به گزارش ایسنا، سازمان بین المللی کار در گزارشی به تغيير عادت های کاری در بسیاری از کشورهای جهان در نتیجه شیوع کرونا (corona) اشاره نموده و افزوده است بعد از احیای اقتصادی این امکان وجود دارد که ادارات و کسب و کارها از کارکنان خود بخواهند برای جبران عقب ماندگی ها کار بیشتری را انجام دهند. بر اساس یافته های این گزارش، بیشتر از ۵۵ ساعت کار کردن در هفته در مقایسه با ۴۰ ساعت کار هفتگی، به میزان ۳۵ درصد ریسک مشکلات سلامتی و ۱۷ درصد هم احتمال مرگ افراد را افزایش می دهد.
به گفته سازمان بین المللی کار ، در سال ۲۰۱۶ بیش از ۳۴۷ هزار نفر بخاطر مشکلات قلبی و ۳۹۸ هزار نفر نیز به علت سایر مشکلات سلامتی مرتبط با کار بی اندازه ، جان خود را از دست داده اند. بیشترین میزان مرگ و میر هم در افراد بالای ۵۵ سال گزارش شده است. در مجموع یک سوم مرگ و میر مرتبط با شرایط شغلی به علت کار بیش از حد بوده است در حالیکه عوامل دیگر نظیر استرس یا کار در محیط های خطرناک سهم کمتری از مجموع علل مرگ داشته اند.
ماریا نیرا- مدیر بخش محیط کار در سازمان بهداشت جهانی- با تائید هشدار سازمان جهانی کار در مخاطرات کار بیش از حد ، بیان کرد:ساعت کار زیاد یک ریسک کاملاً جدی برای سلامتی اشخاص است و باید دولت ها، کارفرمایان و کارکنان به این قطعت برسند که مضرات کار زیاد از منافع آن بیشتر است.
سازمان جهانی کار با اشاره به این که دورکاری در بسیاری از موارد به یک مسئله عادی تبدیل شده، بر ضرورت توجه افراد به تمایز بین ساعات کاری و استراحت تأکید نموده است :هیچ کاری و هیچ درآمدی ارزش به خطر افتادن سلامتی و از دست رفتن جان افراد را ندارد. از دولت ها و کارفرمایان می خواهیم اقدامات لازم را برای حفظ جان و سلامتی شاغلین به کار گیرند.
- 10
- 1