به گزارش ایلنا، «علی ربیعی» در نشست مدیران عالی شستا و اعضای هیات مدیره این شرکت، گفت: باید فلسفه و رسالت وجودی شستا را درک کنیم تا جایگاه آن را به درستی بفهمیم. باید از خود بپرسیم وظیفه شستا تیمارداری شرکتهاست؟ آیا شستا نگهبان وضع موجود است؟ تازه اگر واقعا نگهبان خوبی باشیم.
وی افزود: وقتی این سوال ها را از خود نپرسیم نتیجه آن می شود، کژکارکردی و به وجود آمدن ذی نفعان من غیرالحق. اولین کار ما در این مدت بازگشت به هدف اصلی بود. هدف ما افزایش سرمایه و حفظ دارایی های بین النسلی است. ما جایگزین دولت در بنگاه داری نخواهیم بود. راهی که باید برویم برقراری توازن بین نیروی شاغل و بازنشسته است. ما می توانستیم که با فروش داراییهای صندوقها رضایت مقطعی ایجاد کنیم؛ ولی اینکار جفا به نسل های آینده است. لذا باید اصلاح ساختار را مورد توجه قرار دهیم و شیوه هلدینگ داری خود را عوض کنیم. باید سازمان کار خود را به فضای بین المللی ببریم. باید خود را از بنگاه داری بی خاصیت رها کنیم.
وزیر رفاه افزود: ۹۰ درصد دارایی های خود را در بورس کدگذاری کرده ایم. ما کدال خود را تکمیل کرده ایم.
وی با بیان اینکه نباید آدم ها به صورت افقی در هیات مدیره شرکتهای زیر مجموعه شستا منصوب شوند، گفت: دلیلی ندارد که یک نفر که یک روز هم سابقه کاری ندارد، عضو هیات مدیره و حتی مدیرعامل شرکت های زیر مجموعه شستا شود. ما احتیاج به اداره به شکل خصوصی و عملکرد به شکل عمومی با نگاه اجتماعی داریم. لطمهای که در هشت سال شرکتهای سرمایهگذاری خوردند قابل وصف نیست.
ربیعی با بیان اینکه از هیچ مدیری انتظار ندارد که در جایی نامرتبط با حوزهاش حضور داشته باشد و برای وی مذاکره سیاسی کند، گفت: من ناراحت می شوم مدیرانم در نهادهایی به غیر از قوه مجریه حضور داشته باشند.
وزیر کار افزود: باید ستادهای خود را کوچک و چابک کنیم تا صرفه جوییهایی که از این ناحیه میشود را در اختیار تولید قرار دهیم. من همیشه برای خانه کالای ایرانی میخرم. برای نمونه محصولات شرکت پگاه را میخرم که متعلق به شستا است.
ربیعی در پایان تصریح کرد: باید نظارت کارفرماها و کارگران بازنشسته را بر روی دارایی هایشان در شستا و شرکت زیر مجموعه افزایش دهیم. از همین رو با همکاری آقایان احمد میدری، علی سرزعیم و اکبر ترکان در حال تهیه برنامهای جامع در این زمینه هستیم.
- 16
- 4