به گزارش مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، ابراهیم پرسا با اشاره به آسیبهای متعدد فضای مجازی اظهار کرد: شهروندان نسبت به حفظ و نگهداری از اطلاعات شخصی خود حساسیت بیشتری داشته باشند.
وی افزود: بسیاری از دعاوی مربوط به سوءاستفاده از اطلاعات شخصی افراد، ناشی از عدم تسلط کاربران در بحث امنیت اطلاعات و نحوه نگهداری و حفظ اطلاعات شخصیاست که متاسفانه درصد زیادی از پروندههای متشکله در مراجع قضائی به علت سهل انگاری خود کاربران در حفظ اطلاعات شخصیشان است.
وی تاکیدکرد: کاربران به هیچ عنوان فضای مجازی را محیطی امن و قابل اعتماد تصور نکنند و به امنیت و حفاظت از اطلاعات خود توجه بیشتری داشته باشند و از ذخیره اطلاعات شخصی و محرمانه خود بر روی دستگاههایی که مستقیماً به اینترنت متصل میشوند خودداری کرده و برای ذخیره سازی اطلاعات از لوحهای فشرده و هارد اکسترنال که در آنها تکنولوژی رمزکننده به کاربرده شده، استفاده کنند.
رئیس پلیس فتا استان گلستان به کاربران شبکههای اجتماعی توصیه کرد: اطلاعات خصوصی و مهم خود را بر روی رایانه، گوشی و تجهیزات قابل حمل ذخیره نکنند و اطّلاعات و تصاویری که نشاندهنده هویّت آنهاست را به هیچ عنوان به اشتراک نگذاشته و پوشههای حاوی اطلاعات خود را رمزگذاری کنند.
سرهنگ پرسا افزود: کلاهبرداران اینترنتی با ارسال لینکها و فایلهای آلوده حاوی بدافزار که عناوین جذاب و تحریک کننده دارد اقدام به فریب کاربران میکنند لذا از باز کردن ایمیلها، تصاویر و فایلهایی که حاوی محتوای مشکوک هستند جداً خودداری کنید.
رئیس پلیس فتا گلستان به شهروندان توصیه کرد: قبل از اینکه مطلبی را در فضای مجازی منتشر کنید یا به اشتراک بگذارید اولا خوب فکر کنید که آیا حاوی اطلاعات شخصی و محرمانه است یا خیر؟ دوما دقت کنید محتوا را برای چه کسی میفرستید.
وی افزود: در استفاده از اینترنت و فضای مجازی با برنامه عمل نموده و بیهدف اقدام به بازکردن لینکها و صفحات مختلف نکنید و با توجه به تنوع محتوا، زمان استفاده از فضای مجازی را متناسب با خواستههایتان، برنامهریزی کنید.
- 18
- 3