سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
۲۰:۳۴ - ۲۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۲۰۰
مسکن، راه، عمران

معاون راه آهن:ورود سومین قطار باری چین به تهران/ حمل خودرو در کریدور چین-ایران

قطار باری,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,مسکن و عمران
معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن با اعلام ورود سومین قطار تجاری چین به تهران، از مذاکرات شرکت راه آهن با شرکت های خودروساز برای حمل کالا در این مسیر خبر داد.

به گزارش صدا و سیما، سید مصطفی داودی با اشاره به اینکه چین از جمله مهمترین شرکای تجاری ایران به شمار می رود افزود: با توجه به اینکه سالیانه در مسیر چین به ایران حجم زیادی از کالا جابه جا می شود، از این رو شرکت راه آهن رایزنی های خود را برای راه اندازی این کریدور جدید از سال ۲۰۱۵ با کشورهای مسیر (چین، قزاقستان و ترکمنستان) آغاز کرد.

 

وی با اشاره به اینکه تغییر نوع تردد و مسیر برای حمل کالا از سوی صاحبان آن کار ساده ای نیست، تصریح کرد: صاحبان کالا در صورتی با چنین اقدامی موافقت می کنند که مزیتی برای آنها ایجاد شود، از این رو تلاش کردیم تا با ایجاد مزیت هایی چون کاهش زمان و رقابتی کردن نرخ حمل بار، صاحبان کالا را به استفاده از این کریدور ریلی ترغیب کنیم.

 

معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن با تاکید بر اینکه رقابتی کردن نرخ حمل بار الزاماً به معنای کاهش نرخ حمل بار نیست تصریح کرد: در این زمینه با سه کشور چین، قزاقستان و ترکمنستان وارد مذاکره شدیم که برای ارزیابی زمان انتقال کالا با قطار نسبت به دیگر انواع حمل و نقل، در سال ۲۰۱۶ اولین قطار آزمایشی از شرق چین (منطقه شانگهای) به سمت ایران حرکت کرد.

 

وی افزود: این قطار آزمایشی فاصله میان چین و ایران را طی ۲۰ روز طی کرد و این زمان یک سوم زمانی بود که کالا به روش های دیگر به ایران انتقال داده می شد.

 

داودی با اشاره به اینکه پس از به نتیجه رسیدن طرفین مذاکره برای تعیین نرخ تعرفه، در سال ۲۰۱۷ دومین قطار از مقصد چین راهی ایران شد اظهار داشت: به دنبال تثبیت نرخ تعرفه و زمان حرکت، از ۲۸ و ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۸ با استقبال صاحبان کالا سه قطارتجاری از مبدا چین به سمت ایران حرکت کرد.

 

وی استقبال صاحبان کالا را نشان دهنده درستی مسیر و رقابتی بودن تعرفه دانست و تصریح کرد: همچنین زمان سیر این مسیر بین ۱۱ تا ۱۵ روز از مبادی مختلف در چین بود که قطار ۱۱ هزار کیلومتر مسیر را بین ۴ کشور طی می کرد. به عبارتی قطار روزانه ۸۰۰ کیلومتر را می پیمود که این سیر بسیار مناسبی محسوب می شود.

 

معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن گفت: با توجه به تجاری و موفقیت آمیز بودن حرکت قطارها در این کریدور ( کریدور چین – ایران ) ، رایزنی هایی را با شرکتهایی خودرو سازی چون سایپا شروع کرده ایم و تلاش می کنیم تا بار شرکت های خودروساز و شرکت هایی که حجم بالایی از مبادلات را با چین دارند را به مسیر ریلی منتقل کنیم.

 

داودی با اشاره به مشکلات دیگر روش های حمل و نقل برای این شرکت ها، خاطرنشان کرد: با استفاده از این مسیر کالاهای این شرکت ها مستقیما از چین تا ایستگاه های مربوط به این شرکت ها در محدوده تهران حمل و بسیاری از این مشکلات مرتفع می شود.

 

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با مدیران شرکت سایپا، اظهار داشت: تلاش می کنیم تا ظرف ۲ هفته آینده جلسه سه جانبه ای را با شرکت آقایان سعید محمدزاده مدیرعامل راه آهن، محسن قاسم جهرودی مدیرعامل جدید شرکت سایپا و محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار کنیم و به توافقاتی در زمینه حمل ریلی بارهای این شرکت ها برسیم.

 

وی با اشاره به مزایای حمل و نقل ریلی بار از جمله حفاظت از محیط زیست و کاهش هزینه ها، مصرف سوخت و تلفات جاده ای افزود: علاوه بر این مزایا تمام تلاش شرکت راه آهن بر این است که با فعال سازی چنین مسیرهایی زمان سیر و حمل کالا را کاهش دهیم و به این ترتیب زمان خواب سرمایه را برای صاحبان کالا به حداقل برسانیم .

 

معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن، حرکت ۳ قطار در مدت زمان کوتاه از سمت چین به ایران را نویدبخش فعال سازی و رونق این مسیر ریلی عنوان کرد و گفت: آخرین قطار باری از سمت چین به ایران طی ۱۵ روز، ۴۱ کانتینر کالا را از چین به ایران حمل کرد که این زمان با احتساب اقدامات گمرکی یک سوم زمان سنتی حمل کالا بود.

 

وی اظهار داشت: در حال حاضر صاحبان کالا در حال فراهم کردن مقدمات سیر قطارهای دیگر به سمت ایران هستند و امیدواریم که در آینده نزدیک در این مسیر تردد روزانه داشته باشیم.

 

داودی با بیان اینکه مذاکرات متعدد با کشورهای این مسیر برای ادامه آن به سمت ترکیه در جریان است، افزود: تلاش داریم از مسیر ترکیه این قطار را به سمت اروپا ببریم که در این زمینه جلساتی با مسئولان کشورهای ترکیه و آلمان انجام داده ایم.

 

وی در ادامه به تلاش های کشورمان برای فعال سازی کریدور جنوب به غرب اشاره کرد و گفت: تلاش داریم تا حجم زیادی از بارهای هندوستان را که در حال حاضر از راه دریایی به مقصد آسیای میانه و اروپا می رود به شکل ترکیبی دریایی ـ ریلی به مسیر این کریدور انتقال دهیم.

 

وی با تاکید بر اینکه راه آهن اهداف بلند مدتی برای ترانزیت کالا در برنامه خود تعریف کرده است، خاطرنشان کرد: وظیفه ما در راه آهن ایجاد تسهیلات برای حمل و نقل به روش ریلی است ولی استفاده از مسیر ریلی به صاحبان کالا برمی گردد.

 

داودی با ابراز امیدواری برای افزایش ترانزیت ریلی اظهار داشت: امسال ترانزیت ریلی در کشورمان ۵۵ درصد رشد داشته است که یکی از دلایل مهم آن برقراری ارتباطات میان کشورهاست و امیدواریم امسال رقم ترانزیت ریلی کشور را به ۱.۵ میلیون تن برسانیم.

 

 

 

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش