علی ربیعی در گفتگو با ایلنا، درباره برنامه وزارت رفاه برای بهبود معیشت کارگران بازنشسته که مستمری خود را از سازمان تامین اجتماعی دریافت میکنند آنهم در شرایطی که گفته میشود صحبتهای دولت برای ترمیم مستمریها فقط شامل حال بازنشستگان کشوری و لشگری میشود و به سازمان تامین اجتماعی ارتباطی ندارد، گفت: معمولا حداقلی که به تأمین اجتماعی اضافه میکنیم بیشتر از بازنشستگان کشوری است زیرا براساس قانون کار که مزد کارگری را تعیین میکند، حداقل مستمری بازنشستگان نیز به همان نسبت افزایش پیدا میکند. این اتفاق درنهایت موجب میشود بخشی از آن کمبود جبران شود.
وی در پاسخ به این سوال که برای سال آینده چه میزان از مطالبات سازمان تامین اجتماعی ازسوی دولت پرداخت میشود، گفت: هر سال سعی کردهام تامین اجتماعیها عقب نمانند. امسال هم سعی خواهم کرد که این اتفاق نیفتد و انشاالله ۵۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان را سال آینده از دولت دریافت خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که در حال چه تعداد کارخانه به دلیل شرایط بحرانی، از طریق هیات حمایت از صنایع اداره میشوند، عنوان کرد: ما ستادهای تسهیل را تشکیل دادهایم به این معنا که اگر بنگاهی تسهیلات گرفته باشد، اقساط آن را تقسیط میکنیم یا به سازمان امور مالیاتی میگوییم به آنها فشار نیاورد تا بتوانند اقساط خود را بپردازند.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: تعدادی از بنگاهها امسال در خط قرمز بحران بودند که در حال حاضر قصد داریم آنها را از خط قرمز دور کنیم. درباره تعداد این بنگاهها و پراکندگی جغرافیایی آنها اطلاع دقیقی ندارم اما تلاش داریم آنها را تا حد امکان از بحران دور کنیم.
وی تاکید کرد: یکی از مهمترین مسائل ما جلوگیری از ریزش نیرو و تعطیلی بنگاههاست که به دلیل عواملی چون رکود طولانی مدت، عدم تغییر تکنولوژی یا مشکلاتی که در خصوصیسازی و واگذاریها برایشان به وجود آمده، تلاش کردهایم با راهاندازی ستادهای تسهیل به شکل کلینیکی در استانهای مختلف به رفع مشکلات این بنگاهها کمک کنیم.
- 16
- 2
فناوری
۱۳۹۷/۱/۳۱ - ۱۸:۳۳
Permalink