چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۲۰:۱۱ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۲۱۰۹۰
اخبار بازار خودرو

اتمام حجت مدیرعامل ایران خودرو با حواله‌داران پژو پارس/ پارس نداریم، خودروی گران‌تر بگیرید!

پژو پارس,اتمام حجت مدیرعامل ایران خودرو با حواله‌داران پژو پارس
طبق مصاحبه اخیری که از علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو منتشر شده است، او ضمن تکذیب هرگونه احتمال ادامه تولید پژو پارس گفت: «پژو پارس نداریم؛ به جای آن سورن پلاس و پژو ۲۰۷ بگیرید.»

به گزارش تجارت نیوز، تولید پژو پارس در حال حاضر به گره کوری تبدیل شده است که گویی راه‌حلی برای آن وجود ندارد. معلوم نیست که سازمان استاندارد در نهایت با ادامه تولید این سدان ۲۳ ساله محبوب بازار موافق است یا اینکه قرار است مجوز تولید خودرو تا انتهای سال جاری متوقف شود.

اخیراً یک فایل ویدئویی منتسب به علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو، در سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی خودرویی دست به دست می‌شود که او خطاب به یکی از مشتریان پژو پارس می‌گوید: «شما خودرو را برای منافع خود می‌خواهید. پژو پارس را از کارخانه ۳۰۰ میلیون تومان می‌خرید و در بازار ۷۰۰ میلیون تومان می‌فروشید! اگر قصد مصرف آن را دارید می‌توانید سورن پلاس و پژو ۲۰۷ را با وام ۱۰۰ میلیون تومانی خریداری کنید.».

وی در ادامه اظهار می‌کند که هیچ امیدی برای ادامه تولید این خودرو وجود ندارد و تمامی حواله‌داران پژو پارس باید نسبت به تبدیل خودروی ثبت‌نامی اقدام کنند.

البته تجارت‌نیوز صحت و سقم این ویس ویدئویی را تائید یا رد نمی‌کند و صرفاً برای اطلاع‌رسانی به بازنشر آن پرداخته است. تا این لحظه ایران خودرو نیز در قبال انتشار این ویدئو سکوت کرده و خبری از تکذیب آن نیست.

این شرکت اخیراً ادعا کرد که قصد تحویل خودروهای ثبت‌نامی را به خریداران دارد؛ اما نهادهای مربوطه مجوز ادامه تولید پژو پارس را صادر نمی‌کنند.

در حالی که این سازمان بارها در مورد تمدید نشدن مجوز تولید خودروی پارس برای سال آینده هشدار داده بود، ایران خودرو با بی‌توجهی به موضوع فوق، فروش پژو پارس را برای سال ۱۴۰۲ و سال آینده آغاز کرد، اما حالا که گویی از تمدید مجوز تولید پشیمان شده، سازمان استاندارد و سامانه یکپارچه را مقصر می‌داند!

این شرکت اعلام می‌کند که به غیر از محصول فوق، سایر خودروهای ایران خودرو هیچ مشکلی برای تحویل ندارند و حواله‌داران پژو پارس می‌توانند با دریافت وام به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان نسبت به تبدیل خودرو به محصولاتی همچون سورن پلاس و پژو ۲۰۷i اقدام کنند.

در حالی که استاندارد و ایمن بودن بدنه این خودروها نیز در هاله‌ای از ابهام بوده و حتی محصول سورن پلاس این شرکت از لحاظ مشخصات فنی و پلتفرم استفاده‌شده، دقیقاً با پژو پارس XUP مشابه است؛ دلیل غیراستاندارد بودن پارس و استاندارد بودن سورن پلاس کمی عجیب به نظر می‌رسد.

از سوی دیگر بسیاری از افرادی که سال گذشته خودروی پژو پارس را ثبت‌نام کردند، به دلیل قیمت پایین این خودرو با دیگر محصولات، تصمیم به خرید آن گرفته بودند. در صورتی که مبلغی اضافی برای پرداخت داشتند، احتمالاً خودروهای رده بالاتر این شرکت را برای خرید انتختاب می‌کردند.

نکته دیگر این است که به‌رغم ادعای مدیرعامل ایران خودرو مبنی‌بر مشکل نداشتن تحویل خودروهای سورن پلاس، بسیاری از حواله‌داران این محصول نیز از تأخیر دو ماهه و سه ماهه تحویل خودروی موردنظرشان خبر می‌دهند.

حالا با گذشت حدود دو ماه، هنوز هم تکلیف حواله داران پژو پارس مشخص نیست و این افراد در بلاتکلیفی کامل به سر می‌برند، اما آن‌طور که مشخص شده باز هم چوب بی‌برنامگی ایران خودرو یا سایر شرکت‌های بزرگ را مصرف‌کننده نهایی می‌خورد.

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش