سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۲۵ - ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۷۹۳۴
بازنشستگان و مستمری بگیران

نامه تعدادی از بازنشستگان صداوسیما به علی‌عسکری

صدا و سیما,اخبار کار,اشتغال و تعاون,بازنشستگان و مستمری بگیران
جمعی از بازنشستگان سازمان صداوسیما با انتشار نامه‌ای خطاب به عبدالعلی علی‌عسکری سبت به غیرفعال کردن کارت‌های بازنشستگی برای ورود به سازمان صداوسیما، گله کردند.

به گزارش ایسنا، در متن نامه‌ای که خطاب به رییس سازمان صداوسیما نوشته، در فضای مجازی منتشر شده و نسخه‌ای از آن هم در اختیار ایسنا قرار گرفته، آمده است: 

«بسمه تعالی

جناب آقای دکتر علی‌عسکری

ریاست محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران  

سلام علیکم

همانگونه که مستحضرید مرکز جدیدالتأسیس صیانت سازمان در اقدامی نادر و استثنایی ضمن غیرفعال کردن کارت‌های بازنشستگی، ورود کارکنان بازنشسته سازمان را مشروط به آفیش کرده است. یعنی یک بازنشسته پس از سال‌ها خدمت صادقانه، به خانه اصلی خود با مراجعه‌کننده عادی که هیچگونه رابطه‌ای با سازمان نداشته یکسان تلقی می‌شود.  

حال ذکر چند نکته ضروری می‌کند:

۱. در کتاب‌های مدیریتی آمده است، مهمترین سرمایه یک سازمان، نیروی انسانی آن است؛ اما هیچ کجا ننوشته‌اند این سرمایه، تابع زمان اشتغال است و بازنشستگان را شامل نمی‌شود.

سیره عملی مقام معظم رهبری نیز نشان می‌دهد که ایشان این امر مدیریتی را در عمل به اثبات رسانده چرا که معظم‌له در سال ۱۳۹۵ از بین تمامی گزینه‌های سازمان، حضرتعالی را که علی‌القاعده در شرایط بازنشستگی قرار داشتید به ریاست رسانه‌ی ملی برگزیدند.  

۲. کسانی که امروز به هر دلیل از ورودشان به سازمان جلوگیری می‌شود در سخت‌ترین شرایط امنیتی کشور ضامن امنیت ملی در حیطه رسانه‌ای بوده‌اند. چه زمانی که گارد شاهنشاهی تهدیدشان می‌کرد صدای انقلاب را از آنتن رادیو و تلویزیون پخش نکنند، چه در دوران دفاع مقدس که دشمن بیگانه با هواپیماها و موشک های اهدایی ابرقدرت‌ها سعی در خاموش کردن آوای اراده‌ی ملی ایرانیان کرده بود همین کارکنان بازنشسته فعلی سازمان اعم از کارگر و کارمند، تکنسین و مهندس، نویسنده و پژوهشگر، خبرنگار و دبیر، گوینده و بازیگر، تهیه‌کننده و کارگردان و... بودند که با همت خویش از امنیت ملی کشور دفاع کرده‌اند. با این تفاصیل هیچ منطقی نمی‌پذیرد در دوران صلح و یا در بحبوحه‌ی جنگ نرم این نیروی آزمون پس داده، لشکری نامحرم تلقی شوند.

۳. احترام به بزرگتر، از آموزه‌های اخلاقی اسلامی است؛ شایسته است حضرتعالی که از مکتب اخلاقی آیت‌الله شاه‌آبادی برخاسته‌اید به تصمیم‌گیرندگان این حرکت نابخردانه این موضوع را یادآوری کنید که صداوسیما یک سازمان فرهنگی و به فرموده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه نظام است نه یک پادگان نظامی.

این اقدام با هر دلیلی که صورت پذیرفته باشد یک بدعت در سازمان صداوسیما محسوب می‌شود و به اعتقاد ما اهانتی به پیشینه‌ی خدمتی خدمتگذاران ملت در رسانه‌ی ملی است. لذا از جنابعالی تقاضا داریم نسبت به این حرکت غیرفرهنگی واکنش نشان دهید و ضمن لغو این تصمیم نسبت به دلجویی از بازنشستگان سازمان پیشقدم شوید.

لازم به ذکراست اگر به هر دلیلی بر این تصمیم صحه می‌گذارید، از جنابعالی دعوت می‌کنیم در یک محفل دوستانه با این جمع ضمن صرف چای در پارک ملت، تمامی کارت‌های شناسایی بازنشستگان را شخصاً از ما تحویل گرفته و ما نیز همچون سایر شهروندان در صورت مراجعه به سازمان با کارت ملی و برگه آفیش تردد خواهیم کرد.

بدیهی است که پس از جمع‌آوری امضاء و به حد نصاب رسیدن امضاءکنندگان، آن را مقامات نیز ارسال و کسب تکلیف خواهیم کرد. انشاالله.

ضمناً به دلیل عدم امکان حضور در سازمان و دیدار مستقیم شما این نامه را در فضای مجازی منتشر می‌کنیم و امیدواریم پاسخ حضرتعالی را هر چه زودتر دریافت کنیم.»

  • 26
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
بندگان خدا چه فکرکرده اید؟ خیال میکنید به محض تمام شدن خدمت درصداوسیما باید مادام العمرموردتکریم قراربگیرید؟.. من خودم مدیر کل یک سازمان بودم نگهبان درب وروذی راخودم استخدام کردم وبا پارتی بازی به اوشغل دادم بازنشسته شدم اوایل که به انجا میامدم نگهبان همان احترام قبل را داشت مدتی گذشت همان نگهبان ازجلوی پایم بلند نشد چند ماه بعد که میخواستم وارد شوم نگهبان جلویم گرفت وگفت اجازه نداری واردشوی یکی دوتا کردم به پلیس زنگ زد اره فکرکردید دنیا برای کسی ماندگار ایست
بندگان خدا چه فکرکرد...
سلام ببخشیدان نگهبان خیلی بی ادب وخیلی هم عقدای بودواصلالیاقت نگهبان شدن که هیچ لیاقت کارمندشدن نداشت چون هرکسی درهرپست ومقامی باشداحترام به بزرگترهاازدستورات دین ماهست کسی که به بزرگترهااحترام نکندشایسته رحم ودلسوزی نیست چون شمااشتباه کردین این فردرااستغدام کردین خداخواست تاخودتان متوجه اشتباه خودبشویدکه ایشان لیاقت دلسوزی نداشت که خودخدابرایش دلسوزی نکردپس شمابهتراست درکارخدادخالت نکنیددرضمن حتماشمادرزمان مدیر بودن بامراجعین همین برخوردراکردین که خداخواست متوجه شویدبی احترامی به ارباب رجوع چقدربرای ارباب رجوسخت است تاجایی که خودت تحمل نکرده وبه پلیس زنگ زدید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش