به گزارش تسنیم، حمزه عباسی بعدازظهر امروز در نشست با مسئولان دستگاههای اجرایی تنگستان با اشاره به هجوم ملخ به اراضی و مراتع اظهار داشت: این نوع ملخها ۶ تا ۹ سانتی متر طول دارند و هر کیلومتر مربع از دسته پروازی متراکم آنها شامل بیش از ۴۰ میلیون ملخ است که میتوانند روزانه ۸۰۰ تن از پوشش گیاهی در منطقه را نابود کنند.
وی با تاکید بر همکاری همه ظرفیتها برای مبارزه با ملخ صحرایی خاطرنشان کرد: با توجه به تراکم بسیار بالای آفت در مناطق مختلف شهرستان تنگستان و مساعد بودن وضعیت برای بقاء و تکثیر با وجود تمامی تلاش و عملیاتهای سمپاشی که صورت گرفته هنوز خطر طغیان آفت ادامه دارد و مستلزم همکاری عمومی مردم و نیروی بسیج سپاه ، کشاورزان و تمام نهادهای مردمی و دولتی در شهرستان است.
رئیس جهاد کشاورزی تنگستان با بیان اینکه در صورت عدم همکاری ممکن است آفت به سمت باغات و مزارع هجوم برده و سبب خسارت جبران ناپذیری شود گفت: برای مقابله با هجوم دستههای ملخ صحرایی تاکنون بیش از ۱۰ هزار از اراضی کشاورزی باغات ، مراتع و سواحل در حوزه تنگستان برای مبارزه با ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
حمزه عباسی افزود: در روستای لیک وسمل بیش از ۸۷۰ هکتار به صورت هوایی و ۳۶۰هکتار زمینی در مناطق آلوده به آفت سمپاشی شده که با توجه به مطلوب بودن شرایط تکثیرخطر طیغان آفت وجود دارد.
وی با بیان اینکه بیش از یکهزار ۱۳۰ هکتار برای مقابله با ملخ صحرایی در بخش دلوار سپاشی شده افزود :با توجه به اینکه در روستاهای محمدعامری، باشی، بریکان کنترل نسبی شده اما به علت اینکه روستاهای بخش دلوار در کنارساحل دریا قرار دارند خطر هجوم و طیغان مجدد ملخ صحرایی در این روستاها وجود دارد.
عباسی با استمداد از ادارات و نهادهای شهرستان تنگستان تصریح کرد : نیاز است از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها خواسته شود ضمن نصب تراکت و اطلاع رسانی به روستائیان در امر مبارزه با ملخ صحرایی همکاری لازم بعمل آورند.
رئیس جهاد کشاورزی تنگستان افزود: تاکنون بیش از ۳هزار لیترسم برای مبارزه با ملخ صحرایی مصرف شده است و از دامداران درخواست میشود به محلهایی که سمپاشی شده دامهای خود چرا ندهند.
- 17
- 4