چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۱۱ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۰۲۵۰
سرپوش ورزشی

اظهارات جنجالی «مجتبی گلیج» ملی پوش کشتی ایران درباره درباره میثاقی، کنعانی و بیرانوند

مجتبی گلیج,اظهارات مجتبی گلیج درباره میثاقی و کمعانی زادگان
ملی پوش کشتی ایران در ماجرایی که در اینستاگرام بین یزدانی و برخی فوتبالیست ها رخ داده، به هم استانی و هم تیمی خود می دهد.

مجتبی گلیج با وجود گذشت بیش از یک ماه از مبارزه با عبدالرشید سعداله یف، فوق ستاره روسی هنوز هم حسرت آن ثانیه های پایانی را می خورد که یک برد بزرگ را از دست او خارج کرد. گلیج که بعد از مسابقات جهانی در بازی های آسیایی توانست به مدال نقره ۹۷ کیلوگرم دست پیدا کند، با اعتماد به نفس خوبی در خصوص طلای المپیک صحبت می کند. 

این کشتی گیر تنکابنی با وجود حمایت از امیرمحمد یزدانی در اختلاف به وجود آمده بین کشتی گیران و فوتبالیست ها، معتقد است ورزشکاران نباید علیه یکدیگر جبهه بگیرند. او حق را در ماجرایی که در اینستاگرام بین یزدانی و برخی فوتبالیست ها رخ داده، به هم استانی و هم تیمی خود می دهد. 

در ادامه مشروح صحبت های مجتبی گلیج، دارنده مدال برنز کشتی آزاد جهان را در گفتگو با ورزش سه می خوانید:

جزو اولین نفراتی بودم که از یزدانی حمایت کردم

من جزو اولین نفراتی بودم که در این رابطه صحبت کردم و الان هم حمایتم را از امیرمحمد یزدانی اعلام می کنم. به نظرم یزدانی حرف حق را زده و نباید فوتبالیست ها در مقابل او جبهه می گرفتند. دیشب دیدم آقای میثاقی هم در این خصوص صحبت هایی کرد، اما به نظرم درست نبود. بحث ما قرارداد لیگ برتری فوتبالیست ها نیست و می دانیم که در همه جای دنیا قرارداد فوتبالیست ها از بقیه رشته ها بالاتر است. آن ها ۱۰ ماه سال را درگیر لیگ هستند و ما دو، سه ماه لیگمان طول می کشد. طبیعی است که فوتبالیست ها بیشتر پول بگیرند. بحث ما حمایت های دولتی از ورزشکاران بود که آنجا تبعیض قائل می شوند.

بیرانوند ۲۰۰ میلیارد هم قرارداد ببندد، نمی گوییم چرا

به نظرم فوتبالیستی مثل علیرضا بیرانوند یا بقیه بازیکنان تیم ملی اگر ۲۰۰ میلیارد هم قرارداد ببندند، کسی نمی تواند بگوید چرا. فلان بازیکن می گوید قیمتم این است و از باشگاهش پول می گیرد. بحث روی پاداش هایی است که از سوی دولت به ورزشکاران در رشته های مختلف اهدا می شود. بازهم ما نمی گوییم چرا به فوتبالیست ها حواله خودرو دادند. می گوییم چرا تبعیض وجود دارد و کشتی گیران که همیشه پرچم ایران را در تمامی میادین بالا برده اند، از این پاداش ها نمی گیرند. در بقیه رشته ها هم اوضاع همین است و ورزشکارانی که در المپیک و بازی های آسیایی دل مردم را شاد می کنند، اصلا پاداشی شبیه فوتبالیست ها نمی گیرند. این تبعیض باعث دلخوری و نگرانی ورزشکاران شده است.

میزان جوایز بازی های آسیایی عجیب بود

این جوایزی که برای بازی های آسیایی اعلام کردند، خیلی عجیب است. اول اینکه اختلاف بین مدال طلا با نقره و برنز خیلی زیاد است. ۱۶ هزار دلار به طلایی ها جایزه می دادند، اما به نفر دوم ۶ هزار دلار. این خیلی عجیب و بد است. یعنی مدال نقره و برنز ارزشی ندارد؟ حداقل باید نصف طلا به نقره ای ها پاداش می دادند. این جایزه ای هم که وزارت ورزش تعیین کرده، نمی دانم چطور محاسبه شده است. دوره قبلی ۱۶۰ سکه به طلایی ها دادند و این دوره ۹۰۰ میلیون جایزه اعلام کردند. نمی دانم سکه ۳۰ میلیون تومانی را چطور ۵ میلیون حساب کردند! زندگی حرفه ای خرج دارد و مسئولین باید بیشتر به این موضوعات توجه کنند.

بی احترامی بین فوتبالیست ها و کشتی گیران درست نیست

واقعا این فضایی که بین فوتبالیست ها با کشتی گیران و قهرمانان سایر رشته ها به وجود آمده، خوب نیست. اینکه بخواهیم به هم بی احترامی کنیم، درست نیست. ورزشکاران همیشه پشت هم بودند و در روزهای سخت و خوش کنار هم حضور داشتند. حتی بارها شده فوتبالیست ها برای کشتی گیران در همین اینستاگرام استوری گذاشتند و برعکس. انشالله که این اختلافات زودتر حل شود و بی احترامی صورت نگیرد.

سعداله یف را می بردم، قهرمان جهان می شدم

نمی توانم بگویم از عملکرد امسال خودم راضی هستم. خیلی در یک سال اخیر زحمت کشیدم و این ثمر یک سال زحمت من نبود. خیلی دوست داشتم در مسابقات جهانی امسال طلایی شوم. اگر آن اتفاق در ثانیه های پایانی کشتی با سعداله یف نمی افتاد و برنده می شدم، مطمئن بودم که می توانم طلا بگیرم. هم شرایط بدنی ام و هم شرایط روحی ام خیلی خوب بود و با آن برد روحیه من ۱۰ برابر هم می شد. مطمئن آن روز می توانستم تاج الدینف را شکست دهم.

در هانگژو هم مصدوم بودم، هم ناآماده

در بازی های آسیایی هانگژو هم از ناحیه مچ پا آسیب دیدگی جدی داشتم و هم از نظر بدنی شرایطم خوب نبود. حتی روز مسابقه دو آمپول پیروکسیکام به پایم زدم و پایم را فیکس کردم که بتوانم روی تشک حاضر شوم. خدا را شکر با اینکه شرایط خوبی برای مسابقه نداشتم، به مدال نقره رسیدم. البته در فینال نتوانستم کشتی خوبی بگیرم و این موضوع نه ربطی به مربیان داشت و نه هیچ کس دیگری.

اسنایدر، تاج الدینف و سعداله یف را می برم

امیدوارم زودتر بتوانم مچ پایم را درمان کنم و بتوانم در انتخابی ها اول بشوم تا بعد از کسب سهمیه در المپیک دوبنده تیم ملی ایران را بپوشم. من دنبال بهترین نتیجه هستم و مطمئنم می توانم اسنایدر، تاج الدینف و سعداله یف را ببرم. اصلا از طلای المپیک دور نیستم و با یک برنامه ریزی خوب می توانم قهرمان المپیک شوم.

از کشتی با کامران قاسمپور استقبال می کنم

۹۷ کیلوگرم همیشه وزن شلوغی بوده و چه در ایران و چه در جهان مدعیان زیادی در این وزن حضور داشتند. کامران قاسمپور خودش انتخاب می کند که در ۸۶ کیلوگرم باشد یا ۹۷ کیلوگرم. علاوه بر او آذرپیرا، محمدیان و کشتی گیران دیگر هم هستند و من باید با همه کشتی بگیرم تا بتوانم صاحب دوبنده تیم ملی شوم. امیدوارم هر کسی بهتر است و لایق دوبنده تیم ملی است بتوانم در المپیک حاضر شود.

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش