یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۵:۵۳ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۳۹۶
اشتغال و تعاون

سقف وام برای مشاغل خانگی به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت (+ جزئیات)

سقف وام برای مشاغل خانگی,اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون
دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور با اشاره به اینکه کرونا (corona) فرصتی برای توسعه مشاغل خانگی است گفت:سقف وام برای مشاغل خانگی به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال، ذیل برنامه اشتغال فراگیر است که با نقش آفرینی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان( جهاددانشگاهی) بعنوان نهاد واسط، تسهیل گر و توسعه ای در هشت استان کشور( آذربایجان غربی ، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، کردستان، کرمانشاه، لرستان) در حال اجرا می باشد.

پس از انجام مطالعات مقدماتی، بررسی تجارب دیگر کشورها در این حوزه، تجزیه و تحلیل برنامه های قبلی اشتغالزایی و شناسایی نقاط ضعف آنها از جمله در نظر نگرفتن مزیت های نسبی و رقابتی استان ها و مناطق جغرافیایی، نبود برنامه های توانمندسازی، آموزش و مشاوره، عدم پیش بینی سازوکار فروش محصولات و خدمات و اتصال به بازار جهت پایداری شغل، تصمیمی اتخاذ گردید تا طرح نوین با مرتفع سازی این مشکلات و تاکید بر اتصال به بازار عملیاتی شود.

همانطور که در چهارچوب مفهومی برنامه اشتغال فراگیر آمده است علاوه بر توجه به سیاست های اقتصاد کلان، به سیاست های مرتبط با بخش واقعی اقتصاد( رشته فعالیت های اقتصادی) و ابزارهای سیاستی در لایه های خرد و میانی که اهمیت ویژه ای در ایجاد اشتغال پایدار دارند، توجه جدی شده و برنامه ریزی صرفاً بر رشد کمی اقتصادی تمرکز نداشته و توسعه پایدار و مبانی آن همواره مد نظر برنامه ریزان بوده است.

با در نظر گرفتن این نکات، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بر رشته ها و مشاغل نوین در حوزه ی فناوری های نرم و صنایع خلاق، آی تی و آی سی تی تأکید داشته و رشته فعالیت هایی مورد توجه قرار گرفته اند که در کنار ایجاد ارزش افزوده به ایجاد اشتغال پایدار، عدالت اجتماعی و توجه به اقشار آسیب پذیر ، کاهش فقر و توسعه اجتماعی کمک خواهند کرد.

* اتصال به بازار و کمک به کسب و کارها

مهناز امامدادی، دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور درباره اهداف اجرای این دو طرح گفت:هدف از اجرای این الگو را تعامل با دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار و ایجاد زیرساخت های بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی و ایجاد امکان و تسهیل نظارت وزارت بر فرآیند اجرای طرح از طریق نرم افزار کنترل پروژه و بازدیدهای میدانی است.

دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور افزود:با توجه به شیوع کرونا و مشکلات زیادی که برای مشاغل خرد و کوچک ایجاد شده به این نتیجه رسیدیم که تسهیلاتی برای کسب و کار های متضرر از شیوع این ویروس در نظر بگیریم. ما فهرست این کسب و کار ها را در اختیار داریم و با توجه به استحقاق آنها برای دریافت این تسهیلات به آنها کمک خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید:

* کرونا (corona) فرصتی برای توسعه مشاغل خانگی است

امامدادی با اشاره به اینکه کرونا (corona) فرصتی برای توسعه مشاغل خانگی است افزود:با توجه به ممنوعیت تردد ها و تدابیر بهداشتی که برای ماندن در خانه ها اندیشیده شده است، این موقعیت می تواتد بستری مناسب برای به نمایش در آمدن خلاقیت شاغلان بخش مشاغل خانگی باشد.

* استفاده از ظرفیت و توان جهاد دانشگاهی

دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور با بیان اینکه تلاش کردیم از ظرفیت و توان جهاد دانشگاهی در شرایط کنونی به نحو مطلوب استفاده کنیم گفت:با توجه به هماهنگی ها و همکاری هایی که با جهاد دانشگاهی داشتیم توانستیم از ظرفیت مشاغل خانگی در استان های مختلف برای تولید ماسک و اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم و کادر پزشکی در زمان شیوع ویروس استفاده کنیم. در کل سعی ما این است که در هر موقعیت زمانی از پتانسیل شاغلان خانگی استقاده کنیم و ظرفیت های آنها را در عمل به مردم و مسئولین نشان دهیم.

وی افزود:در طرح ملی مشاغل خانگی ما به دنبال این هدف هستیم که مشاغل خانگی که در بازار تاثیر دارند به صورت شبکه ای فعالیت کنند و بازدهی آنها بیشتر شود. علاوه برآن توجه به اولویت ها و ظرفیت های واقعی این کسب و کار ها از اولویت های اصلی طرح توسعه مشاغل خانگی بوده است.

* بیش از ۱۶۵۰۰ شغل در ۹ استان پایلوت مشاغل خانگی

امامدادی با اشاره به اینکه تا کنون ۱۶۵۰۰ شغل در ۹ استان پایلوت که از سال ۹۶ رقم خورد به وجود آمده یادآور شد :این طرح با موفقیت های خوبی همراه بود و موجب ایجاد برند های جدید ملی شد و علاوه برآن برند های ملی قدیمی حمایت و تقویت شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز انجام می شود افزود:در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی حداقل در مرحله اول هیچگونه تسهیلاتی برای آنها درنظر گرفته نمی شود. این طرح در سه فاز انجام می شود که فاز اول شناخت ظرفیت ها و مزیت های منطقه، پتانسیل افرادی که در رشته های مختلف در آنجا وجود دارند و افرادی که می توانند در این پروسه مفید باشند است. فاز دوم تقویت افرادی است که می توانند در این طرح مفید باشند و در مباحث کارآفرینی، بازارشناسی و ... آموزش هایی در اختیار این افراد قرار می گیرد. افرادی هم که با داشتن مدارک تحصیلی بیکارند و توانایی خاصی ندارند تحت آموزش های جهاد قرار می گیرند و با توجه به توانایی ها و پتانسیل خود هدایت می شوند. مهارت های بازاریابی افرادی که محصولات سنتی و صنایع دستی تولید می کنند نیز باید تقویت شود.

وی همچنین به طرح ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار فاقد حمایت نهادهای حمایتی اشاره کرد و گفت:حدود یک سال است که طرح توانمند سازی ۶۲۰۰ زن سرپرست خانوار نیز با جهاد دانشگاهی آغاز شده است و در دست اجراست.

دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور گفت:میزان وام برای مشاغل خانگی برای اشخاص حقیقی تا سقف ۵۰ میلیون تومان شده، در حالی که قبلاً این رقم ۲۰ میلیون بود و برای فعالیت های گروهی و شبکه ای و پشتیبانی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان وام پرداخت می شود.

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش