تمیز کردن ماشین لباسشویی:
ماشین لباس شویی به عنوان دستگاهی که برای شستن لباس ها استفاده می شود پس باید خودش هم تمیز باشد، بهترین را تمیز ماندن لباس شویی برنامه ریزی برای انجام این کار است. در صورتی که این کار را انجام دهید جرمی باقی نمی ماند و لباس شویی شما به خوبی کار می کند.
تمیز نکردن لباسشویی موجب می شود که مکانی برای رشد باکتری، قارچ و ویروس ها ایجاد شود، همین موقعیت امکان ابتلای افراد خانواده را به بیماری های پوستی افزایش می دهد که بسیار ناهنجار است.
درصورتی که از لباس شویی بویی نامطبوع احساس می کنید حتما لباسشویی جرم دارد و با احتمال زیادی میکروب ها در حال جولان دادن هستند. میکروب های لباس شویی برای کودکان زیر ۸ سال بسیار مضر هستند و ممکن است به قدری قوی باشند که موجب بیماری شوند. جای نگرانی وجود ندارد شما می توانید با راهکارهای ساده ای جرم های لباس شویی را از بین ببرید.
آموزش نحوه جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی:
بعد از گذشت مدت زمانی معین استفاده از ماشین لباس شویی منجر به ایجاد جرم و رسوب می شود در نتیجه باید قسمت های مختلف را جرم گیری کنید. در ادامه به توصیف قسمت های جرم گرفته و نحوه پاک کردنشان می پردازیم:
بدنه ماشین لباسشویی:
بدنه ماشین لباس شویی ممکن است باکتری های محیطی را به خود جذب کنند، از این منشا آلودگی هستند. تمیز کردن قسمت خارجی دستگاه در از بین بردن بوی بد ماشین لباس شویی موثر است.
درب:
این قسمت از ماشین را با استفاده از اسفنج، سرکه یا مواد شوینده به راحتی می توان تمیز کرد.
لاستیک درب:
این قسمت معمولا تمیز نمی شود به همین دلیل محلی برای تجمع کپک، رسوبات، باکتریها و باقیمانده مواد شوینده است. شما می توانید با استفاده از اسفنج و سرکه ضدعفونی درب لاستیکی را تمیز کنید. بهتر است بعد از هربار شستوشوی لباس لاستیک را با پارچه خشک کنید.
محفظه مواد شوینده:
برای تمیز کردن این قسمت می توانید از سرکه یا مواد شوینده و مسواک استفاده کنید.
فیلتر:
یکی از آلوده ترین قسمت های لباس شویی که محلی برای تجمع پرزهای لباس است. با کمک دفترچه راهنمای لباسشویی فیلتر را باز کرده و زباله های آن را خالی کنید سپس با استفاده از مسواک و مواد جرمگیر آن را ضدعفونی کنید.
محفظه دیگ:
محفظه لباس شویی به دلیل اینکه با لباس ها تماس مستقیم دارند منشاء اصلی بوی نامطبوع و جذب باکتری هستند؛ پس نسبت به سایر قسمت های دستگاه به جرم گیری نیاز بیشتری دارد. محفظه ماشین لباس شویی را می توان با استفاده از انواع محلولهای طبیعی و شیمیایی مانند محلول سرکه و جوش شیرین یا پودر و قرص جرمگیر تمیز کنید.
راه های تمیز کردن ماشین لباس شویی:
جرم گیری با سرکه و جوش شیرین:
یکی از کارآمدترین روش های پاکسازی جرم های لباس شویی استفاده از سرکه و جوش شیرین است. استفاده از این روش بسیار مقرون به صرفه است و تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. برای اجرای این روش ابتدا باید یک ظرف آب گرم بردارید و نصف لیوان سرکه و یک قاشق چایی خوری جوش شیرین به آب اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن تمام مواد محلولی به دست می آید که شما می توانید برای تمیز کردن لباس شویی از آن استفاده کنید. این محلول بسیار قوی است و جرمگیری مناسبی دارد. با استفاده از این محلول بوی نامطبوع لباس شویی از بین می رود و لباس ها مجددا می توانند بوی خوبی داشته باشند.
دستمال خود را به مواد آغشته کنید و تمامی جرم ها را با استفاده از این محلول پاک کنید. راه های دیگری نیز برای شما وجود دارند که می توانید این محلول را در بخش مایع لباسشویی ریخته و لباسشویی را با یک برنامه بدون دور تند تنظیم کنید ۲ ساعت منتظر بمانید تا تمامی درز و سوراخ های لباس شویی پاک شوند. بعد از اینکه شست و شو به اتمام رسید درب دستگاه را باز بگذارید و داخل را به آرامی اسفنج بکشید.
استفاده از این محلول هر دوماه یکبار باعث می شود عملکرد لباس شویی به خوبی حفظ شوند و لباس هایتان نیز تمیز بمانند.
جرم گیری با قرص جرم گیر:
یکی دیگر از دلایلی که جرم و لباس شویی ایجاد می شود پودرهای لباس نامرغوب است. پودرهایی با کیفیت نامناسب جرم را داخل لباس شویی و بخش های دیگر ایجاد خواهد شد که به سادگی پاک نمی شوند. از طرفی نمی توان با توجه چرک لباسها و رطوبتی که در ماشین لباسشویی باقی میماند؛ انتظار داشت که لباسشویی جرم نگیرد. همین موضوع سبب می شود که لباس های دیگر داخل لباسشویی بوی بدی بگیرند و به خوبی هم تمیز نشوند.
در این زمان لباسشویی باید با استفاه از جرم گیر تمیز شوند یکی از بی دردسر ترین راه ها برای جاهایی که دستمان نمی رسد به خوبی تمیز کنیم استفاده از قرص های جرمگیر است. این قرص ها به سادگی در هر فروشگاهی وجود دارند. برای ایجاد تاثیر بیشتر قرص ها را تهیه کنید، بهتر است دو عدد را داخل لباسشویی انداخته تا همه اجزا به طور کامل جرم گیری شوند.
گردآوری: بخش مهارتهای زندگی سرپوش
- 14
- 6