یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۵ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۲۸۸۱
جرم و جنایت

رئیس دزدان بار دوم نتوانست فرار کند

۵۰ شلیک دزد هفت تیرکش در محاصره پلیس

بازداشت دزدان مسلح,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
دزد مخوف وقتی در صحنه سرقت توسط پلیس محاصره شد با شلیک های وحشیانه توانست فرار کند.

اوایل آبان امسال ماموران پلیس کرج از حضور دزدان در یک ساختمان اطلاع یافتند و تیمی از ماموران برای دستگیری دزدان وارد عمل شدند.

درهای قفل

اهالی ساختمان با اطلاع از حضور دزدان در طبقه سوم از خانه‌های شان بیرون آمدند و درهای خروجی ساختمان را تا حضور ماموران قفل کردند که خیلی زود تیمی از ماموران کلانتری  ۱۳ کرج در محل سرقت حضور یافت.

ماموران با اطمینان از حضور دزدان در ساختمان از یکی از همسایه ها خواستند تا ریموت در ورودی را بزند تا ماموران با خودرو وارد حیاط خانه شوند.

تیراندازی به سمت پلیس

یکی از همسایه ها با ریموتی که در دست داشت در پارکینگ را باز کرد همزمان خودروی ماموران قصد ورود به حیاط خانه را داشت که دزدان به سمت خودروی ماموران حرکت کردند و در این صحنه ناگهان یکی از آن ها که تفنگ به دست داشت شروع به تیراندازی به سمت خودروی پلیس کرد.   ماموران نیز به شلیک چند تیرهوایی اقدام کردند اما دزدان که قصد تسلیم شدن نداشتند با تیراندازی‌های شان به سمت پلیس سوار بر خودروی پژو ۲۰۶ سفید رنگ به سرعت پا به فرار گذاشتند.

تحقیقات ویژه پلیس

با توجه به فرار دزدان مسلح، تیمی از ماموران پلیس آگاهی کرج برای شناسایی و دستگیری دزدان مسلح خانه ها وارد عمل شدند. کارآگاهان در گام نخست تحقیقات پی بردند اعضای این باند که سه مرد هستند با تخریب درهای ورودی خانه‌ها اقدام به سرقت از خانه های لوکس و گران قیمت می کنند که در آخرین سرقت‌شان وقتی ماموران کلانتری را پیش روی خود مشاهده می کنند با تیراندازی به سمت ماموران موفق به فرار می‌شوند.

تیم پلیسی در ادامه با اقدامات فنی و پلیسی توانست  سارق مسلحی را که به سمت ماموران تیراندازی کرده است، شناسایی کند و همین کافی بود تا کارآگاهان تحقیقات خود را برای ردزنی مخفیگاه علیرضا متمرکز کنند.

سه روز از ماجرای تیراندازی دزدان مسلح گذشت تا این که ماموران توانستند مخفیگاه علیرضا را در منطقه ملارد ردزنی کنند و با توجه به مسلح بودن این سارق و احتمال فراری شدن وی، ماموران خانه او را تحت محاصره قرار دادند.

بازداشت دزد هالیوودی

کارآگاهان روز چهارشنبه هشتم آبان امسال در ابتدا مخفیگاه علیرضا را تحت محاصره قرار دادند و عملیات دستگیری کلید زده شد که در این صحنه سارق مسلح متوجه حضور ماموران شد و شروع به تیراندازی به سمت ماموران کرد.

صدای تیراندازی ترس و وحشت را به دل اهالی محل انداخته بود و ماموران که همه حرکات علیرضا را تحت نظر داشتند با خونسردی و قدم به قدم خود را به علیرضا نزدیک کردند و این در حالی بود که علیرضا قصد فرار از پشت بام ساختمان چهار طبقه را داشت اما راه‌های فرار بسته بود.

دزد مسلح که قصد تسلیم شدن نداشت نزدیک به ۵۰ گلوله به سمت ماموران شلیک کرد که در آخر ماموران در عملیاتی هوشمندانه موفق به زمینگیر کردن علیرضا شدند و تیم پلیسی در بازرسی از مخفیگاه این سارق سابقه دار دستگاه فلزیاب و تفنگ سارق سابقه دار را به دست آوردند.

ماموران در ادامه پی بردند که این سارق چند خودروی لوکس از قبیل پورشه، آزرا، اپتیما، پرشیا، پژو ۲۰۶  و ۴۰۵ دارد که در چند پارکینگ آن ها را پنهان کرده و ارزش سرقت هایش در ۱۳ سرقت بیش از پنج میلیارد تومان اعلام شده است.

گفت وگو با دزد مسلح

علیرضا ۳۱ ساله که سابقه های زیادی در پرونده اش دارد ادعا می کند به خاطر بی پولی دست به این سرقت‌ها زده و به قول خودش دیگر سرش به سنگ خورده است و دیگر نمی خواهد دزدی کند.

سابقه داری؟

بله، سابقه درگیری و حمل سلاح و سرقت.

آخرین بار کی زندان بودی؟

سال ۹۴ از زندان آزاد شدم.

شغل؟

در خرید و فروش خودرو دلالی می کردم.

چرا دوباره دزدی کردی؟

نیاز به پول داشتم.

 نقشه سرقت را چه کسی طراحی کرد؟

دو نفر از دوستانم به سراغم آمدند و پیشنهاد این دزدی ها را دادند.

بدون هیچ مخالفتی پذیرفتی؟

بله، چون نیاز به پول داشتم پیشنهادشان را پذیرفتم.

تفنگ را از کجا تهیه کردی؟

چندی قبل در یکی از شهرهای مرزی خریدم.

چرا؟

به خاطر درگیری خریده بودم که از آن استفاده نکردم.

تفنگ همیشه در سرقت ها همراهت بود؟

نه، فقط در آخرین سرقت همراهم بود.

شیوه و شگرد؟

درهای خانه ها را تخریب می کردیم و وارد خانه ها می شدیم.

چطور خانه ها را شناسایی می کردی؟

خاموش بودن چراغ خانه ها ما را به سمت آن ها می کشاند و چند دقیقه ای منتظر می‌ماندیم و اگر چراغ‌ها روشن نمی شد یکی از همدستانم از بالای دیوار وارد حیاط خانه   می شد و در را برای ما باز می کرد و سپس ما برای سرقت وارد ساختمان می‌شدیم.

فکر می کردی دستگیر شوی؟

بله، مطمئن بودم.

پس چرا دزدی کردی؟

ندانم کاری کردم.

ازدواج کردی؟

بله، زن و بچه دارم.

خوب به فکر آن ها نبودی که دستگیر شوی؟

اتفاقیه که افتاده و دیگر نمی توان کاری کرد.

شنیدم به سمت ماموران تیراندازی کردی؟

در زمان سرقت وقتی پلیس را پیش روی خود دیدم چند گلوله به سمت زمین و خودرو تیراندازی کردم که توانستیم فرار کنیم موقع دستگیری هم به سمت ماموران شلیک نکردم و به سمت هوا و اطراف آن ها تیراندازی کردم.

اگر کسی کشته می‌شد چه کار می‌خواستی بکنی؟

فعلا که به کسی تیر نخورده است.

آزاد شوی دوباره سرقت می کنی؟

نه، دیگر سنم زیاد شده و این کار را نمی‌کنم.

بعد از آزادی چه کار می کنی؟

کارگری می کنم ولی دزدی نه.

چه تضمینی است که دیگر دزدی نکنی؟

پشیمانم و سرم به سنگ خورده است.

همدستانت کجا هستند؟

فراری هستند و نمی دانم به کجا فرار کردند.

می دانی به خاطر تیراندازی هایت اهالی محل هنوز ترس و وحشت دارند؟

اشتباه کردم و پشیمانم.

حرف آخر؟

پشیمانم و دیگر دزدی نمی کنم.

بنا بر این گزارش، تحقیقات پلیسی برای دستگیری دو همدست فراری متهم ادامه دارد و بازپرس پرونده با تقاضای چاپ عکس متهم خواست تا کسانی که از سوی این سارق مسلح هدف سرقت قرار گرفته‌اند به پلیس آگاهی کرج مراجعه کنند.

تحلیل کارشناس

وقتی قبح خلاف ریخته می شود

دکتر قربانعلی ابراهیمی جامعه شناس و استاد دانشگاه

اصلی‌ترین ریشه تکرار جرم برای برخی مجرمان و این که بعد از آزادی با شجاعت و جسارت بیشتری مرتکب خلاف می شوند این است که قبح خلاف در زندان برای آن ها شکسته می شود. در این افراد وجدان برای همیشه خاموش می شود و با ورود به جامعه در نخستین برخورد یا انگی که به آن ها زده می شود سمت خلاف کشیده می‌شوند و ترس شان از تکرار بزه می ریزد.

علت وقوع جرم نیز در این مجرمان بی تاثیر نیست و تا زمانی که علت وقوع جرم وجود داشته باشد، با وجود اعمال انواع مجازات‌ها باز هم جرم از سوی مجرمان تکرار می‌شود تا حدی که زندان رفتن برای شان به شکل یک عادت درمی آید. یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید به آن توجه شود مبارزه با علت وقوع جرم به شمار می رود که باعث می‌شود مجرم نیز خود معلول این علت شود. مسئله مهم دیگر نظارت‌هایی است که بعد از مجازات فرد متهم یا حبس وی باید در نظر گرفته شود. یعنی سیستم به‌گونه‌ای تنظیم شود که مرتکب جرم بعد از آزادی از زندان هم تا مدتی تحت نظارت باشد.

نظارت روی مجرمان سبب می شود گرایش شان به جرم کمتر شود اما اگر نظارت کافی روی برخی مجرمان وجود نداشته باشد بعد از آزادی از زندان باز هم به سادگی مرتکب رفتارهای ضداجتماعی سنگین تر می شوند. برای پیشگیری  از تکرار جرم و کاهش جسارت مجرمان لازم است بعد از آزادی از زندان و رهایی در جامعه آموزش های لازم برای تصحیح سبک زندگی به آن ها تعلیم داده شود. جرئت‌ورزی و به عبارت دیگر، داشتن قاطعیت مبتنی بر اعتماد به ‌نفس  یا جسارت های خطرناک که منتهی به بزهکاری و خلاف های سنگین می شود همیشه در زندگی مثبت و خوب تلقی نمی شود بلکه ترس نیز مقوله ای است که نباید به طور کامل در افراد از بین برود. افرادی که جسارت کمتری دارند در دوحوزه دچار مشکل هستند نخست این که آن ها خودشان را از دیگران جدا می‌کنند و برای  برقراری اولین ارتباط با دیگران راحت نیستند.

زمانی هم که با فرد مد نظر وارد گفت وگو می‌شوند، حرف کم می‌آورند و نمی‌توانند علاقه خود را به فرد مقابل نشان بدهند. این افراد اگر وارد زندان شوند و ترس شان از نظارت اجتماعی و قوانین بریزد قطعا مجرمان خطرناک‌تری می شوند که دست به هر جرم و بزه خشونت آمیزی می زنند. مشکل بعدی افراد با جرئت ورزی کم  این است که اجازه می‌دهند دیگران از آن‌ها حداکثر سوء‌استفاده را بکنند و به هر خواسته و پیشنهاد غیرمنطقی جواب مثبت بدهند و این افراد نیز علاوه بر مشکلات فردی مسائل اجتماعی سنگینی را نیز رقم می زنند. جسارت و جرئت‌ورزی در حد میانه باید باشد زیرا افراط و تفریط در این مسئله خطرناک و آسیب زا به شمار می رود و فرد در این حالت یا قربانی می شود یا متهمی است که انگ جنایتکار به او زده می شود.

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک فرد جرئت‌ورز و جسور داشتن اعتماد به نفس کافی و آموزش مهارت های لازم برای یک زندگی سالم است،  زیرا اگر فرد جسارت بیش از حد داشته باشد ستیزه جو می شود و دست به رفتارهای بی رحمانه می زند.

khorasannews.com
  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش