یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۰۹:۵۲ - ۰۷ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۱۶۵۵
اقتصاد جهانی

سهم آسیایی ها در باشگاه میلیاردرها

دلار,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد جهان
دومین شرکت بزرگ خدمات حرفه‌ای دنیا، «پی‌دبلیو‌سی»، گزارش «میلیاردرهای ۲۰۱۷» خود را منتشر کرد.

 بر اساس این گزارش، مجموع ثروت میلیاردرهای جهان با رشدی ۱۷ درصدی از ۱/ ۵ هزار میلیارد دلار به ۶ هزار میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ رسید. به گزارش این نهاد، برای اولین بار میلیاردرهای آسیایی از لحاظ تعداد از همتایان آمریکایی خود پیشی گرفتند، با این حال هنوز میلیاردرهای آمریکایی بالاترین تمرکز ثروت را دارند.

 

البته اگر همین روند ادامه یابد، در کمتر از ۴ سال آینده مجموع ثروت میلیاردرهای آسیایی از آمریکایی‌ها پیشی می‌گیرد. شرکت انگلیسی «پی‌دبلیو‌سی» با همکاری شرکت سوئیسی «یو‌بی‌اس» گزارش سالانه مشترک میلیاردرهای خود را به منظور درک بهتر از جمعیت ثروتمند جهان منتشر کرد. جوزف استادلر، رئیس بخش سرمایه‌های باارزش جهانی شرکت «یو‌بی‌اس» درباره این گزارش گفته است: «امسال ما تنها شاهد رشد سرمایه میلیاردرها نبودیم، بلکه ابعاد جغرافیایی این سرمایه‌ها دستخوش تغییرات اساسی شده است.

 

رشد دراماتیک ثروت آسیایی‌ها بیانگر آن است که ثروت آنها می‌تواند در چند سال آینده از آمریکایی‌ها پیشی گیرد. فارغ از آمار و ارقام ارائه شده در این گزارش، به‌واسطه رشد و اشتغال نیروی کار، میلیاردرهای جهان اثرات گسترده‌تری بر اقتصاد جهانی دارند. همچنین اثرات اجتماعی ثروت بسیار زیاد است. توجه ویژه میلیاردرها به موضوع هنر و ورزش موجب تقویت زندگی فرهنگی جوامع شده است.» در گزارش «میلیاردرهای ۲۰۱۷»، ۱۵۴۲شخص و شرکت میلیاردر جهان مورد ارزیابی قرار گرفتند. در این رابطه کسب‌وکار میلیاردرها در مجموع مسوول اشتغال بیش از ۷/ ۲۷ میلیون نفر در جهان است (تقریبا معادل جمعیت شاغل بریتانیا). در سال ۲۰۱۶، میلیاردرهای جدید فهرست امسال اشتغال حداقل ۸/ ۲ میلیون نفر را بر عهده داشتند.

 

بر اساس این گزارش، میلیاردرهای جهان به‌واسطه پیگیری‌های فرهنگی‌شان در حال ایجاد میراثی دیگر هستند: مشارکت و سرمایه‌گذاری میلیاردرها در فعالیت‌های هنری و باشگاه‌های ورزشی رو به افزایش است. تعداد موزه‌های خصوصی و همچنین کمک‌های مالی دریافتی موزه‌های عمومی رشد چشمگیری داشته است. همچنین کمک میلیاردرها به باشگاه‌های ورزشی موجب ثبات بیشتر این باشگاه‌ها و ایجاد شور و نشاط در جوامع شده است.

 

دکتر مارسل ویدریگ، یکی از مدیران شرکت «پی‌دبلیوسی» نیز درباره این گزارش می‌گوید: «ما سال گذشته نگران موضوعاتی همچون رشد مقررات و نوسانات نرخ‌های ارز بودیم، اما امسال این نگرانی‌ها به موضوعاتی همچون بازگشت رشد و تغییرات جغرافیایی تبدیل شده است. بیش از این نیاز نیست به‌دنبال حفظ و رشد ثروت باشیم. امروزه میلیاردرها در قبال مسائل اقتصادی و اجتماعی احساس مسوولیت می‌کنند. این امر ممکن است به‌واسطه ایجاد یک موزه خصوصی برای تقویت هنر یا خرید یک باشگاه ورزشی برای ایجاد شور و نشاط در جامعه باشد.

 

همچنین دانستن این موضوع که انتظار می‌رود ۴/ ۲ هزار میلیارد دلار از ثروت میلیاردرها به دو دهه آینده انتقال یابد، اهمیت این اثرگذاری را افزایش می‌دهد.» پیش از این موسسه خیریه «آکسفام»‌در گزارش سال ۲۰۱۶ خود مدعی شده بود که ۸ نفر از ثروتمندان جهان، ثروتی معادل با دارایی‌های نیمی از جمعیت جهان را دارند.

 

بر اساس گزارش «میلیاردرهای ۲۰۱۷» مجموع ثروت میلیاردرهای جهان پس از یک سال کاهش، با رشدی ۱۷ درصدی در سال ۲۰۱۶ به ۶ هزار میلیارد دلار رسید. بخش عمده این افزایش تحت تاثیر رشد ثروت و تعداد میلیاردرهای آسیایی و رونق بخش‌های مواد اولیه، صنعتی، مالی و تکنولوژی بوده است. در سال ۲۰۱۶ به‌طور میانگین هر دو روز یک میلیاردر آسیایی به جمع میلیاردرهای جهان افزوده شد. در این سال تعداد میلیاردرهای آسیایی با افزایشی ۲۵ درصدی به ۶۳۷ نفر رسید (در مقایسه با ۵۶۳ میلیاردر آمریکایی).

به‌علاوه گرچه مجموع ثروت میلیاردرهای آسیایی با افزایشی سی‌درصدی به ۲هزار میلیارد دلار رسید، اما هنوز بخش عمده ثروت در دست میلیاردرهای آمریکایی است (۸/ ۲ هزار میلیارد دلار). در اروپا اما تعداد میلیاردرها چندان تغییر نکرد: در انتهای سال ۲۰۱۶ تعداد ۳۴۲ میلیاردر اروپایی شناسایی شد که در مجموع ثروت آنها به ۳/ ۱ هزار میلیارد دلار می‌رسید.

donya-e-eqtesad.com
  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
یک حقیقت مهم و راهبردی میگویم، اگر می بنید کشور کوچک سوئیس، بیشترین تعداد میلیاردهای اصیل و قدیمی را دارد، نه به خاطر وسعت و نه جمعیت زیادش است و نه قدرت اقتصادی اش. سوئیس محل امن و آسایش زندگی است. در سوئیس تنوع فرهنگی و قومی و زبانی در سایه اجرای کامل اعلامیه جهانی حقوق بشر، دموکراسی، احترام به ازادی های فردی و سبک زندگی و از همه مهمتر به حق حیات است. در سوئیس اعدام نیست. هیچ ادم عاقلی نمیخواهد در خظر مرگ باشد به هر دلیل. تا زمانی در کشور خطر اعدام به هر دلیلی وجود دارد، امنیت حق حیات نیست. ربطی هم به عدالت ندارد، چون به جای اعدام میتوان حبس ابد یا طولانی مدت در نظر گرفت. در ضمن مجازلتهایی هولناکی مانند سنگسار، شلاق، قطع اعضای بدن هم نیست در کشورهای مثل سوئیس. برای همین چین سوئیس نمیشود.
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش