سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۸۰۰۲۱

راهکارهای تمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی

تمیز کردن ماشین لباسشویی,جرم گیری ماشین لباسشویی,لباسشویی را چگونه تمیز کنیمتمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی
یکی از پرکاربردترین وسایل خانه بدون شک ماشین لباس شویی است، اگر حتی یک روز تجربه خراب شدن ماشین لباس شویی را داشته باشید درصورتی که مراقبت های مناسب برای تمیز کردن و جرم گیری این دستگاه انجام شود تا سالیان سال می توانید از لباس شویی خود استفاده کنید. در این مطلب سرپوش انواع روش های تمیز کردن و جرمگیری لباسشویی را توضیح داده ایم.

تمیز کردن ماشین لباسشویی:

ماشین لباس شویی به عنوان دستگاهی که برای شستن لباس ها استفاده می شود پس باید خودش هم تمیز باشد، بهترین را تمیز ماندن لباس شویی برنامه ریزی برای انجام این کار است. در صورتی که این کار را انجام دهید جرمی باقی نمی ماند و لباس شویی شما به خوبی کار می کند. 

تمیز نکردن لباسشویی موجب می شود که مکانی برای رشد باکتری، قارچ و ویروس ها ایجاد شود، همین موقعیت امکان ابتلای افراد خانواده را به بیماری های پوستی افزایش می دهد که بسیار ناهنجار است. 

درصورتی که از لباس شویی بویی نامطبوع احساس می کنید حتما لباسشویی جرم دارد و با احتمال زیادی میکروب ها در حال جولان دادن هستند. میکروب های لباس شویی برای کودکان زیر ۸ سال بسیار مضر هستند و ممکن است به قدری قوی باشند که موجب بیماری شوند. جای نگرانی وجود ندارد شما می توانید با راهکارهای ساده ای جرم های لباس شویی را از بین ببرید. 

تمیز کردن ماشین لباسشویی,جرم گیری ماشین لباسشویی,راهکارهای تمیز کردن لباسشوییراه های مختلف تمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی

آموزش نحوه جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی:

بعد از گذشت مدت زمانی معین استفاده از ماشین لباس شویی منجر به ایجاد جرم و رسوب می شود در نتیجه باید قسمت های مختلف را جرم گیری کنید. در ادامه به توصیف قسمت های جرم گرفته و نحوه پاک کردنشان می پردازیم:

بدنه ماشین لباسشویی:

بدنه ماشین لباس شویی ممکن است باکتری های محیطی را به خود جذب کنند، از این منشا آلودگی هستند. تمیز کردن قسمت خارجی دستگاه در از بین بردن بوی بد ماشین لباس شویی موثر است. 

درب: 

این قسمت از ماشین را با استفاده از اسفنج، سرکه یا مواد شوینده به راحتی می توان تمیز کرد.

لاستیک درب: 

این قسمت معمولا تمیز نمی شود به همین دلیل محلی برای تجمع کپک، رسوبات، باکتری‌ها و باقی‌مانده مواد شوینده است. شما می توانید با استفاده از اسفنج و سرکه ضدعفونی درب لاستیکی را تمیز کنید. بهتر است بعد از هربار شستوشوی لباس لاستیک را با پارچه خشک کنید. 

محفظه مواد شوینده:

برای تمیز کردن این قسمت می توانید از سرکه یا مواد شوینده و مسواک استفاده کنید. 

فیلتر: 

یکی از آلوده ترین قسمت های لباس شویی که محلی برای تجمع پرزهای لباس است. با کمک دفترچه راهنمای لباسشویی فیلتر را باز کرده و زباله های آن را خالی کنید سپس با استفاده از مسواک و مواد جرمگیر آن را ضدعفونی کنید. 

محفظه دیگ:

محفظه لباس شویی به دلیل اینکه با لباس ها تماس مستقیم دارند منشاء اصلی بوی نامطبوع و جذب باکتری هستند؛ پس نسبت به سایر قسمت های دستگاه به جرم گیری نیاز بیشتری دارد. محفظه ماشین لباس شویی را می توان با استفاده از انواع محلول‌های طبیعی و شیمیایی مانند محلول سرکه و جوش شیرین یا پودر و قرص جرمگیر تمیز کنید. 

تمیز کردن ماشین لباسشویی,جرم گیری ماشین لباسشویی,آموزش نحوه جرم گیری لباسشوییتمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی از طریق محفظه دیگ

راه های تمیز کردن ماشین لباس شویی:

جرم گیری با سرکه و جوش شیرین:

یکی از کارآمدترین روش های پاکسازی جرم های لباس شویی استفاده از سرکه و جوش شیرین است. استفاده از این روش بسیار مقرون به صرفه است و تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. برای اجرای این روش ابتدا باید یک ظرف آب گرم بردارید و نصف لیوان سرکه و یک قاشق چایی خوری جوش شیرین به آب اضافه کنید.

بعد از مخلوط کردن تمام مواد محلولی به دست می آید که شما می توانید برای تمیز کردن لباس شویی از آن استفاده کنید. این محلول بسیار قوی است و جرمگیری مناسبی دارد. با استفاده از این محلول بوی نامطبوع لباس شویی از بین می رود و لباس ها مجددا می توانند بوی خوبی داشته باشند. 

دستمال خود را به مواد آغشته کنید و تمامی جرم ها را با استفاده از این محلول پاک کنید. راه های دیگری نیز برای شما وجود دارند که می توانید این محلول را در بخش مایع لباسشویی ریخته و لباسشویی را با یک برنامه بدون دور تند تنظیم کنید ۲ ساعت منتظر بمانید تا تمامی درز و سوراخ های لباس شویی پاک شوند. بعد از اینکه شست و شو به اتمام رسید درب دستگاه را باز بگذارید و داخل را به آرامی اسفنج بکشید. 

استفاده از این محلول هر دوماه یکبار باعث می شود عملکرد لباس شویی به خوبی حفظ شوند و لباس هایتان نیز تمیز بمانند.

تمیز کردن ماشین لباسشویی,جرم گیری ماشین لباسشویی,تمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی با سرکهتمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی با سرکه

جرم گیری با قرص جرم گیر:

یکی دیگر از دلایلی که جرم و لباس شویی ایجاد می شود پودرهای لباس نامرغوب است. پودرهایی با کیفیت نامناسب جرم را داخل لباس شویی و بخش های دیگر ایجاد خواهد شد که به سادگی پاک نمی شوند. از طرفی نمی توان با توجه چرک لباس‌ها و رطوبتی که در ماشین لباسشویی باقی می‌ماند؛ انتظار داشت که لباسشویی جرم نگیرد. همین موضوع سبب می شود که لباس های دیگر داخل لباسشویی بوی بدی بگیرند و به خوبی هم تمیز نشوند. 

در این زمان لباسشویی باید با استفاه از جرم گیر تمیز شوند یکی از بی دردسر ترین راه ها برای جاهایی که دستمان نمی رسد به خوبی تمیز کنیم استفاده از قرص های جرمگیر است. این قرص ها به سادگی در هر فروشگاهی وجود دارند. برای ایجاد  تاثیر بیشتر قرص ها را تهیه کنید، بهتر است دو عدد را داخل لباسشویی انداخته تا همه اجزا به طور کامل جرم گیری شوند. 

تمیز کردن ماشین لباسشویی,جرم گیری ماشین لباسشویی,تمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی با قرص جرمگیرتمیز کردن و جرمگیری ماشین لباسشویی با قرص جرمگیر

گردآوری: بخش مهارتهای زندگی سرپوش

  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش