شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۰۲ - ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۱۶۵۸
اصناف و قیمت ها

کبابی‌ها در آستانه ورشکستگی قرار دارند

ورشکستگی کبابی ها,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اصناف و قیمت
حسین محمدی رئیس اتحادیه کباب، آش و حلیم اطهار داشت : واحدهای کبابی و آش و حلیم به قدری ضرر کرده‌اند که تنها کسانی که صاحب مغازه هستند یا توان پرداخت هزینه‌ها در شرایط کنونی را دارند سرپا مانده‌اند، وگرنه فروش ما بالای ۹۰ درصد کمتر شده است.

کرونا چه تاثیری روی بازار اتحادیه گذاشته است؟

صنف ما عملا ورشکسته شده است. نه این که کمر خم کند یا بگویم فشار آمده بلکه به معنی حقیقی ورشکسته شدیم. مقدار افت فروش واحدهای ما نسبت به سال گذشته ۹۰درصد است و وضعیت به گونه  ای خراب است که ۷۶۰ واحد صنفی تعطيل شده اند. خیلی از همکاران بنده از پس هزینه های اجاره مغازه و مواد اولیه برنیامدند و مغازه را بستند.

چند درصد از فروش شما به جهت شیوع این بیماری کم تر شده است؟

برخی از همکاران من ازجهت چک هایی که نتوانسته اند پاس کنند حبس شده اند. اگر بگویم دخل یکی از همکاران خوب است دروغ گفته ام. مراسم ها و مجلس ها مردم متوقف شده و بخاطر شیوع کرونا (corona) خانواده ها شام بیرون نمی روند. واحدهای کبابی و آش و حلیم به قدری زیان کرده اند که تنها کسانی که صاحب مغازه هستند یا توان پرداخت هزینه ها در شرایط فعلی را دارند سرپا مانده اند، وگرنه فروش ما بالای ۹۰ درصد کم تر شده است.

قیمت مواد اولیه چه میزان گران شده است؟

مواد اولیه واحدهای ما مشخص است، همان گوشت و پیاز و حبوباتی که مردم استفاده می کنند. افزایش قیمت این اقلام برای همه محسوس و روشن است و مردم با گوشت و پوستشان این گرانی ها را حس می کنند.

با وجود این افزایش قیمت ها اعضای اتحادیه شما چند درصد قیمت محصولات خود را افزایش دادند؟

گرانی ها به قدری شدید بوده که امثال من که کاسب هستیم دیگر نمی توانیم ادامه بدهیم، چه برسد به کارمندی که ماهی دو سه بار دست زن و بچه اش را می گرفت که شام را بیرون بخورند. از طرفی نمی توانیم نرخ نامه را گران تر کنیم چراکه مردم قدرت همراهی با افزایش قیمت را ندارند و فروش هم به قدری پائین آمده که اصلاً کاسبی جرأت نمی کند قیمت ها را گران کند.

اعضای اتحادیه از طرح های حمایتی دولت برای اصناف زیان دیده استفاده کردند؟

متأسفانه وام هایی که دولت برای اعضای اتحادیه بعنوان حمایت از نیروی انسانی تدوین کرد، بی اثر است. همانطور که گفتم وضعیت اعضای اتحادیه ما به گونه ای است که ۷۶۰ عضو کرکره مغازه هایشان را اجباری بسته اند و برای کاسب وام ۲۰ میلیونی با سود ۱۲درصد به درد نمی خورد.

آیا تخفیف یا تسهیلاتی در حوزه مالیات برای صنف شما قائل شده اند؟

دولت قول هایی ازجهت تخفیف های مالیاتی داده که امیدی به واقعیت آن نداریم. هنگامی که در این چنین شرایطی مالیات ۱۲ درصد افزایش پیدا می کند دیگر امیدی به کمک نداریم ضمن آنکه شرایط همکاران من از وام و تخفیف عبور کرده و با این مباحث اوضاع بهبود پیدا نمی کند. بعضی از همکاران بابت چک هایی که نتوانستند پاس کنند و تعهداتی که نتوانستند از پس آن بربیایند اکنون در حبس هستند. در چنین مواقعی وام ۲۰ میلیون تومانی به چه درد می خورد؟

در لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی صنف شما جزء صنف های بحرانی معرفی شده است؟

ما جلسات زیادی با اتاق اصناف تهران و ایران داشتیم و بدون بزرگنمایی می گویم که آنها کاملاً وضعیت ما را می فهمند و در این چند ماه تلاش های زیادی برای بهبود اوضاع اصناف آسیب دیده انجام دادند اما آن ها تصمیم گیر نیستند و در پایان دولت است که باید تصمیم نهایی را بگیرد. نتیجه جلسات متعدد ما با نمایندگان دولت این شد که صنف کباب، آش و حلیم هم جزو ۳ صنف بحرانی آمد و قرار شد بانک مرکزی آن را رسماً اعلام کند تا سازمان های ذی ربط دولتی از جمله مالیات، تسهیلات و کمک های لازم را در نظر بگیرند اما متأسفانه هیچ اتفاقی رخ نداد و ماموران مالیات هیچ توجهی به بخشنامه ها نمی کنند. از ممیز مالیاتی پرسیدم بعد از کرونا (corona) چند مرتبه دست خانواده را گرفتی آمدی بیرون کباب خوردی، گفت هیچی، گفتم خدا پدرت را رحمت کند، پس چه جوری من الان باید حتی بیشتر از سال گذشته مالیات بدهم، گفت من نمی دانم مامور هستم و معذور، دستورالعمل آمده ۱۲ درصد باید بیشتر پرداخت کنید.

آينده بازار را چطور می بینید؟

با شرایطی که من می بینم آینده بازار اتحادیه کباب و آش و حلیم اصلا خوب نیست، مگر اینکه واکسیناسیون هر چه سریعتر انجام شود که آن هم دست دولت نیست. با دستور و بخشنامه و عادی نشان دادن وضعیت، اقتصاد به حالت قبلی بر نمی گردد، باید مردم اعتماد کنند تا مجدد از بیرون غذا بگیرند، از طرفی کاهش قدرت خرید مردم و کسادی سایر بازارها و گران شدن هر روزه کالاها سبب شده که مردم در تفریح و سرگرمی و دیگر هزینه ها محتاط بشوند یعنی اگر هم فردا کرونا (corona) از بین برود باز هم انتظار نداریم که بازار حداقل مثل سال قبل شود. خدا آخر و عاقبت همه ما را به خیر کند.

donya-e-eqtesad.com
  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش