چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۰۵۰۰۱۱۱

پنج باور اشتباه درباره شارژکردن آی‌فون

آی‌فون,شارژکردن آی‌فون,اشتباهات شارژکردن آی‌فون

 شما تنها نیستید، همه مایلند از باتری آی‌فون خودشان تا حد ممکن استفاده ببرند. از بین رفتن باتری گوشی و کاهش زمان شارژ یکی از بزرگ‌ترین دردسرهای کاربران اپل طی سال‌های اخیر بوده است. در مورد چگونگی نگهداری از باتری آی‌فون هم مطالب بسیاری نوشته شده است یا توصیه‌های غیر تخصصی زیادی از سوی دوستان و آشنایان به کاربران ارائه می‌شود که عمده آنها بیشتر باعث کاهش سریع‌تر عمر باتری شده است. در این مطلب به ۵ نکته مهم و شاید باور غلط درباره عمر باتری آی‌فون اشاره می‌کنیم؛ نکاتی که ممکن است به دلایلی کاربران دقیقا تا امروز برعکس آن عمل می‌کردند و همین باعث ضربه‌پذیر شدن باتری دستگاه آنها شده است.

۱ - بستن اپلیکیشن‌ها باعث کاهش مصرف باتری نمی‌شود

بسیاری تصور می‌کنند با بستن اپلیکیشن‌ها میزان مصرف انرژی دستگاه نیز کاهش می‌یابد، این اما باور اشتباهی است. در واقع بستن اپلیکیشن‌ها و باز کردن آنها می‌تواند باعث افزایش مصرف انرژی نیز بشود. این چیزی است که خود اپل به‌طور رسمی به  کاربران اعلام کرده است.

۲- شارژ کردن باتری در طول شب به باتری آسیب نمی‌زند

برای سال‌ها کاربران تصور می‌کردند که شارژ کردن باتری موبایل در طول شب یا به اصطلاح بیش از حد شارژ شدن دستگاه باعث صدمه به باتری دستگاه می‌شود. هرچند ممکن است این موضوع طی سال‌های گذشته درست بوده باشد اما امروزه دیگر این باور صحیح نیست. به دلیل اینکه باتری‌های آی‌فون امروزه دارای یک سیکل یا چرخه عمر هستند و هر بار که شما آنها را شارژ می‌کنید یک چرخه از عمر مفید آنها کاسته می‌شود. به این ترتیب اگر دستگاهی به صد درصد شارژ برسد بعد از آن اتفاقی نخواهد افتاد بنابراین از این به بعد با خیال راحت آی‌فون خود را در طول شب شارژ کنید و نگران نباشید.

۳- تعویض باتری ۲۹ دلاری راه حل همه نیست

سال گذشته یک رسوایی در ارائه نرم‌‌‌افزاری که باعث کاهش سرعت گوشی‌های قدیمی می‌شود باعث شد تا اپل فراخوانی صادر کند و بر اساس آن از دارندگان برخی سری‌های آی‌فون بخواهد دستگاه خود را به فروشگاه اپل ببرند و در ازای ۲۹ دلار باتری آن را تعویض کنند. واقعیت این است که این کار برای برخی گوشی‌ها ممکن است باعث بهبود مشکلات شارژ باتری آنها شود اما نه همه  گوشی‌ها. اگر دسترسی به اپل استور دارید می‌توانید گوشی خود را به آنها نشان بدهید و آنها به شما خواهند گفت که آیا باتری دستگاه شما نیاز به تعویض دارد یا خیر. برای چک کردن میزان سلامت باتری آی‌فون می‌توانید از بخش تنظیمات بخش سلامتباتری را چک کنید. اگر چنین چیزی را در بخش تنظیمات آی‌فون خودتان نمی‌بینید احتمالا باید سیستم عامل خودتان را به‌روز کنید. اپل اعلام کرده در صورتی که حداکثر ظرفیت باتری شما در این بخش تنظیمات کمتر از ۸۰۰ درصد باشد شما می‌توانید برای تغییر باتری اقدام کنید.

۴- خاموش کردن وای‌فای و بلوتوث باعث کاهش عمر باتری نمی‌شود

به‌طور سنتی همه تصور می‌کنند با خاموش کردن بلوتوث یا وای‌فای میزان مصرف باتری دستگاه کاهش پیدا می‌کند، اما این با حقیقت فاصله دارد. اپل اتفاقا توصیه کرده در صورتی که دسترسی به وای‌فای دارید بهتر است دستگاه خود را به شبکه متصل کنید تا اینکه از شبکه سلولار به اینترنت متصل شوید.

۵- تنظیم دستی نور صفحه نمایش لزوما خوب نیست

بسیاری از کاربران تصور می‌کنند به جای استفاده از تنظیمات خودکار روشنایی صفحه نمایش بهتراست خودشان به‌طور دستی روشنایی گوشی را تنظیم کنند. اینکه روشنایی کمتر باعث کاهش مصرف انرژی می‌‌شود باور درستی است، اما نکته این است که ممکن است خیلی اوقات برگرداندن تنظیم روشنایی را فراموش کنید و در هنگامی که تنظیم روی روشنایی زیاد قرار دارد این باعث  شود که باتری بیشتری مصرف شود، به همین دلیل تنظیم دستی صفحه نمایش لزوما خوب نیست.

donya-e-eqtesad.com
  • 21
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش