مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۲۸ - ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۷۳۳۸
سایر ورزشها

صحبت‌های خواهران منصوریان درباره الهام چرخنده و مهتاب کرامتی در برنامه فرمول یک

خواهران منصوریان در برنامه فرمول یک,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش
سیدعلی ضیاء امروز در برنامه «فرمول یک» میزبان الهه و شهربانو منصوریان بود و با آنها درباره مسائل مختلف از حضورشان در بازی های آسیایی جاکارتا و ماجرایشان با الهام چرخنده گفتگو کرد.

به گزارش ورزش سه، الهه منصوریان در ابتدا درباره حضور در مسابقات آسیایی توضیح داد: جاکارتا از مسابقات جهانی هم برایمان ارزشمند تر است چون همه رقبایمان هستند و برای ما یک جور المپیک آسیایی محسوب می شود. سر این برنامه ها فشار روحی و روانی رویمان زیاد بود و توقع مردم این بود که خواهران منصوریان حتما طلا بگیرند. اما نشد. ما سه دوره برای مدال تلاش کردیم و از اینکه نتوانستم بهترین مدال را بگیریم ناراحت بودیم و اشک می ریختیم.

وی افزود: ما چند سالی سکوت کرده بودیم. من قهرمان دنیا شده بودم شهربانو سه مدال گرفته بود اما کسی ما را نمی شناخت. خیلی تلاش کردیم تا به این جایگاه رسیدیم.

پیشنهاد میلیاردی از کشورهای دیگر داشتیم

این بانوی ووشوکار ادامه داد: ما پیشنهادهای میلیاردی داشتیم که برای کشورهای دیگر بازی کنیم اما قبول نکردیم. شاید اگر می رفتیم شرایط بهتری داشتیم و مدالهای بهتری می گرفتیم و زودتر هم معروف می شدیم. 

منصوریان درباره مدالهایی که برای پیروزی قبلی خود گرفتند توضیح داد: سکه هایی که گرفته ایم ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی است و امیدوارم برای بازی های آسیایی سکه روز به ما بدهند. آن موقع می شد با آن سکه ها خانه خرید اما حالا دیگر نمی شود. من یک دوره برای اینکه زندگی ام را بسازم دنبال پول بودم اما حالا نه.

وی تاکید کرد: البته فدراسیون خیلی از ما حمایت می کند اما همه می گویند خواهران منصوریان پولکی هستند. ما پولکی نیستیم اگر پول برای من مهم بود، در لیگ چین به من گفتند یک بازی برای ما بازی کن و ۵۰۰ میلیون تومان بگیر. اما بدون حجاب. من هم گفتم شرمنده و انجام ندادم. در نهایت هم ۳۰ میلیون به من رسید.

زیرابی رفتن را بلد نیستیم

این ورزشکار درباره ماجرای چادری شدنشان و الهام چرخنده یادآور شد: من نمی خواستم به چادر بی احترامی کنم. مادر خود من چادری است و او مهم ترین چیزی است که دارم.  در ادامه مردم می فهمند هدف ما چیست و با مدالهایی که می گیریم شاید قدری از بی مهری شان کم شود.

منصوریان تصریح کرد: ما خیلی بلد نیستیم زیرابی برویم و دروغ بگوییم و همیشه صداقت مدنظرمان بوده است.

ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان حقوق می گیرم

وی در پاسخ به اینکه چقدر حقوق می گیرد و چه میزان پول در حساب بانکی اش دارد، گفت: من حقوق ثابت ماهیانه چیزی ندارم و از صندوق حمایت از ورزشکاران ماهانه ۲۹۸ هزار تومان حقوق می گیرم که تق و لق است و یک ماه می ریزند و دو ماه نمی ریزند. در حساب من ۱۰ میلیون پول است اما شهربانو سریع می رود خانه و زمین می خرد.

دارنده مدال نقره در مسابقات جاکارتا افزود: پول برای همه مهم است. ورزشکارانی که رشته هایشان المپیکی است مثلا در یک رشته ۸۰ سکه می گیرند اما در رشته ووشو ۵۰ سکه. 

بیزنس سیب داریم

منصوریان درباره شغل غیرورزشی اش نیز توضیح داد: ما کار بیزینسی انجام می دهیم و برندی به نام سیب خواهران منصوریان را داریم که از باغدار ۳ تا ۴ هزار تومان سیب را می خریم و آن را بدون واسطه دست فروشنده می رسانیم.

مستند ما در عرصه خودش نظیر نداشت

وی همچنین درباره فیلم «صفر تا سکو» و اینکه آیا درآمدی از ساخت آن نصیبشان شده یا خیر، گفت: توقع مالی نداشتم و از این خیلی خوشحال بودم که زندگی ام ساخته شده و جوانان می توانند الگوبرداری کنند و از روش زندگی ما بهره بگیرند. اما سازندگان گفته بودند اگر فیلم فروش کرد ما به شما کمک می کنیم. این فیلم در عرصه مستند جزو آثاری بود که خیلی خوب فروش کرد و نظیر نداشت.

این بانوی ووشوکار یادآور شد: حالا از فیلم خبر نداریم و فکر می کنم سی دی آن قرار است بیرون بیاید. فکر می کنم پولها هم کامل به دستشان نرسیده است.

خواهران منصوریان در برنامه فرمول یک,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

مدال مثل بچه آدم است، ولی می خواهم آن را بفروشم

منصوریان خاطره ای از بازی های آسیایی را نیز این چنین روایت کرد: یکی از بچه های ما در بازی های آسیایی خواب دیده بود که هشتمین مدال بازی ها را می گیرد و نذر کرد که مدال را به موزه  امام رضا بدهد. همین اتفاق هم افتاد.

شهربانو منصوریان نیر با بیان اینکه َشهرت خوبش خوب است و بدش بد، درباره مسابقات جاکارتا اظهار کرد: مسابقات برای من خیلی مهم بود و دوم شدم. بیشتر اشتباهات خودم بود که باعث شد دوم بشوم. من نیت کرده بودم نصف جایزه ام را به خیریه خودمان که به نام خواهران منصوریان ثبت شده بدهم. چون ما در گذشته مشکل مالی داشتیم نیازمندان می گفتند جنس شما به ما نزدیک تر است. اما بعد از گرفتن مدال نقره هم مردم به ما گفتند مدال شما برایمان طلایی است. مدال مثل بچه آدم می ماند و مادر نمی تواند بچه اش را از خودش دور کند. اما حالا هم مدالم را برای فروش گذاشته ام تا با فروش آن به مردم کمک کنم.

یک خانه خریده ام که به خاطرش بدهکارم!

وی با اشاره به اینکه من در همه برنامه ها صادقانه حرف می زنم و درباره ماجرای چادر هم صادقانه حرف زده بودم، یادآور شد: من کارمند شهرداری هستم و بالای ۱۰، ۱۲ سال سابقه دارم. حقوقم از ۳۰۰ هزار تومان شروع شد و حالا ۹۰۰ هزار تومان می گیرم. برای ورزش هم وقتی اردو هستیم فقط دستمزد می گیریم. ته حسابم ۵۰۰ هزار تومان است. با جوایزی که گرفتیم در سمیرم یک خانه خریدم که البته بابت آن بدهکارم.

این ووشوکار درباره وضعیت استخدامی اش نیز گفت: درباره قانونی که مبنی بر استخدام قهرمانان وجود دارد، من نامه ام را گرفته ام و به استانداری برده ام که استخدام بشوم. چون حقوق من کارگری است اما آنقدر آدم را می دوانند که خسته می شوی و صرف نظر می کنی.

خواهران منصوریان در برنامه فرمول یک,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

مهتاب کرامتی از ما ناراحت است

منصوریان درباره حضور در یک فیلم مستند نیز بیان کرد: ماجرای فیلم «صفر تا سکو» اینطور بود که من به خانم مصیبی گفتم خیلی دوست دارم از زندگی ام فیلم ساخته بشود. او هم گفت تا به حال چند فیلم ورزشی ساخته شده و موفق نبوده است. اما وقتی ماجرای زندگی ام را برای او گفتم گفت کار را به زودی کلید می زنیم.

وی درباره دلخوری مهتاب کرامتی از او و آنفالو کردنش در اینستاگرام توضیح داد: یکی از دوستان از ما پرسیده بود که آیا شما پولی از این فیلم گرفته اید که ما هم گفتیم نه و این موضوع به گوش مهتاب و سحر رسیده بود و فکر می کردند ما هر جا نشسته ایم گفته ایم پولی نگرفته ایم و شاید از ما ناراحت باشند. ما با خانم مصیبی صحبت کرده بودیم و درصدی به ما اعلام نشده بود.

خواهران منصوریان در برنامه فرمول یک,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

دوست داشتم مدالم را در ماه محرم بفروشم

این قهرمان ووشو درباره دلیل فروش مدالش تصریح کرد: ایام محرم است و من علاقه زیادی به امام حسین دارم و  همیشه در اربعین هم شرکت می کنم. دوست داشتم مدالم را در این ایام بفروشم و می خواهم با پول آن کار خیر انجام بدهم از کمک به افرادی که بیماری خاص دارند تا تهیه جهیزیه و... من هشت سال برای این مدال زحمت کشیدم و عرق ریختم. تمرینات سنگین داشتم و حالا می خواهم این مدال را بفروشم.

هرچه در ماه عسل گفتیم، واقعیت بود

منصوریان در پاسخ به این سوال ضیا که آیا درست است که بخشهایی از حرفهایی که درباره زندگی شان زده اند مستند نیست، گفت: هر چیزی که در برنامه ماه عسل گفتیم حقیقت داشت. تنها اینکه پدر ما به خاطر موج انفجار جانباز شده بود و ما برای اینکه جانبازان ناراحت نشوند این موضوع را اعلام نکردیم.

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش