جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۱۱ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۶۱۰
سایر ورزشها

روز هشتم بازی‌های آسیایی هانگژو

مدال نقره دنیا آقایی در کوراش و برنز تیم دوبل تنیس روی میز/ پایان کار هندبال با شکست برابر کره جنوبی

روز هشتم بازی‌های آسیایی,بازی های آسیایی 2022
روز هشتم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو با کسب یک مدال نقره و یک برنز برای کاروان ایران و حذف تیم فوتبال امید پیگیری شد.

به گزارش تسنیم، روز هشتم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو امروز (یکشنبه نهم مهرماه) برگزار شد و نمایندگان ایران در رشته‌های مختلف به مصاف رقبای خود رفتند. کاروان ایران امروز یک نقره و یک برنز به دست آورد.

دنیا آقایی در وزن ۷۰- کیلوگرم کوراش در دیدار نهایی به مصاف نماینده چین رفت و با شکست مقابل حریف خود به مدال نقره رسید. این نخستین مدال کوراش بانوان ایران در بازی‌های آسیایی به شمار می‌رود.

در مرحله نیمه نهایی مسابقات دوبل تنیس روی میز نوشاد و نیما عالمیان مقابل فان ژندونگ و وانگ چوکین تیم اول دنیا از چین قرار گرفتند و در ۴ گیم پیاپی با نتایج ۱۱ بر ۴، ۱۱ بر ۳، ۱۱ بر ۳ و ۱۱ بر ۶ نتیجه را واگذار کردند و صاحب مدال برنز مشترک شدند.

حذف تیم فوتبال امید با شکست یک بر صفر برابر هنگ‌کنگ و پایان کار تیم ملی هندبال با شکست مقابل کره جنوبی از دیگر اتفاقات مهم امروز بود.

نتایج لحظه به لحظه ورزشکاران ایران در روز هشتم مسابقات به شرح زیر است:

شطرنج:

تیم ملی شطرنج ایران در دور سوم از بازی‌های آسیایی هانگژو، توانست با نتیجه ۲.۵ بر ۱.۵ تیم چین را شکست بدهد و به تنهایی در صدر جدول قرار بگیرد. پرهام مقصودلو، سید محمدامین طباطبایی، پویا ایدنی و بردیا دانشور بازیکنان تیم ایران در این رقابت بودند که مقصودلو حریفش را شکست داد و سه شطرنج‌باز دیگر کشورمان به تساوی رسیدند.

دوومیدانی:

* مهدی صابری ملی‌پوش پرتاب وزنه ایران بعد از ظهر امروز در رقابت این ماده شرکت کرد و با حریفانی از اردن، هند (۲ نفر)، کره جنوبی، فیلیپین، قزاقستان، تایلند، تایپه، کامبوج، عربستان، چین و بحرین رقابت کرد. صابری در پرتاب‌های اول و دوم رکوردهای ۱۸.۴۴ متر و ۱۹.۴۱ متر را داشت و در پرتاب سوم مرتکب خطا شد. او رکورد ۱۹.۳۰ متر را در پرتاب چهارم داشت، در پرتاب پنجم و ششم خطا کرد و در نهایت با رکورد ۱۹.۴۱ متر در رده پنجم ایستاد.

* حسین کیهانی قهرمان بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، بعد از ظهر امروز در دوی ۳ هزار متر با حریفانی از بحرین، کره جنوبی، ژاپن (۲ نفر)، قطر (۲ نفر)، هند، عربستان (۲ نفر)، اندونزی، ویتنام و چین به رقابت پرداخت. او در پایان این مسابقه با زمان  ۸:۴۵.۹۸ دقیقه در رده هفتم ایستاد و از دستیابی به مدال باز ماند.

هندبال:

تیم ملی هندبال کشورمان در آخرین دیدار مرحله یک چهارم نهایی برابر کره جنوبی با نتیجه ۲۵ بر ۲۴ شکست خورد تا با سه باخت متوالی در این مرحله به کار خود در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ پایان دهد.

تیراندازی:

 در هشتمین روز از مسابقات تیراندازی بازی‌های آسیایی هانگژو چین، در پایان ۵ راند از تراپ بانوان و آقایان جایگاه نمایندگان کشورمان مشخص شد. در پایان دور مقدماتی تراپ آقایان محمد بیرانوند با ۱۱۷ امتیاز در رده شانزدهم ایستاد. با اختلاف دو امتیاز از مرحله شوت‌آف بازماند.

در پایان دور مقدماتی تراپ بانوان مرضیه پرورش‌نیا با کسب امتیاز ۱۰۵ جایگاه هفدهم را به خود اختصاص داد.

تنیس روی میز:

 مرحله نیمه نهایی مسابقات دوبل تنیس روی میز بازی های آسیایی هانگژو امروز آغاز شد و نوشاد و نیما عالمیان مقابل فان ژندونگ و وانگ چوکین تیم اول دنیا از چین قرار گرفتند.

روز هشتم بازی‌های آسیایی,بازی های آسیایی 2022

در این بازی که با حضور پر تعداد تماشاگران چینی و در سالن گونگشو کانال اسپورت پارک شهر هانگژو برگزار شد،برادران عالمیان در ۴ گیم پیاپی با نتایج ۱۱ بر ۴ ، ۱۱ بر ۳، ۱۱ بر ۳ و ۱۱ بر ۶ نتیجه را واگذار کردند و صاحب مدال برنز مشترک شدند.

تیم ملی تنیس روی میز ایران هم پیش از این صاحب مدال برنز شده بود. بدین ترتیب تنیس روی نیز کشورمان با ۲ مدال برنز به کار خود در این رقابت‌ها پایان دادند.

تیراندازی با کمان:

مسابقات تیراندازی با کمان بازی‌های آسیایی از صبح امروز در هانگژو و در دو ماده ریکرو مردان و کامپوند بانوان آغاز شد. در مرحله مقدماتی ریکرو، رضا شبانی با امتیاز ۶۷۷ علاوه بر شکستن رکورد ایران در رده پنجم قرار گرفت. وی پس از استراحت در دور نخست مسابقات حذفی، فردا با برنده دیدار امارات و مالزی دیدار خواهد کرد.

همچنین محمدحسین گلشنی با امتیاز ۶۶۹ در رده چهاردهم ایستاد. وی پس از استراحت در دور نخست مسابقات حذفی، فردا با برنده دیدار قزاقستان و سریلانکا دیدار خواهد کرد.

صادق اشرفی نیز با امتیاز ۶۶۲ در رده بیست و یکم ایستاد.

در مرحله مقدماتی ریکرو بانوان، مبینا فلاح با امتیاز ۶۱۸  در رده سی و هشتم قرار گرفت. یسنا پورماهانی با امتیاز ۶۱۷ در رده سی و نهم و زهرا نعمتی با امتیاز ۶۱۶ در رده چهلم قرار گرفت.

در مرحله مقدماتی کامپوند مردان، محمد صالح پالیزبان با امتیاز ۷۰۵ در رده ششم، آرمین پاکزاد با امتیاز ۶۹۸ در جایگاه پانزدهم و میلاد رشیدی با امتیاز ۶۹۲ در رده بیست و پنجم قرار گرفت.

تیم کامپوند مردان ایران با ترکیب محمد صالح پالیزبان، میلاد رشیدی و آرمین پاکزاد با امتیاز ۲۰۹۵ در رده چهارم ایستاد، تیم ریکرو بانوان ایران با ترکیب زهرا نعمتی، یسناپورماهانی و مبینا فلاح با امتیاز ۱۵۸۷ در رده دهم ایستاد، تیم میکس کامپوند با ترکیب گیسا بایبوردی و محمد صالح پالیزبان با امتیاز ۱۳۹۱ در رده پنجم و تیم میکس ریکرو با ترکیب مبینا فلاح و رضا شبانی با امتیاز ۱۲۹۵ در رده دهم ایستاد.

قایقرانی:

* در گروه یک کایاک چهار نفره ۵۰۰ متر مردان، قایق ایران با ترکیب پوریا شریفی، سپهر ساعتچی، علی آقا میرزایی و پیمان قویدل با زمان یک دقیقه و ۲۶ ثانیه و ۲۲۰صدم ثانیه دوم شد و به فینال صعود کرد. 

* هیوا افضلی در گروه دو کانو یک‌نفر ۲۰۰ متر زنان در گروه خود با زمان ۵۵ ثانیه و ۲۷۸ صدم ثانیه پنجم شد و به نیمه نهایی رفت. 

* هدیه کاظمی در گروه یک کایاک یک‌نفر ۵۰۰ متر زنان در گروه خود با زمان ۲ دقیقه و ۹ ثانیه و ۵۴ صدم ثانیه سوم شد و به فینال رفت. 

اسکیت:

* مرحله مقدماتی مسابقات اسکیت سرعت در ماده هزار متر برگزار شد و دو بانوی اسکیت‌باز ایران به رقابت با حریفان در گروه اول پرداختند. پس از راه یابی به نیمه نهایی، نگین شیخی با رکورد ۱.۳۷.۰۸۲ و ملیکا منوچهری راد با زمان ۱:۳۷.۱۵۷ توانستند در جمع هشت نفر برتر قرار گرفته و راهی مرحله فینال شوند. این برای اولین بار در تاریخ بازی‌های آسیایی است که اسکیت‌بازانی از ایران فینالیست می‌شوند.

روز هشتم بازی‌های آسیایی,بازی های آسیایی 2022

در فینال نیز ملیکا منوچهری راد با رکورد ۱:۴۲.۷۰۱ دقیقه و نگین شیخی با زمان ۱:۴۳.۸۶۹ دقیقه به کار خود پایان دادند. آنها در انتهای مسابقه بین هشت اسکیت‌باز برتر به ترتیب در رتبه‌های هفتم و هشتم ایستادند.

* در بخش مردان هم کیارش شامحمدی و محمد امین حیدری موفق شدند راهی نیمه‌نهایی شوند و محمد امین حیدری با رکورد ١:٢٧.٣٢۶ در بخش آقایان راهی فینال این ماده شد اما متأسفانه کیارش شامحمدی که زمان ۱:۳۰.۱۵۲ را ثبت کرده بود، از صعود به فینال بازماند.

در فینال نیز محمدامین حیدری با زمان ۱:۳۰.۴۴۳ دقیقه در رده ششم قرار گرفت و از کسب مدال باز ماند.

کوراش:

*

* دنیا آقایی در وزن ۷۰- کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف «ونتسو چیا» از چین تایپه رفت و با شکست حریف، ضمن صعود به مرحله نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد.

آقایی در دیدار نهایی به مصاف نماینده چین رفت و با شکست مقابل حریف خود به مدال نقره رسید. این نخستین مدال کوراش بانوان ایران در بازی‌های آسیایی است.

در همین وزن ۷۰- کیلوگرم، طاهره آذرپیوند در دیدار اول خود در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف «تینگ لی وانگ» از چین تاپیه باخت و از دور مسابقات کنار رفت.

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    سانفرسه هیروشیما - ویسل کوبه
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - آلمان
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش