چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۰۱۷۳
سایر حوزه های اجتماعی

جنجال عجیب 'مستر تیستر 'در فضای مجازی؛ از فحاشی به یک کارتونیست تا دستور حمله برای ریپورت صفحه

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه
حمید سپید نام که حالا در فضای مجازی بیشتر او را به نام مستر تیستر می‌شناسند، در اقدامی عجیب در اعتراض به یک کاریکاتور انتقادی که توسط نگار شمس کارتونیست حامی حقوق حیوانات کشیده شده بود. از طرفداران خود در اینستاگرام خواست تا صفحه او را ریپورت کنند.

به گزارش فرارو، مستر تیستر توانسته به پشتوانه ۷۰۰ هزار مخاطب خود در فضای اینستاگرام برند خود را ثبت کند. روز گذشته پس از انتشار کاریکاتوری از سوی نگار شمس کارتونیست حامی حقوق حیوانات در نقد کار‌های مستر تیستر، اتفاقات عجیبی رخ داد. مستر تیستر به شدت به نگار شمس تاخت و در پیام‌های شخصی به این کارتونیست از الفاظ به شدت ناسپند و گاهاٌ توهین‌های جنسی استفاده کرد. انتشار پیام‌های شخصی مستر تیستر توسط نگار شمس و سمانه سوادی فعال حقوق زنان جنجال های زیادی در فضای مجازی به راه انداخته است.

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه

مستر تیستر کیست؟

حمید سپیدنام متولد بهمن ماه سال ۱۳۵۶ در شهر منچستر انگلستان است. اگر چه پس از ۵ سالگی به همراه خانواده اش به ایران برمی گردد. پدر مستر تیستر در انگلستان دکترای خودش را در رشته الکترونیک دریافت کرد و پس از بازگشت به ایران به تدریس در دانشگاه‌های ایران مشغول شد کاری که در حال حاضر هم به آن مشغول است.

مستر تیستر (حمید سپیدنام) روزانه به رستوران‌های داخلی و بعضی اوقات خارجی سر می‌زند و پس از تست غذا در مورد کیفیت غذا، محیط رستوران، برخورد مدیریت و پرسنل و... نظر می‌دهد. این نظرات در قابل ویدئو در اینستاگرام او منتشر می‌شود. البته این تست‌ها خیلی موقع‌ها هزینه‌ای ندارد. بسیاری از رستوران‌ها برای معرفی کار و محصولات شان از او دعوت می‌کنند تا در قبال گرفتن هزینه، اقدام به تهیه گزارش کند.

تیستر چیست؟

سابقه تیست غذا به قرن ها پیش بر می گردد. زمانی که تیستر غذا یا چشنده افرادی بودند که به نوعی نقش پیش مرگ را ایفا می کردند. این افراد پیش از سرو  غذا برای خاندان سلطنتی با چشیدن غذا، سلامت آن را تایید می کردند.

اما حالا تیست غذا یک شغل است شغلی با درآمد میلیونی! یکی از معروف ترین تیستر های جهان در فضای وب، مارک وینز آمریکایی است که به برای تیست غذا به سراسر جهان سفر می کند. مارک پیش از تست غذا، آماده سازی و سرو آن را به صورت ویدئو ثبت و پس از تیست در اینستاگرام و یوتیوب خودش منتشر می کند.

اما در ایران تعداد بسیاری تلاش کرده اند تا تیستر شوند، این را به راحتی می توان در طول چند دقیقه گردش در فضای اینستاگرام لمس کرد. اما این دنبال کنندگان هستند که تشخیص می دهند که چه کسی تیستر صادق و خلاقی ست.

ماجرای کاریکاتور، فحاشی و ریپورت از کجا شروع شد؟

ماجرا از اینجا شروع می شود که مستر تیستر (حمید سپید نام) در سفر به یکی از شهر های مرکزی ایران به یک قصابی برای خرید گوشت شتر مراجعه می کند. در این ویدئو که در صفحه مستر تیستر منتشر شده، او تصویر سر شتری را نشان می دهد که پوست آن کنده شده و  واقعاٌ ترسناک است.

پس از انتشار این تصویر، نگار شمس کارتونیست فعال در فضای مجازی که حامی حقوق حیوانات است اقدام به کشیدن کاریکاتور مستر تیستر و نقد این تصاویر می کند. مستر تیستر که این ماجرا با خبر می شود در خصوصی صفحه ی اینستاگرام از او می خواهد که این کاریکاتور را حذف کند. نگار شمس این کاریکاتور را نقدی بر رفتار او معرفی می کند و دلیلی برا حذف آن نمی بیند. به گفته نگار شمس پس از امتناع از حذف کاریکاتور، مستر تیستر اقدام به تهدید و فحاشی کرده است.

مستر تیستر پس از اینکه از این طریق موفق به حذف کاریکاتور جنجالی نمی شود در صفحه اینستاگرامش از طرفداران خود می خواهد تا صفحه نگار شمس را ریپورت و از دسترس خارج کنند که این اتفاق می افتد و صفحه نگار شمس به دلیل ازدحام ریپورت توسط اینستاگرام حذف می شود.

در ادامه این ماجرا و پس از حذف صفحه ی نگار شمس، سمانه سوادی فعال حقوق زنان در حمایت از نگار شمس از دنبال کنندگان خود در صفحه اش می خواهد تا کاریکاتور نگار شمس را منتشر کنند. مستر تیستر که از ماجرا با خبر می شود در دایرکت، سوادی را تهدید می کند تا این اقدام را متوقف کند که با مخالفت و واکنش شدید سمانه سوادی مواجه می شود. پس از این اتفاق، سوادی اقدام به انتشار تمامی مکالمه های حاوی فحاشی منتسب به مستر تیستر می کند. انتشار این پیام‌ها، انتقادهای فراوانی را متوجه مستر کرده است، به طوری که در طول دو روز گذشته بسیاری از کاربران فعال در فضای مجازی اقدام به انتشار کاریکاتور مستر تیستر و مکالمه های منتسب به او نموده اند و از دوستان خود خواسته اند تا در برابر این عمل او واکنش نشان دهند.

اما مستر تیستر (حمید سپیدنام) نیز در لایو اینستاگرام خود در مورد حواشی اخیر می گوید: همه چیز از آنجا شروع شد که من سر شتری که در قصابی پوستش کنده شده بود را در اینستاگرام منتشر کردم. از این موضوع چند روز گذشت تا اینکه دیدم عده‌ای در صفحه ام شروع به فحاشی کردند به دنبال دلیل گشتم و دیدم که این خانم کاریکاتوری کشیده و باعث تحریک این عده شده است. از او خواستم تا این کاریکاتور را حذف کند، اما این کار را نکرد. به همین دلیل استوری گذاشتم و از دنبال کنندگان خواستم تا صفحه اش را ریپورت کنند و این اتفاق افتاد. اینستاگرام صفحه اش را حذف کرد.

او در جواب یکی از کاربران در مورد حاشیه مستر تیستر و سمانه سوادی که می پرسد چندین پیام خصوصی از شما منتشر شده است و مدعی هستند که شما فحاشی کرده اید، می‌گوید: نه هرگز، من فحاشی نکردم این‌ها را با فتوشاپ درست کرده است تا مرا تخریب کند! من فقط به او گفتم که زیر چشم هایش سیاه شده و معلوم است که عصبی شده! او همین را استوری گذاشت و گفت که به زن‌ها توهین کرده است!"

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه

واکنش کارتونیست چه بود؟

نگار شمس کارتونیست حامی حقوق حیوانات و حامی گیاه خواری که روز‌های گذشته با انتشار یک کاریکاتور اعتراضی با مستر تیستر وارد چالش شده بود. به جای ادامه مجادله، ترجیح داد که تمام چت‌های رد وبدل شده میان خودش و مستر تیستر را که حاوی فحاشی و اهانت‌های جنسی بوده را در فضای مجازی منتشر کند تا دیگران در این مورد قضاوت کنند. این در حالی ست که سمانه سوادی نیز در اقدامی مشترک دست به انتشار مکالمه ها زد. بازتاب گسترده این مکالمات دردسر بزرگی را برای مستر تیستر ساخته است. او البته تمام این مکالمات را فتوشاپ دانسته است.

واکنش دیگران

محمد رضا میر شاه ولد کارتونیست مطرح در واکنش به اقدام حمید سپید نام (مستر تیستر)، علیه نگار شمس کاریکاتوری از او منتشر کرد و نوشت: تصمیم با ماست که محتویات کله آدم‌ها رو دنبال کنیم یا محتویات معده شونو!

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه

یکی از کاربران اینستاگرام در صفحه اش با انتشار کاریکاتور جنجالی، انگشت اتهام را به سمت تک تک فالورهای سلبیریتی‌ها گرفته است و  نوشته: اگر در فضای مجازی گردش می‌کنید احتمالن تا به حال از داستان مستر تیستر و ادبیات وقیحانه ایشان دربرخورد با یکی از منتقدانش مطلع شده اید.

کاری به کسب و کار و نحوه درآمدزایی ایشان ندارم و هرگز هم به جز یک مقطع کوتاه از دنبال کنندگان ایشان نبودم، اما اینکه ایشان و امثالهم به اتکای حمایت هفتصدهزار نفر (کمتر یا بیشتر) که متشکل از تک تک ماست به خود اجازه توهین به دیگری را می‌دهد نشان دهنده این است که پروبال دادن‌های ما به افراد کم مایه می‌تواند باعث ترویج کم مایگی در جامعه و بدتر از آن توهم قدرت کم مایگان و نهایتن تحقیر افراد و توهین به آن‌ها شود. بنظرم باید تماما در مقابل اینطور افراد ایستاد! نه با مقابله به مثل بلکه با خالی کردن دور و برشان توهم قدرت را از آن‌ها گرفت."

حسین کلهر مجری برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه در برنامه زنده تلویزیونی، صبح امروز در واکنش به حواشی اخیر مستر تیستر گفت: "کاش اینستاگرام یک قانونی تصویب می کرد که آدم هایی که این طرف آن طرف غذا می خورند و می روند در دایرکت دیگران فحاشی می کنند یا حق این و آن را می خورند. یا به فلان رستوران زنگ می زنند و می گویند اگر پول خوب ندهید در صفحه ام شما را ضایع می کنم. اینستاگرام راه حلی می داد و کلا آن ها را حذف می کرد."

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه ماهنامه طنز نیمروز با انتشار کاریکاتوری از پیام پور فلاح در اینستاگرام خود نوشت: قهرمان پوشالی!

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه مهدی احمدیان کارتونیست مطرح نیز به انتشار کاریکاتوری نسبت به این جنجال واکنش نشان داد.

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه شیدا سردشتی گرافیست و فعال شبکه های اجتماعی با انتشار یک کارتون اعتراضی ، واکنش نشان داد.

حاشیه‌های دیگر مستر تیستر

البته این تنها حاشیه مستر تیستر نبوده است. او دو سال قبل هم در اینستاگرام خود با انتشار عکسی از یک رستوران معروف در مجتمع تجاری آ. اس پ. نوشت: این عکس از دنده کباب شده گوسفند بود که به نظر سوخته می‌رسید و از فالور‌ها پرسید که آیا این رستوران کیفیت خود را از دست نداده و کمتر از ۳ روز بعد پست دیگری منتشر کرد که در آن سپیدنام با نشان دادن زخم بر روی دست و پای خود ادعا می‌کرد توسط پرسنل این رستوران مورد ضرب و شتم قرار گرفته است. همان شد که این رستوران هم در پستی با اعلام اینکه داستان از این قرار نیست، یک اطلاعیه منتشر کرد و مدعی شد این دعوا از سوی هیچ‌یک از پرسنل این رستوران صورت نگرفته و فقط یک بحث بوده است. علت بحث هم به دلیل  عدم پرداخت وجه غذا بود.

ماجرای بازیگر شدن مستر تیستر

حاشیه دیگر تیستر جنجالی پس از درگیری در رستوران، سال گذشته بود که حمید سپیدنام (مستر تیستر) در صفحه اش اعلام کرد که در فیلم پاستاریونی بازی کرده است. پس از انتشار این خبر بسیاری از منتقدان به این موضوع اعتراض کردند.

مستر تیستر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه

پاستاریونی به کارگردانی سهیل موفق یک کمدی خانوادگی بود که در آن مستر تیستر و همسرش به همراه سام درخشانی، بهاره رهنما، محمد نادری، گوهر خیراندیش، امید روحانی و کمند امیرسلیمانی به ایفای نقش پرداختند.

  • 9
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش