دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۳۲ - ۰۸ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۰۷۴۹
رفاه و آسیب های اجتماعی

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس: ۲۲ درصد جامعه کارگری به مواد مخدر مبتلا هستند

کارگران معتاد,اعتیاد کارگران
در همایش ویژه‌ای به میزبانی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، ابعاد و ظرفیت های مختلف در زمینه مقابله با قاچاق مواد مخدر و اثرات آن بر جامعه کارگری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش فارس، در آیین گرامی داشت هفته مبارزه با مواد مخدر، علیرضا جعفرپور بروجنی مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس عنوان کرد: متاسفانه در کشور یک عارضه بدی به وجود آمده و آن هم بحث اعتیاد جامعه کارگری است.

وی افزود: دلایل ظاهری می تواند فشار کار، مشکلات اقتصادی و اجتماعی، عدم وجود نشاط در جامعه، عدم عدالت اجتماعی، عدم وجود عدالت در کار، افسردگی و دلایل دیگر باشد اما دلایل باطنی آن همچون سوداگری و مسائل عمیق اجتماعی است که در جامعه در حال نفوذ است.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس با اخطار در زمینه گسترش اعتیاد در جامعه کارگری از ابتلای ۲۲درصد جامعه کارگری به مواد مخدر خبر داد و تصریح کرد: خواهشم از متولیان امر این است که هم اندیشی ها و نشست ها فقط به این هفته ختم نشود که سال آینده دوباره درباره رسیدن ۲۲ درصد  به ۲۷ درصد و یا درصدهای بالاتر نشست و هم اندیشی برگزار کنیم.

کامرانی: باید تجهیزات بیشتری در اختیار یگان های مبارزه با مواد مخدر قرار داده شود

احسان کامرانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان نیز در این مراسم عنوان داشت: ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی افغانستان مواد مخدر  است که به تنهایی ۹۰ درصد تریاک جهان را تولید می کند و جمهوری اسلامی ایران بدلیل قرارگیری در مجاورت و همسایگی با این کشور در زمینه مقابله با ترانزیت مواد مخدر، هزینه جانی و مادی فراوانی نیز داده است.

وی تأکید کرد: ما برای مقابله با قاچاق مواد مخدر هزینه هایی می دهیم که بخشی از آن را باید جامعه جهانی پرداخت کند و باید دنبال آن باشیم تا دیگر کشورها نیز به نقش خویش در این زمینه بپردازند.

کامرانی تأکید کرد: باید از سازمان های بین المللی برای پیشگیری کمک بگیریم و بعضی از قوانینی که در زمینه مبارزه با مواد مخدر، بازدارندگی لازم ندارند را اصلاح و بروز رسانی کنیم.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان با بیان این که یگان های مبارزه با مواد مخدر نیز باید مجهز شوند، افزود: بخشی از مواد مخدر از مسیر دریا وارد کشور می شود که باید در این زمینه نیز یگان های نیروی انتظامی و دریابانی به خوبی تجهیز و توسعه داده شوند.

وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد نیز در این زمینه تأکید کرد.

شیخ یوسف جمالی: ریشه مشکلات جامعه در ایمان و باورها است

امام جمعه اهل سنت بندرعباس نیز در این مراسم گفت: اعتیاد و مواد مخدر ، علت و معلول آسیب های اجتماعی هستند و باعث فروپاشی خانواده ، طلاق و بیکاری می شوند و عامل اصلی بسیاری از گرفتاری های اجتماعی هستند.

وی افزود: اعتیاد سبب می شود که ما هرچی تلاش و کوشش می‌کنیم از یک جای دیگری به هدر برود و چقدر باید زحمت بکشیم ، چند نفر باید شهید بدهیم که حالا متوجه بشیم درد ما کجاست؟ کسانی که در خط مقدم و مرزبان هستند چه گناهی کردند؟ خانواده‌هایشان چه گناهی کردند که به علت های اصلی نمی پردازیم؟

شیخ جمالی زیربنای همه مشکلات را مباحث اخلاقی، ایمانی و باورهای جامعه عنوان کرد و بیان داشت: جامعه ما جامعه ایمانی و اسلامی است و باید ریشه این مسائل را در ایمان و تقویت باورهای مردم جست و جو کرده و با تقویت ایمان در جامعه سبب رفع مشکلات شویم.

سرهنگ مشوق: ۱۸۰ تن مواد مخدر در دو سال اخیر کشف شده

سرهنگ مهرداد مشوق جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: مجموعه فراجا در سطح کشور بر اساس قانون و تکلیف و وظیفه‌ای که دارد همواره به دنبال مبارزه با سوداگران مرگ بوده است و در کنار این مهم نیز وظیفه آموزش و آگاهی‌بخشی نیز غفلت نکرده است.

به گفته وی، اگر میزان ۸۰ تن مواد مخدری که در سال گذشته و بیش از ۱۰۰ تن مواد مخدری که در سال ۱۴۰۰ کشف شد، کشف نمی‌شد امروز قطعا تبعات شوم آن را در جامعه شاهد بودیم و کار بسیار سخت‌تر می‌شد.

سرهنگ مشوق خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۰۰ نفر از سوداگران مرگ و فعالان حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان دستگیر شدند ضمن اینکه ۲۸۰۰ نفر از خرده‌فروشان مواد مخدر که در محلات اقدام به فروش می‌کردند نیز دستگیر و روانه زندان شدند.

وی نقطه قوت و قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را جوانان عزیز آن برشمرد و عنوان داشت: اگر اقدامات مبارزه‌ای و مقابله‌ای با بحث مواد مخدر در کشور وجود نداشته باشد بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور در معرض تهدید جدی قرار خواهد گرفت.

جانشین فرماندهی انتظامی هرمزگان افزود: فراجا بیش از ۴ هزار شهید و ۱۶ هزار جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم میهن اسلامی کرده است و ما افتخار داریم که این مسیر را محکم و با صلابت طی کنیم چنانچه بیش از ۵۴۰ عملیات در سال گذشته انجام شده است که طی آن ۶۵ تن مواد مخدر در حوزه انتظامی کشف شده است.

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش