خانه های بزرگ:
بدون شک خانه های بزرگ مزیت های زیادی دارند از جمله آنها می توان به قسمت های مختلف اشاره کرد که دارای استفاده های چندمنظوره هستند. باید توجه داشت که بزرگ بودن فضای منزل هرگز به معنای شلوغ کردن و هرج و مرج نیست، افراد نباید از وسایل تزئینی بیش از حد استفاده کنند بلکه باید با رعایت اصول دکوراسیون فضایی شاد، شیک و راحت داشته باشند.
افزایش جمعیت و گسترش آپارتمان نشینی موجب شده بیشتر خانه ها فضای کمی داشته باشند با این وجود چیدمان خانه های کوچک و نقلی راحت تر خواهد بود، اما همانطور که اشاره شد منازل بزرگ مزیت های زیادی دارند که نمی توان آنها را نادیده گرفت. در ادامه چند مدل دکوراسیون منازل بزرگ آورده شده است.
نکات دکوراسیون خانه های بزرگ:
فضاهای مجزا تعریف کنید:
درباره دکوراسون نشیمن بزرگ باید خلاقیت را به کار گرفت، با توجه به اندازه و شکل هر اتاق استفاده های متنوعی می توان از آنها کرد. یک اتاق نشمین می تواند به بخش های مختلفی تقسیم شود که هرکدام از آنها دارای کاربری مخصوص به خود هستند، برای مثال می توانید بخشی از اتاق را به دورهمی و گفتوگو، بخشی به تماشای تلویزیون، میز ناهاخوری، مطالعه و سرگرمی و بازی اختصاص دهید. پیش از هرگونه اقدامی باید به چگونگی استفاده از فضا فکر کنید و سپس دست به اقدام بزنید.
فضا را از لحاظ بصری تقسیم بندی کنید:
برای این منظور شما می توانید از فرش، پرده مبلمان یا کاغذ دیواری استفاده کنید. ایده ها متنوع برای تقسیم فضای نشمین وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید. مبل های شزلون به خوبی مانند یک پارتیشن عمل می کنند و فضای نشمین را به بخش های مختلفی تقسیم می کنند، استفاده از مبلمان ال هم برای تقسیم بندی فضا ایده مناسبی خواهد بود.
مبلمان ال می تواند به راحتی فضای نشیمن و ناهارخوری را از هم جدا کند. یکی دیگر از ایده های جالب در این خصوص استفاده از میز کنسول است که می توانید مبل را در وسط اتاق و میز کنسول را پشت سر آن قرار دهید.
توجه به مقیاس بخش های مختلف خانه:
اتاق نشیمن بزرگ با مبلمان ساز کوچک فضای ناهماهنگی را ایجاد می کند، مبلمان ال بهترین انتخاب برای اتاق نشیمن بزرگ هستند زیرا می توانند به راحتی فضای بزرگ را پر کرده و به عنوان پارتیشن هم عمل می کنند. در این خصوص بهتر است سعی کنید از کاناپه و میزهای جلومبلی با اندازه های بزرگ استفاده کنید.
توجه به رنگ ها:
طیف رنگی روشن می تواند نور را منعکش کند پس فضا را بزرگ تر جلوه خواهد داد، این درحالی است که رنگ های تیره فضای اتاق را کوچک تر نمایش می دهند، پس بهتر است برای دیوارهای فضای بزرگ از طیف رنگی گرم و تیره مانند سبز تیره، قهوه ای ملایم و آبی سیر استفاده کنید.
استفاده از ایده های کاربردی در دکوراسیون خانه بزرگ مدرن:
یکی دیگر از ایده های جذاب برای دکوراسیون خانه های بزرگ به خصوص در قسمت آشپزخانه استفاده از سطوح براق مانند کفپوش یا کابینت است. برای آشپزخانه های بزرگ غالبا از سنگ های گرانیتی، استیل و طرح های کرومیومی بر روی سطوح و اپن ها استفاده می شود.
توجه به ترکیبات ناهماهنگ:
ترکیبات ناهماهنگ مانند میز چوبی کرم رنگ در کنار صندلی های مخمل مشکی برای میزناهاخوری می تواند جلوه مدرن تری به فضای شما بدهد. وسایلی که دارای بافت طبیعی هستند فضای خانه مدرن شما را در کنار سادگی زیباتر خواهند کرد برای مثال استفاده از لوسترهایی که بافت طبیعی چوبی دارند موجب دلنشین تر شدن فضای آشپزخانه خواهد شد.
گل و گیاه:
یکی دیگر از ایده های کاربردی برای دکوراسیون منازل بزرگ و مدرن توجه به گل و گیاه طبیعی است. این موضوع فضای خانه را با طراوت تر و شاداب تر نشان می دهد.
باید توجه داشت که ایجاد یک دکوراسیون داخلی زیبا و شیک کار راحتی نیست زیرا خانه هایی که دارای متراژ بالایی هستند معمولا به صورت لاکچری ساخته می شوند پس نیاز به دقت و خلاقیت بالایی برای دیزاین و طراحی دارند.
طراحی خانه های بزرگ به سبک سلطنتی:
جهت دکوراسیون داخلی خانه های بزرگ که به سبک کلاسیک، سلطنتی یا مدرن طراحی می شوند نمی توان از همه نوع رنگی استفاده کرد بلکه طیف رنگی انتخاب شده باید مشکی، سفید، استخوانی، بژ، قهوه ای و طلایی باشد. از همان ابتدا زمانی که رنگ طلایی را دیده می شد ناخودآگاه احساس لوکس و لاکچری بودن به فرد منتقل می شد، امروزه هم همینطور است و بدون شک دکوراسیون داخلی خانههای لاکچری و شیک از این رنگ استفاده می کنند.
تاثیر رنگ در معماری سلطنتی:
پس یکی از ویژگی های مهم و تاثیرگذار در خانه های ساده، شیک اما لاکچری استفاده درست از رنگ ها است، شما نباید از هر رنگی در هر فضایی استفاده کنید و البته رنگ طلایی هم باید سرآمد باشد.
گچبری یا پتینه کاری با طلا:
گاهی در معماری داخلی منازل لاکچری از هیچ گونه رنگ یا مبلمانی استفاده نمی شود بلکه جزئیات آنها را زیبا می کند. این مدل خانه ها غالبا با استفاده از گچبری های خاص طراحی و دیزاین می شوند و دارای متراژ بالایی هم می باشند.
پس یکی دیگر از ویژگی های مهم خانه های لوکس گچ بری در سقف و ستون ها است، که انواع پتینه کاری با استفاده از ورق های طلا آنها را تکمیل می کنند. در برخی از خانه های مدرن نیز دارای ابزارکاریهای لوکس و شیکی نیز هستند که این خانهها را از دیگر خانهها متمایز کرده اند.
وسایل لوکس:
خصوصیت بعدی مربوط به استفاده از مبلمان، پرده، فرش، اکسسوری و انواع وسایل لوکس دیگر است. خانه های بزرگ فضای زیادی دارند پس هماهنگی این عناصر در کنار همدیگر کار آسانی نخواهد بود بهتر است از یک معمار داخلی برای دیزاین دکوراسیون داخلی شیک و لوکس کمک بگیرید.
پس اگر به معماری لوکس علاقه دارید از خریدن مبلمان کلاسیک خودداری کنید و به دنبال مبلمانی با طراحی لوکس و مصالحی مانند چرم که نشانه تجمل گرایی است باشید. درصورتی که از دکوراسیون کلاسیک استفاده کردید از مبلمان سلطنتی استفاده نکنید.
مصالح لوکس و لاکچری:
یکی دیگر از موارد طراحی شیک منزل استفاده از مصالح لوکس و لاکچری است که باید به صورت کاملا حرفه ای و با نهایت ظرافت اجرا شود. از جمله مصالح لوکس و لاکچری می توان به سنگ مرمر و مصالح براقی مانند سرامیک و کاشی با ابعاد بزرگ و طرحهای لاکچری اشاره کرد. پس برای تزئین منازل بزرگ به سبک لوس بهتر است از بهترین مصالح استفاده شود.
استفاده از المان های خاص:
خانه های بزرگ که به سبک لاکچری و لوکس دیزاین می شوند دارای اتاقها، سرویس بهداشتی، حمام، لابی و فضاهای لاکچری دیگر هستند که برای هرکدام از آنها طراحی خاصی درنظر گرفته می شود، البته هر فضا با کل خانه تناسب هم دارد.
یکی از المان هایی خاصی که برای دکوراسیون منازل بزرگ زیاد استفاده می شود پنجره های بزرگ، قدی و سراسری هستند که موجب وارد شدن نور زیادی به منزل می شود درنتیجه دکوراسیون داخلی فضایی باز، دلباز و لوکس ایجاد می کند، پس اگر تصمیم دارید که طراحی دکوراسیون خود را به سبک لاکچری انجام دهید از پنجره های بزرگ و قدی استفاده کنید.
اتاق خواب لوکس:
خانه های بزرگ اتاق خواب های زیاد و متنوعی دارند که معمولا ابعاد همه آنها بالا است به طوری که می توان از آنها به عنوان یک اتاق مستر استفاده کرد. در اتاق خواب های مستر در خانه های لوکس از مبلمان لوکس در کنار رنگ طلایی استفاده می شود که می تواند دکوراسیون داخلی را خاص تر نمایش دهد.
گردآوری: بخش دکوراسیون سرپوش
- 18
- 4