یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۳ - ۰۴ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۰۹۶۱
سایر اخبار حوادث

استفاده بی رویه پیرزن از اینترنت پای او را به دادگاه باز کرد

قانون,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث امروز
مرد سالخورده که از وقت گذرانی های همسرش در فضاهای مجازی به تنگ آمده بود، به دادگاه خانواده رفت تا به زندگی مشترک ۳۰ ساله‌شان پایان دهد.

به گزارش ایران، در میان زن و شوهرهای جوانی که برای رسیدگی به دعاوی خود در راهروی شعبه ۲۶۴ دادگاه خانواده حضور داشتند، محمود مرد ۶۵ ساله و بازنشسته یک اداره دولتی ساکت و آرام در گوشه‌ای نشسته بود که با اشاره منشی دادگاه از جا برخاست و چند لحظه بعد وارد اتاق شد.

 

قاضی نگاهی به موهای سفیدش انداخت و پرسید:«پدرجان، شما چرا؟»

 

محمود با شنیدن این حرف از جا بلند شد و گفت: «آقای قاضی دیگر خسته شده‌ام. با اینکه سن و سالی از زنم گذشته دائم سرش به گوشی تلفن همراه است و برای حرف هایم تره هم خرد نمی‌کند. هر چقدر از او خواهش و تمنا کرده‌ام و هر چه بزرگ‌ترها نصیحتش می‌کنند، دست‌بردار نیست و هر روز ساعت‌ها با گوشی‌اش سرگرم است یا در فضاهای مجازی سیر می‌کند و به کلی من و پسر دانشجویمان را از یاد برده است.»

 

 

قاضی همان‌طور که سعی می‌کرد با شوخی از عصبانیت مرد کم کند، گفت:«خب شاید در فضای مجازی اخبار یا دانشی را جست‌و‌جو می‌کنندو...»

 

 

مرد سالخورده جواب داد:«دانش کدام است؟! همه‌اش در گروه‌های فامیلی مشغول غیبت و صفحه گذاشتن پشت سر دیگران هستند. من که از این گوشی‌های جدید ندارم. اما این زن هر سال یک گوشی جدید می‌خرد و با این مستمری ناچیز من هر ماه مبلغ زیادی بابت بسته‌های اینترنتی می‌دهد...»

 

 

قاضی که همچنان لبخند بر لب داشت، گفت: «فقط برای همین موضوع می‌خواهید همسرتان را طلاق دهید؟»

 

محمود کیسه نایلونی مدارکش را روی زمین گذاشت و گفت:«۳۰ سال پیش با هم ازدواج کرده‌ایم. دوره جنگ بود و شرایط اقتصادی مردم خوب نبود، اما من برایش سنگ تمام گذاشتم و جشن مفصلی گرفتم. آن وقت‌ها جدا از کارمندی، یک مغازه کوچک زرگری داشتم که عصرها به آنجا می‌رفتم و مشغول کار می‌شدم. در تمام آن ده، دوازده سال اول زندگی وضعمان خوب بود و درآمد خوبی داشتم، اما بعدها به خاطر نوسانات ارزی ضرر کردم و مغازه را فروختم.

 

 

بعد از آن، دعواها و اختلاف‌های ما شروع شد. در همان شرایط پسرمان هم بزرگ‌تر شده و هزینه تحصیلش هم بالا رفته بود. همسرم خانه دار بود و نمی‌توانست با حقوق کارمندی زندگی را اداره کند. برای همین کارش شده بود غرولند و سرکوفت زدن. تا اینکه ۱۰ سال پیش گفت: «مهریه‌ام را بده.» من هم دار و ندارم را که یک آپارتمان بود، به نامش کردم. اما باز هم دست از سرم برنداشت هر روز بهانه تازه‌ای پیدا می‌کند تا سرزنشم کند. از وقتی هم که گوشی هوشمند خریده نه به کارهای خانه می‌رسد و نه دو کلام می‌توان با او حرف زد. از صبح تا شب به گوشی‌اش چسبیده و از گروه‌های فامیلی گرفته تا گروه‌های گردشگری و لطیفه گویی تا اخبار علمی در همه جا عضو است و خیال می‌کند دانشمند شده، دلش می‌خواهد همه را نصیحت کند...»

 

 

قاضی نگاهی به مدارک پرونده انداخت و به مرد گفت:«با توجه به اینکه ابلاغ دادخواست طلاق شما به دست همسرتان رسیده، اما در جلسه حضور پیدا نکرده است. با پرداخت کلیه حق و حقوق ایشان می‌توانم رأی طلاق شما را صادر کنم. یعنی شما باید مهریه همسرتان معادل ۵۰ سکه طلا و اجرت المثل ۳۰ سال زندگی مشترک که می‌شود حدود ۲۰ میلیون تومان و نفقه ایام عده را بپردازید. فعلاً دو قبض ۳۵ هزار تومانی به همراه نظر دو داور بیاورید تا ضمیمه درخواست شما کنم.»

 

 

محمود که زیر لب داشت عددها را با هم جمع می‌کرد، بلند شد و گفت: «آقای قاضی من الان ۷۰ هزار تومان ندارم. می‌شود بعداً آن قبض‌ها را بیاورم؟» قاضی که موفق شده بود نظر پیرمرد را برای طلاق همسرش عوض کند، ادامه داد: «پدرجان؛ شما که پرداخت ۷۰ هزار تومان برایتان مشکل است، چطور می‌خواهید هفتاد، هشتاد میلیون تومان به همسرتان بدهید؟ خانه را هم که قبلاً به نام ایشان کرده اید. آیا فکر آن را کرده اید که بعد از جدایی کجا می‌خواهید زندگی کنید؟»

 

 

مرد سالخورده که انگار تازه متوجه ماجرا شده بود، پس از مکثی کوتاه، همان‌طور که به فکر فرو رفته بود از قاضی اجازه خواست یک هفته بعد به دادگاه بیاید تا بتواند در این مدت درباره طلاق دادن همسرش فکر کند. قاضی هم پرونده او را کنار گذاشت و گفت: «اگر یک هفته بعد نیامدید، پرونده شما را مختومه اعلام می‌کنیم.» پیرمرد هم کیسه مدارکش را برداشت، دستی به موهای سفیدش کشید و از دادگاه خارج شد. 

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش