دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۳۹ - ۱۰ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۲۸۲۸
اقتصاد کلان

رحمانی‌فضلی:

اقتصاد مقاومتی پاسخ به تحریم‌ها است / شاهد آزادی مطبوعات هستیم

رحمانی فضلی,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان
 وزیر کشور یکی از ضرورت های توجه به اقتصاد مقاومتی را تغییر رویکرد از تکیه صرف بر نفت دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی تنها پاسخ کوبنده به تحریم‌ها است.

به گزارش مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی بعدازظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری و آئین تودیع و معارفه استانداران اردبیل تصریح کرد: در حوزه اقتصادی، مهمترین سیاست دولت دنبال کردن اقتصاد مقاومتی است و دولت پایبند این موضوع است که اقتصاد مقاومتی را به نقطه مطلوبی برساند.

 

وی افزود: در بررسی شرایط کشور به لحاظ اجتماعی، سیاسی و امنیتی ما نیازمند تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم و هم در بحث افزایش قدرت ملی و هم در توسعه سیاسی می بایست اقتصاد مقاومتی پیاده شود.

 

وزیر کشور متذکر شد: در وضعیتی که تهدیدات دشمن ادامه دارد می بایست پاسخ تهدیدات به یکباره و برای همیشه داده شود و راه حل آن اقتصاد مقاومتی است.

 

رحمانی فضلی تاکید کرد: در اقتصاد مقاومتی مردم نه صرفا مصرف کننده، تولید کننده، سرمایه گذاری یا مدیر بلکه تمامی عناوین ذکر شده هستند و ضروری است در تحقق اقتصاد مقاومتی از ظرفیت مردم استفاده شود.

 

وی با ذکر مثالی تصریح کرد: تنها کافی است مصرف روزانه نیم درصد کاهش یافته و میزان پس انداز نیم درصد افزایش یابد تا بتوان تاثیر قابل ملاحظه آن در تمامی بخش های جامعه را مشاهده کرد.

 

حاکمیت اقتصاد نفتی به اتمام رسیده است

وزیر کشور یکی از ضرورت های توجه به اقتصاد مقاومتی را تغییر رویکرد از تکیه صرف بر نفت دانست و افزود: دوره حاکمیت اقتصاد نفتی به اتمام رسیده است.

 

رحمانی فضلی با ذکر مثالی متذکر شد در صورتی که میزان صادرات نفت حتی در بشکه ای ۱۰۰ دلار ارز بدنبال داشته باشد این میزان همچنان نمی تواند کفاف رشد اقتصادی ۸ درصد را بکند.

 

وی افزود: ما در وضعیت مشکلات رشد اقتصادی با انباشتگی  تاریخی، تکنولوژیکی، فرهنگی و نبود بازارهای مناسب مواجه هستیم.

 

وزیر کشور تاکید کرد: صرفا با دولتی بودن و نفتی بودن نمی توان مشکلات فعلی را رفع کرد و باید از ظرفیت مردم و بازارهای سرمایه برای توسعه کشور استفاده کنیم.

 

رحمانی فضلی معتقد است: استانداران استانها به عنوان نمایندگان دولت در استان نیازمند گروههای مشورتی قوی هستند که در تشخیص منابع و ارائه راه حل، وی را یاری کنند.

 

وی با ذکر مثالی به وضعیت اشتغال در استان اردبیل اشاره و تاکید کرد: نرخ بیکاری نزدیک به ۱۰ درصدی استان اردبیل برای جمعیت ۱.۲ میلیون نفری آن که به نظر می رسد نباید بیش از ۲۰ هزار نفر جوان بیکار داشته باشد قابل قبول نیست.

 

رحمانی فضلی تصریح کرد: این نرخ بیکاری آن هم در وضعیتی که اردبیل در حوزه کشاورزی، گردشگری و برخورداری از آب قابلیت های متعددی دارد قابل پذیرش نیست و لازم است به منظور بهبود آن اقدام شود.

 

مقابله با آسیب‌های اجتماعی در اولویت دولت است

وزیر کشور بخشی از سیاست های دولت را مواجه و ساماندهی با آسیب های اجتماعی دانست و اضافه کرد: از جمله اعتیاد، طلاق و حاشیه نشینی مسائلی است که دولت نسبت به ساماندهی آن احساس مسئولیت می کند.

وی افزود: نباید اجازه دهیم بستر اجتماعی موجب اختلاف در جامعه شود و ضروری است در مقابله با آسیب های اجتماعی علاوه بر روش های سلبی از روش های ایجابی نیز استفاده کنیم.

 

رحمانی فضلی روش های ایجابی را شامل امید دادن، نشاط دادن، تقویت برنامه ریزی درست، افق ایجاد روشن و افزایش مشارکت جوانان برشمرد.

 

وی متذکر شد: ظرف ۳۹ سال گذشته سهمگین ترین توفان ها و قوی ترین برنامه بر علیه کشور عملیاتی شده و ایران هدف ۳۹ ساله استکبار و صهیونیست است.

 

وزیر کشور با اذعان به اینکه روزی نیست که دشمنان بر علیه کشور تبلیغ کنند، اضافه کرد: به جز هدایت امام و رهبری حضور خود مردم مقاومت ایجاد کرده است.

 

وی ادامه داد: با طرح مسائلی که ایجاد یاس می کنند نمی توان انتظار داشت مردم در صحنه مقاومت پابرجا بمانند.

 

امروز کشور با آزادی مطبوعات مواجه است

رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مطلوب فعالیت احزاب، نهادهای مدنی و رسانه ها در کشور اشاره کرد و بیان داشت: سیاست از منظر دولت به معنی ایجاد نشاط سیاسی، تقویت آزادی های قانونی، تعمیق بینش سیاسی و تقویت احزاب و گروههاست.

 

وزیر کشور گفت: ما امروز شاهد آزادی مطبوعات و رسانه ها هستیم تا جایی که کمترین مداخله در حوزه رسانه مشاهده می‌شود و از سویی احزاب نیز فعالیت مطلوب دارند.

 

وی با بیان اینکه در برخی مواقع اطلاع رسانی هایی همراه با دروغ و تخریب انجام می‌شود، تصریح کرد: مردم تشخیص خوبی دارند و نسبت به انقلاب وحدت و انسجام داشته و آن را تقویت کرده اند.

 

رحمانی فضلی با بیان اینکه در ایجاد امنیت علاوه بر اقدامات نظامی و انتظامی از مشارکت مردم نیز استفاده می‌شود، اضافه کرد: در ایجاد امنیت وضعیت مطلوبی داریم و تمامی قوای خود را تقویت می کنیم.

 

تقویت قدرت ملی مورد تاکید است

وزیر کشور با اشاره به حیله های دشمنان در خصوص حق هسته ای ایران اضافه کرد: ما بر اساس آموزه های دینی و اخلاقی استفاده از سلاح هسته ای را حرام می دانیم و به آن داخل نمی شویم اما در سایر مسائل هیچ کس نمی تواند ما را محصور کند.

 

رحمانی فضلی افزود: آنهایی که امروز بدنبال محدود کردن ایران هستند خودشان از سلاح هسته ای استفاده می کنند و ۲۰ میلیارد، ۲۰ میلیارد سلاح توزیع می کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: در حوزه امنیتی تجهیز ابزار و تکنولوژی ها حق کشور است و در امنیت پایدار حضور فعال مردم در دفاع از کشور و تقویت امنیت ملی و قدرت ملی مورد تاکید ما است.

 

رحمانی فضلی با بیان اینکه ما میراث دار فرهنگ انقلاب هستیم اضافه کرد: امتداد باورهای ما حکومت عدل جهانی است و اگر نیت خالص داشته و مسائل فردی و گروهی را کنار بگذاریم خداوند یاریگر ما خواهد بود.

 

تعامل از ویژگی های انتخاب استانداران بود

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نحوه انتخاب استانداران استانها گفت: خوشبختانه نزدیک به ۶۰۰ رزومه از کسانی که برای تصدی استانداری اعلام آمادگی کرده بودند به دست ما رسید. با این وجود در انتخاب استانداران تجارب کاری، پذیرش برنامه های دولت و توان هماهنگی و تعامل را مد نظر قرار دادیم.

 

وی با بیان اینکه استاندار سابق اردبیل مجید خدابخش نمره قابل قبولی در عملکرد خود دریافت کرده است، اضافه کرد: جایگاه فعلی خدابخش در استانداری آذربایجان تایید این موضوع است.

 

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه استاندار اردبیل حق بزرگی بر گردن کشور دارد، افزود: تاکید رئیس جمهور نیز بر این است که اردبیل به جایگاه مطلوب خود دست یابد و دولت خود را موظف می داند کمک های بیشتری را به استان انجام دهد.

 

به گفته وزیر کشور،  استاندار جدید اردبیل نیز به مدت ۷ سال در معاونت امور عمرانی استانداری اردبیل فعالیت داشته و از جمله نیروهای متعهدی است که در انتخاب وی بین نمایندگان استان و وزارت کشور اجماع و تعامل مطلوبی برقرار شد.

 

 

 

 

 

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش