پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۷:۵۱ - ۰۵ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۱۱۱۹
سایر ورزشها

کاپیتان سابق تیم‌ملی‌تکواندو در جمهوری آذربایجان شاگرد مهماندوست می‌شود ؛

طغیان قهرمان علیه رئیس

باقری‌معتمد,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
باقری‌معتمد گفت که امضایم را جعل کردند!

محمد باقری‌معتمد یک‌سال قبل از المپیک ریو در تمرینات تیم‌ملی حضور داشت و امیدوار بود مدال نقره‌ المپیک لندن را طلایی کند اما اختلافاتی که بین او و فدراسیون پیش آمد، مانع حضور او در المپیک ٢٠١٦ شد. باقری معتمد به‌تازگی با این ادعا که پولادگر کمک هزینه‌های ارسال شده از طرف کمیته بین‌المللی المپیک را به وی پرداخت نکرده، از رئیس فدراسیون شکایت کرده و خواستار دریافت غرامت از او شده است.

 

پایان حضور باقری معتمد در تیم ملی

چندماه پیش بود که اختلافات باقری معتمد با رئیس فدراسیون تکواندو علنی شد. او هم مثل بسیاری از قهرمانان و مدال‌آوران تکواندو، افت این رشته را ناشی از سیاست‌های غیرمعقول فدراسیون می‌دانست. برخوردهای مدیریت فدراسیون با برخی از قهرمانان این رشته باعث شد برخی از تکواندوکاران مانند باقری معتمد، خدابخشی و اسبقی قید حضور در تیم‌ملی را بزنند. در این میان کسی که تندترین انتقادات را به نسبت به فدراسیون مطرح کرد، باقری معتمد بود.

 

او چندماه پیش در مصاحبه‌ای جنجالی با روزنامه شهروند، پولادگر را به عوام فریبی در جهت تخریب قهرمانان و مربیان متهم کرد و اعتقاد داشت رئیس این فدراسیون به دنبال تخریب نخبگان تکواندو و هتک حرمت آنها است. انتقادات تند باقری‌معتمد از پولادگر باعث شد پرونده حضور او در تیم‌ملی ایران به‌طور کامل بسته شود. به همین دلیل او پیشنهاد فدراسیون تکواندوی جمهوري آذربایجان را پذیرفت تا از این پس برای این کشور روی شیاپ چانگ مبارزه کند.

 

افشاگری دوباره علیه پولادگر

ظاهراً باقری معتمد هنوز از دست پولادگر دلخوری‌های زیادی دارد. او حدود یک‌سال و نیم قبل از پولادگر به دادسرای فرهنگ و رسانه شکایت کرد. ظاهراً در فواصل بین سال‌های ٢٠١٤ تا ٢٠١٦ به باقری‌معتمد از سوی کمیته بین‌المللی المپیک بورسیه تعلق گرفته اما در فدراسیون کسی این مسأله را به وی خبر نداد.

 

درنهایت خود باقری معتمد از طریق مکاتبه مستقیم با IOC این موضوع را متوجه شده و از پولادگر شکایت کرد. در این بین فدراسیون تکواندو ١٦‌هزار دلاری که کمیته بین‌المللی المپیک به‌عنوان کمک هزینه برای باقری معتمد فرستاده بود را به او پرداخت نکرده است. باقری معتمد در صحبتی که با خبرنگار «شهروند» داشته این موضوع را تأیید کرده و مدعی شده فدراسیون برای دریافت این مبلغ امضای او را جعل کرده است.

 

وی در ادامه می‌گوید: «حرف من این است که چرا باید حق مرا بخورند؟ هیچ پاداشی بعد از گرفتن نقره المپیک به من ندادند. حدود ٣٠‌هزار دلار از پولادگر طلب دارم. من گفتم پولم را بدهید و دیگر کاری با شما ندارم. پولادگر هم گفت ١٠‌هزار دلار می‌دهم که من قبول نکردم چون این پول حق خودم بوده است. فکر می‌کنم وقتی در مجمع انتخاباتی دوره قبلی ریاست فدراسیون به‌عنوان نماینده ورزشکاران به پولادگر رأی ندادم اختلاف بین ما زیاد شد و دیگر نتوانستم برای تیم‌ملی بازی کنم. الان هم چند سالی است که از تیم‌ملی دور هستم و دیگر فکر نمی‌کنم بتوانم با این شرایط برگردم.»

 

کوچ به  جمهوري آذربایجان یا خداحافظی از تکواندو

مدتی پیش رضا مهماندوست سرمربی ایرانی تیم‌ملی  جمهوري آذربایجان، از محمد باقری معتمد دعوت کرد تا به عضویت تیم‌ملی این کشور دربیاید. باقری معتمد مدتی با تیم‌ملی  جمهوري آذربایجان تمرین کرد اما با ایرادی که فدراسیون جهانی از نظر قانونی به حضورش در این تیم گرفت، فعلاً نمی‌تواند برای این تیم به میدان برود.

 

طبق قوانین فدراسیون جهانی یک تکواندوکار اگر می‌خواهد برای کشور دیگری مسابقه دهد، باید ۳‌سال از آخرین مسابقه‌اش برای کشور اولیه گذشته باشد. براساس این قانون باقری معتمد می‌تواند از اسفندماه برای  جمهوري آذربایجان یا هر کشور دیگری به میدان برود. این تکواندو کار ایرانی اگرچه در ماه‌های اخیر همراه تیم‌ملی  جمهوري آذربایجان تمرین کرده اما هنوز نتوانسته تصمیم قطعی خود را برای گرفتن تابعیت این کشور بگیرد.

 

ظاهراً اتفاقات رخ داده در تیم‌ملی ایران باعث شده باقری معتمد به فکر خداحافظی از تکواندو هم بیفتد. او پیش از این از کشورهای دیگری هم برای تابعیت پیشنهاد داشت اما به‌خاطر حضور مهماندوست در  جمهوري آذربایجان او این کشور را انتخاب کرد اما حالا برای حضور در این کشور هم دچار تردید شده است. باقری معتمد برای این‌که بتواند در ترکیب تیم‌ملی  جمهوري آذربایجان به میدان برود باید تا ٦ ماه دیگر صبر کند. باید دید او با پیراهن  جمهوري آذربایجان به تکواندو ادامه می‌دهد یا درنهایت تصمیم به خداحافظی از این رشته می‌گیرد.

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش