یکم- نظام جمهوری اسلامی یک کل واحد است که مطابق قانون اساسی مصوب شورای خبرگان قانون اساسی اداره میشود که در آن قانون، نهاد دولت یکی از نهادهای اصلی ادارهکننده جامعه است. آیا برای شهروندان تفاوت معناداری میان مجلس و دولت و شورای نگهبان و قوه قضاییه و سپاه و ارتش و… وجود دارد؟
دوم- شهروندان ایران نهادی به اسم دولت میشناسند که پس از جنگ جز هشت سال در دیگر سالها به ریاست یک روحانی فعالیت میکرده و میکند. ایرانیان روحانیون را مسوول اداره کشور میدانند یا نه؟ به نظر میرسد جواب مثبت است.
سوم- یک خبرگزاری حکومتی تیتر زده است «دولت روحانی چطور ۱۱ میلیون ایرانی را زیر خط فقر بُرد؟» و در زیر آن توضیح داده است «نرخ فقر مطلق با روندی افزایشی از ۴/۱۹ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۴/۳۴ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است که البته عمده رشد فقر در دولت دوم روحانی محقق شد و طی این مدت بیش از ۱۱ میلیون نفر از جمعیت کشور به زیر خط فقر سقوط کردهاند.»
نکته عجیب این است که در ادامه این خبر به نقل از مجلس اضافه شده است در حال حاضر ۳۳ درصد ایرانیان زیر خط فقر زندگی میکنند. آیا به نظر ایرانیان رییسی با روحانی، روحانی با خاتمی و خاتمی با شادروان هاشمیرفسنجانی تفاوت دارند؟ مردم فقیرشده همه اینها را عین هم میدانند.
منبع:جهان صنعت
- 12
- 5
پیران
۱۴۰۲/۳/۹ - ۱۸:۱۰
Permalink