصطفی نیاز آذری به میزان پنج قطعه زمین و یک ویلا در بابلسر، معاوضه سه دستگاه آپارتمان مسکونی متعلق به رسول دانیال زاده که هر سه واقع در کامرانیه شمالی در ساختمان لومار است.

قهرمانی تصریح کرد: دریافت رشوه از جلیل سبحانی بابت هزینه نصب کابینت در واحدی در مجتمع سانا به مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال، پولشویی از طریق انتقال دو واحد آپارتمان در لومار به فرهاد مشایخ، پولشویی از طریق انتقال ویلای مصطفی نیاز آذری به خانم حکیمه شیرمحمدی، جعل و استفاده از اسناد مجعول در پرونده مصطفی نیازآذری، اعمال نفوذ با سوء استفاده از مستخدمان دولتی در پرونده رسول دانیال زاده، اعمال نفوذ با سوء استفاده از روابط خصوصی از مستخدمان دولتی در پرونده داوودی سرخوش شهری و سایرین، اعمال نفوذ در پرونده موضوع اتهامی وریا مولانایی، تاثیر دادن نفوذ در اقدامات اداری در پرونده علی دیواندری، گرفتن وعده و تعهد در پرونده سید هادی رضوی و خرید زمین از حمید محمدی از دیگر اتهامات وی است.

  • 13
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
ادامه خبر چه شد؟
بابا خدمت صادقانه... ای مظلوم...
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش