مهمترین عناوین خبری
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۸ - ۲۱ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۵۲۲۸
سایر ورزشها

نتایج ضعیف و کادر فنی پرمدعا

نگاهی به کارنامه درخشان/ حذف ۸۰ جودوکار ایران در ۸ ماه!

مسابقات جودو,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
طی یکسال گذشته و پس از روی کار آمدن محمد درخشان رییس فدراسیون جودو، نمایندگان جودوی ایران در ۱۳ رقابت رسمی و تورنمنت بین‌المللی به روی تاتامی رفتند و نتایج ضعیفی را بدست آوردند تا جودوی ایران کماکان بر روی نوار ناکامی باشد.

به گزارش ایسنا، طی یک سال گذشته و پس از روی کار آمدن محمد درخشان به عنوان رییس فدراسیون جودو در مجموع ۹۹ جودوکار ایران در  ۱۳ رقابت بین‌المللی حاضر شدند که حاصل آن یک مدال طلا، ۵ نقره و ۱۳ برنز و حذف ۸۰ جودوکار ایران بود.

 

این نتایج ضعیف در حالی طی یکسال اخیر و در ادامه روند نزولی جودوی ایران طی سال های گذشته بدست آمده که محمد منصوری سرمربی تیم ملی بزرگسالان ایران اخیرا در مصاحبه‌ای عنوان کرده است"متاسفانه همه فکر می کنند در تمامی اعزام‌ها جودوکاران باید مدال بگیرند!"

 

 هر چند سرمربی تیم ملی بزرگسالان که در هدایت تیم‌های ملی جوانان و امید نیز نقش پررنگی دارد با اعتماد بنفس بالا و نگاهی طلبکارانه سعی در عادی نشان دادن شرایط و نتایج جودوی ایران دارد اما به اعتقاد بسیاری از کارشناسان جودو، نگاهی به روند حرکتی جودوی ایران طی یکسال گذشته و کسب معدود مدال‌های این رشته نشان می‌دهد جودوی ایران کماکان متکی به نفراتی مانند سعید ملایی و یکی ۲ جودوکار دیگر است و عملا شاهد پرورش و ظهور نفرات نخبه در تیم‌های ملی نبوده‌ایم که این امر لزوم استخدام هرچه سریعتر یک مربی خارجی طراز اول را برای تیم ملی گوشزد می‌کند.

 

محمد درخشان رییس فدراسیون جودو از همان روز نخست بدست گرفتن مجدد ریاست فدراسیون جودو در چهارم مهرماه سال ۹۵ بارها در مصاحبه‌های متعدد وعده برنامه ریزی فدراسیون برای جذب یک مربی خارجی طراز اول را داده است. حتی نام‌های زیادی نیز به میان آمدند اما تاکنون و پس از گذشت ۱۳ ماه و با وجود در پیش بودن بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ هنوز هیچ خبری از مربی خارجی طراز اول نشده است تا مهمترین وعده رییس فدراسیون جودو عملیاتی نشود.

 

مطمئنا با ادامه این روند و استفاده از مربیان کنونی نمی‌توانیم چشم‌انداز روشنی را برای جودوی ایران در رقابت‌های مهم بین‌المللی از جمله بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ متصور باشیم.

 

قطعا هزینه‌های بسیار زیادی برای اعزام این تعداد از جودوکاران به رقابت‌های بین المللی انجام شده است اما متاسفانه علی‌رغم صرف بودجه زیاد از جیب بیت‌المال، بدلیل استفاده از کادر فنی نامناسب و عدم توجه کافی به توسعه زیرساخت‌ها در جودو، هنوز فاصله زیادی با جودوی روز دنیا داریم.

 

در ادامه نتایج جودوکاران ایران در رقابت‌های بین‌المللی را از اواخر اسفند سال گذشته تاکنون مشاهده می‌کنید:

 

۲۲ اسفند۹۵:یک نقره و حذف ۷ جودوکار ایران در باکو

۸جودوکار ایران در رقابت‌های گرنداسلم باکو به روی تاتامی رفتند که حاصل آن تک مدال نقره سعید ملایی و حذف ۷ نماینده دیگر ایران شامل محمودی،نوری‌زاده،فتحی‌پور،بریمانلو،خجسته،رشیدی و نوری از این رقابت‌ها بود.

 

۶فروردین۹۶ :حذف ۱۵ جودوکار و فقط یک برنز در تورنمنت آلمان

۱۶جودوکار نوجوان و جوان ایران در تورنمنت برلین آلمان به روی تاتامی رفتند که حاصل آن تک مدال برنز مجید بریمانلو در وزن ۶۰- کیلوگرم نوجوانان بود.

 

مهدی عباس‌زاده در وزن ۶۰-،علی یوسفی در وزن ۶۶-،علی صبوحی و علیرضا جعفرزاده در وزن ۷۳-،مهرداد پولادی در وزن ۸۱-،سپهر علی‌نژاد در وزن ۹۰-،علی امینی در وزن ۹۰+ هفت نماینده نوجوانان ایران در این رقابت‌ها بودند که از رسیدن به مدال بازماندند.

 

تیم جوانان ایران نیز با کیوان مهدی‌زاده در ۵۵-،آرمین پندار در ۶۶-،سینا قمی و رضا پارساپور در ۷۳-،جواد مرادی در ۸۱-،قاسم باغچقی در ۹۰-،علی پرهیزکار در ۱۰۰- و فرزین شاهباز در ۱۰۰+ در این رقابت‌ها حاضر شد که حاصل آن کنار رفتن تمامی نمایندگان ایران بود.

 

۱۳ فروردین: ۹ جودوکار و فقط یک برنز در گرندپری گرجستان

۹ جودوکار ایران در این تورنمنت به روی تاتامی رفتند که اینبار نیز تنها سعید ملایی موفق به کسب مدال برنز شد و ۸ نماینده دیگر ایران از دور رقابت‌ها کنار رفتند.محمد عباس‌نژاد در وزن ۶۰-،قاسم نوری زاده در وزن ۶۶-،محمد بریمانلو در وزن ۷۳-،سبحان رسولی در وزن ۸۱-،حامد رشیدی و وحید نوری در وزن ۹۰-،رضا رضایی در وزن ۱۰۰- و جعفر پهلوانی در وزن ۱۰۰+ کیلوگرم ۸ جودوکار ایران بودند که از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

 

در این میان نوری‌زاده،بریمانلو و نوری هر کدام فقط یک برد داشتند و ۵ جودوکار دیگر ایران نیز بدون رسیدن به پیروزی از دور رقابت ها حذف شدند.

 

۳۱ فروردین: اعزام تیم ۱۰ نفره جودو جوانان ایران به تورنمنت آذربایجان به بهانه نگرفتن ویزا لغو شد!

 

۲۴ اردیبهشت: سعید ملایی و علیرضا خجسته ۲ نماینده جودوی ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی به ترتیب موفق به کسب مدال طلا و برنز شدند.

 

۶ خرداد: دو نقره و حذف ۷ جودوکار در رقابت‌های قهرمانی آسیا

رقابت‌های جودوی قهرمانی آسیا در هنگ کنگ با دو مدال نقره محمد رشنونژاد و سعید ملایی و حذف ۷ نماینده دیگر ایران شامل محمدبریمانلو،قاسم نوری‌زاده،علیرضا خجسته،وحید نوری و حمیدرضا ملک‌زاده در آقایان و طاهره آذرپیوند و دنیا آقایی در تیم بانوان همراه بود.

 

۱۱ تیر: یک برنز و حذف ۴ جودوکار ایران در گرندپری چین

در رقابت‌های گرندپری چین محمد بریمانلو در وزن ۷۳- کیلوگرم به مدال برنز رسید.محمد رشنونژاد در ۶۰-،مهدی فتحی‌پور در ۷۳-،سعید ملایی در ۸۱- و وحید نوری در وزن ۹۰- کیلوگرم نیز با شکست مقابل رقبا از حذف شدند.

 

۲۳ تیر: ۲ مدال برنز و حذف ۸ جودوکار ایران در نوجوانان آسیا

حاصل کار تیم ۹ نفره نوجوانان پسر ایران و تنها نماینده دختر ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا در بیشکک قزاقستان، ۲ مدال برنز توسط علی یوسفی و علی امینی بود.

 

۲۵ تیر: دو نقره و ۲ برنز آقایان و ۲ برنز بانوان و حذف ۷ جودوکار ایران در جوانان آسیا

علیرضا خجسته در ۶۶- کیلوگرم و جواد مرادی در وزن ۸۱- کیلوگرم به مدال نقره جوانان آسیا رسیدند.قاسم باغچقی در ۹۰-،علی پرهیزکار در ۱۰۰- برای آقایان و مریم بربط در ۷۰- و زهرا باقری در وزن ۷۸- کیلوگرم نیز برای تیم بانوان ایران در رقابت‌های جوانان آسیا در بیشکک قزاقستان به مدال برنز رسیدند.

 

سهیل جمال آبادی در ۵۵-،محمدرضا صدیقی در ۶۰-،جعفر فیروزآبادی در ۶۶-،امین کامیابی در ۷۳-،حامد رشیدی در ۹۰- و حمیدرضا ملک‌زاده در ۱۰۰+ کیلوگرم برای تیم آقایان و لیلا سیاوشی نیز برای تیم بانوان از رسیدن به مدال بازماندند.

 

۱۱ مرداد : یک هفته مانده به رقابت‌های نوجوانان جهان در شیلی، فدراسیون جودو اعزام تیم ایران به این رقابت‌ها را لغو کرد و این در حالی بود که اصلا ثبت‌نامی از سوی فدراسیون برای حضور ایران در این رقابت‌ها انجام نشده بود. محمد درخشان رییس فدراسیون جودو نداشتن فرصت و پتانسیل کافی و پی بردن به سطح فنی پایین جودوکاران ایران در کنار هزینه‌های بالای اعزام را از دلایل لغو حضور تیم ملی نوجوانان در رقابت‌های قهرمانی جهان عنوان کرد!

 

۳۰ مرداد:حذف زودهنگام ۲ جودوکار ایران از یونیورسیاد

تورج چناری در وزن ۸۱- و علیرضا سجادی‌فر در وزن ۱۰۰+ کیلوگرم ۲ جودوکار ایران در بازی‌های دانشجویان جهان بودند که حذف زودهنگامی از این رقابت‌ها داشتند.

 

شهریور ۹۶: برنز ملایی در قهرمانی جهان و حذف دیگر نمایندگان ایران

تیم ملی جودوی بزرگسالان ایران با ترکیب ناقص و تنها با ۴ جودوکار عازم رقابت‌های قهرمانی جهان در مجارستان شد که حاصل آن مدال برنز سعید ملایی در وزن ۸۱- کیلوگرم و حذف محمد رشنونژاد در ۶۰-، محمدبریمانلو در ۷۳- و رامین صفویه در وزن ۱۰۰- کیلوگرم بود.

 

۱۵ مهر: یک برنز و حذف ۸ جودوکار ایران در تورنمنت روسیه

تیم جودو نوجوانان خراسان شمالی با ۹ جودوکار در تورنمنت روسیه حاضر شد که حاصل آن تک مدال برنز امیرحسین یزدانی در وزن ۵۰- کیلوگرم و حذف ۸ نماینده دیگر ایران بود.

 

۲۹ مهر: حذف ۶ جودوکار ایران در رقابت‌های جوانان جهان

جعفر فیروزآبادی در ۶۰-،علیرضا خجسته در ۶۶-،جواد مرادی در ۸۱-،قاسم باغچقی در ۹۰-،علی پرهیزکار در ۱۰۰- و حمیدرضا ملک‌زاده در ۱۰۰+کیلوگرم ۶ جودوکار ایران در رقابت‌های جوانان جهان در زاگرب کرواسی بودند که با شکست مقابل رقبا راه به جایی نبردند.

 

احمدکاظمی سرمربیگری این تیم را بر عهده داشت و محمد منصوری نیز در کنار کادر فنی حضور داشت.

 

۶ آبان: حذف ۵ جودوکار ایران و باز هم برنز ملایی اینبار در گرنداسلم ابوظبی

محمد رشنونژاد در ۶۰-،قاسم نوری‌زاده در ۶۶-،محمد بریمانلو و مهدی فتحی پور در ۷۳- و وحید نوری در وزن ۹۰- کیلوگرم ۵ نماینده ایران بودند که با شکست مقابل رقبا راه به جایی نبردند و اینبار نیز سعید ملایی با مدال برنز خود تنها مدال‌آور ایران در گرنداسلم ابوظبی بود. هدایت این تیم بر عهده محمد منصوری بود.

 

 

 

 

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش