دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۶ - ۱۲ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۲۸۹۶
گجت ها و ابزارهای هوشمند

چه سایز تلویزیون برای ما مناسب است؟

سایز تلویزیون,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

به گزارش دنیای‌اقتصاد، تلویزیون امروزه در تمامی خانه‌ها یافت شده و به‌عنوان بخش مهمی از مبلمان منزل شناخته می‌شود. اما تنوع بیش از حد در بین تلویزیون‌ها باعث شده انتخاب و خرید تلویزیون مناسب به یکی از سخت‌ترین و گیج‌کننده‌ترین کارها تبدیل شود. میانگین سایز تلویزیون‌ها هرساله افزایش پیدا می‌کند و در ادامه معیارها از لحاظ سایز و مناسب بودن آنها در فضای خانه‌ هم در حال تغییر است.

تلویزیون‌های ۷۵ اینچی امروزه بیشترین تغییرات و تنوع را در صنعت تلویزیون به خودشان اختصاص داده‌اند اما باید این را در نظر داشت که این سایز از تلویزیون مناسب هر خانه‌ای نیست. حال که به جمعه سیاه نزدیک می‌شویم بسیاری از افراد منتظر هستند تا این روز فرا برسد و تلویزیون مورد نظرشان را با تخفیف مناسب خریداری کنند. حال چه بخواهید اولین تلویزیون زندگی‌تان را خریداری کنید یا بخواهید تلویزیون قدیمی‌تان را عوض کنید، این گزارش می‌تواند شما را در خرید تلویزیون با بهترین و مناسب‌ترین سایز ممکن کمک کند.

سایز کوچک (۳۲-۲۴ اینچ)

اگر به دنبال خرید تلویزیون با هر سایزی هستید، بهتر است نگران نباشید، چرا که تلویزیون تنها در چند سایز محدود تولید می‌شود و خوشبختانه در این بخش خیلی دچار سردرگمی نخواهید شد. امروزه کوچک‌ترین تلویزیون‌ها با سایز ۲۰، ۲۴ یا ۲۸ اینچ تولید می‌شوند که این سایزها برای قرار دادن روی میز کار و حتی استفاده به‌عنوان مانیتور کامپیوتر بسیار مناسب هستند. سپس به تلویزیون‌های ۳۲ و ۳۶ اینچی می‌رسیم که برای جا دادن در اتاق‌های کوچک و فشرده با فضای محدود بسیار عالی هستند.

این تلویزیون‌ها برای افرادی که تنها زندگی می‌کنند و فضای خانه‌شان محدود است بسیار مناسب هستند و از قیمت پایین‌تری نسبت به دیگر سایزها برخوردارند. نکته مهم این سایز از تلویزیون‌ها این است که می‌توان به‌عنوان نمایشگر رومیزی کامپیوتر هم از آنها استفاده کرد. البته در این میان ممکن است از یکسری امکانات محروم شوید. برای مثال تلویزیون‌های ۳۲ اینچی برای نمایش ویدئوهای ۴K کوچک هستند و تنها می‌توانید ویدئوها را با کیفیت اچ‌دی ۷۲۰ یا ۱۰۸۰p تماشا کنید. البته در حال حاضر اکثر محتواهای تلویزیونی با کیفیت HD و SDR نمایش داده می‌شوند و با خرید تلویزیون‌های کوچک چیز زیادی را از دست نمی‌دهید. اما اگر طرفدار محتوای کیفیت بالا و استفاده از پیکسل‌های بیشتر هستید، بنابراین باید پول بیشتری از جیبتان هزینه کنید و سایزهای بالاتر را انتخاب کنید.

سایز متوسط (۴۳-۴۰ اینچ)

شاید شما هم یادتان باشد که معرفی تلویزیون‌های ۴۰ اینچ چه سر و صدایی در دنیا به پا کرد. اما امروزه سایز ۴۰ را می‌توان کوچک‌ترین سایز برای تلویزیون‌های ۴K دانست. بنابراین این سایز یکی از بهترین گزینه‌ها برای بهره بردن از کیفیت بالا با کمترین قیمت ممکن محسوب می‌شود. نمایشگر ۴K به شما اجازه می‌دهد محتوا را با کیفیت Ultra HD تماشا کنید و همچنین بازی‌های کامپیوتری ۴K کنسول‌های پلی‌استیشن ۴ پرو و ایکس‌باکس وان اس را هم اجرا کنید. قیمت این دسته از تلویزیون‌ها از تلویزیون‌های ۳۲ اینچی خیلی بیشتر است چراکه علاوه بر سایز، از کیفیت بالاتری هم برخوردارند. البته در این رنج سایز هم ممکن است از برخی امکانات تلویزیون‌های بزرگ‌تر برخوردار نشوید.

سایز بزرگ (۷۵-۶۵-۵۵ اینچ)

برای افرادی که به دنبال تجربه یک سینمای خانگی واقعی هستند، بهتر است به دنبال تلویزیون‌های ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچی بروند. این سایز از تلویزیون‌ها برای خانواده‌های بیشتر از دو نفر که به تماشای فیلم و مسابقات ورزشی مثل فوتبال علاقه دارند و البته منازل بزرگ دارند، مناسب هستند. ضمنا این دسته از تلویزیون‌ها محتوای ۴K را با بهترین کیفیت ممکن نمایش می‌دهند. این دسته از تلویزیون‌ها ارزان نیستند و همچنین فضای بیشتری از منزل را اشغال می‌کنند و البته برای نمایش تصاویر معمولی اچ‌دی و SDR باید زحمت بیشتری بکشند. با این حال اگر فضای منزل و البته پول کافی دارید، خرید این دسته از تلویزیون‌ها به هیچ‌وجه اشتباه نخواهد بود.

تلویزیون‌های ۵۵ اینچی کوچک‌ترین سایز موجود در بخش تلویزیون‌های اولد هستند. پنل‌های با کیفیت اولد در حال حاضر توسط کمپانی‌های سونی، فیلیپس و ال‌جی تولید می‌شوند، بنابراین اگر از لحاظ هزینه مشکلی ندارید، مطمئنا تلویزیون‌های اولد پاسخگوی نیازهای شما خواهند بود. در کل تفاوت بین تلویزیون ۵۵ و ۷۵ اینچی بیشتر به حجم فضایی که اشغال می‌کنند و قیمت آنها برمی‌گردد. بهتر است بدانید تلویزیون‌های ۷۵ اینچی بین ۳ تا ۴ برابر تلویزیون‌های ۵۵ اینچی قیمت دارند و همین تفاوت قیمت ممکن است شما را به خرید مدل ۵۵ اینچی قانع کند. البته تلویزیون‌های ۸۲ و ۸۵ اینچی هم برای افرادی که به دنبال تلویزیون‌های سوپر سایز می‌گردند تولید می‌شوند. این دسته از تلویزیون‌ها هم با پنل‌های اولد یا پنل‌های بی‌نظیر QLED شرکت سامسونگ تولید می‌شوند و البته قیمت آنها هم سرسام‌آور است.

سایز تمام ماجرا نیست

با اینکه تلویزیون بزرگ ممکن است تاثیرگذاری زیادی روی بیننده داشته باشد اما همیشه به خاطر داشته باشید که سایز همه ماجرا نیست و تلویزیون بزرگ‌تر لزوما به معنای تلویزیون بهتر نخواهد بود. تلویزیون بزرگ نیازمند محتوا با کیفیت بالا است. اگر تلویزیون بزرگ خریداری کرده باشید اما محتوای شما اچ‌دی و پایین‌تر باشد، مطمئنا با صحنه جالبی مواجه نمی‌شوید و خواهید دید تصاویر تار و غیر‌واضح نمایش داده می‌شوند. بنابراین قبل از خرید تلویزیون بزرگ ابتدا مطمئن شوید می‌توانید محتوای کیفیت بالا از جمله ۴K را برای تلویزیونتان تهیه کنید.

ضمنا جا دادن تلویزیون بزرگ در فضای منزل هم کار آسانی نیست و حتی ممکن است فضای قابل توجهی از منزلتان را هم ناخواسته اشغال کند. بنابراین قبل از خرید ابتدا فضایی را که قرار است تلویزیون در آن قرار بگیرد انتخاب کنید و چشم بسته سراغ تلویزیون‌های بزرگ نروید. در کل برای انتخاب تلویزیون در کنار سایز سعی کنید دیگر معیارها از جمله بودجه، مساحت اتاق و کیفیت محتواهایتان را هم در نظر داشته باشید.

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش