به گزارش ایسنا، ثبت جزئیات حقوق و مزایای دستگاههای اجرایی براساس ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه انجام میشود و در همین راستا سامانه ثبت حقوق و مزایا در اواخر سال ۱۳۹۶ راهاندازی شد و از ابتدای سال ۱۳۹۷ دستگاههای مشمول باید برای ورود اطلاعات حقوق اقدام میکردند.
با این وجود گزارش سازمان اداری و استخدامی نشان داد که حتی تا سال جاری تعدادی از دستگاهها و زیرمجموعههای آنها هنوز ورود اطلاعات نداشتهاند، از اینرو جهت اجرای تکلیف قانون بودجه پرداخت حقوق کارکنان مشروط به ثبت اطلاعات در سامانه شد.
میانگین حقوق دریافتی وزیر، ۲۰ میلیون
اما گزارش دریافتی ایسنا از وضعیت حقوق و مزایای ثبت شده دستگاههای اجرایی (سه قوه) به تفکیک سطح پست آنها در سال جاری حاکی از آن است که بالاترین میانگین خالص حقوق (حقوق منهای کسورات) مربوط به استاندار و همتراز آن با بیش از ۲۴.۳ میلیون تومان در هر ماه است.
میانگین خالص حقوق برای وزیران بیش از ۲۰ میلیون تومان ثبت شده و این در حالی است که میانگین خالص دریافتی معاون وزیر و همتراز آن بیش از وزیر بوده و تا ۲۱.۷ میلیون تومان اعلام شده است.
میانگین خالص پرداختی به نمایندگان مجلس نیز ۱۷.۴ میلیون تومان ثبت شده است.
براساس این گزارش میانگین خالص حقوق معاون موسسه یا معاون سازمان و همتراز آن ۱۹.۷ میلیون، مدیرکل و همتراز ۱۷.۲ میلیون، معاون مدیرکل و همتراز ۱۳.۱ میلیون تومان است.
در سایر پستها نیز میانگین خالص حقوق رئیس اداره و همتراز آن ۱۲.۸، رئیس گروه و همتراز ۱۳.۲ میلیون و کارشناس و همتراز ۹.۵ میلیون تومان ثبت شده است.
بیشترین اضافه کار برای کیست؟
در رابطه با جزئیات پرداخت حقوق در پستهای مختلف، نیز بالاترین میانگین اضافهکار برای استاندار و همتراز آن با بیش از ۷.۹ میلیون تومان اعلام شده است.
میانگین اضافهکار وزیر ۶.۱ میلیون و معاون وزیر نیز به ۶.۲ میلیون تومان میرسد که بعد از استاندار، بالاترین متوسط اضافه کار است.
بالاترین میانگین رفاهی برای معاونان وزیر و موسسات
همچنین وضعیت میانگین رفاهی پرداخت شده بین پست های مختلف نشان می دهد که رقم پرداخت شده برای وزیر و همتراز آن ۷.۴ میلیون و معاون وزیر ۱۲ میلیون تومان است ولی بالاترین میانگین به معاون موسسه با ۱۳ میلیون تومان اختصاص دارد.
میانگین رفاهی که برای نمایندگان مجلس پرداخت شده به ۸.۱ میلیون تومان میرسد و برای استاندار ۸.۵ میلیون تومان است.
- 17
- 5